19 octombrie 2014, 21:28 Caleidoscop views 9866
19 octombrie 2014, 21:28 Caleidoscop views 9866

Horoscopul pentru 20 octombrie 2014


BERBEC: Saptamana debuteaza cu multa activitate la locul de munca. Recomandabil este sa te ocupi personal de indatoririle tale, deoarece relatiile colegiale sunt tensionate. Comunicarea este deficitara in segmentul profesional, asa incat alege-ti cuvintele cu grija. De evitat semnarea documentelor importante si discutiile contradictorii.

TAUR: Relatiile sentimentale pot avea de suferit astazi, fie datorita sanatatii tale precare, fie datorita faptului ca esti foarte ocupat la serviciu. Rezerva-ti momente pentru a sta mai mult de vorba cu cei dragi si pentru a te implica alaturi de acestia in diverse activitati. Dupa-amiaza, odihneste-te sau plimba-te in aer liber.

GEMENI: Ziua este favorabila treburilor gospodaresti, dar si relationarii cu membrii familiei. Este bine sa iti rezervi momente linistite in care sa te ocupi numai de cei dragi si de nevoile lor. Amintirile te invaluie pe neasteptate, iar nostalgia va fi la cote mari. Impartaseste cu ceilalti din experientele acumulate si bucura-i, folosindu-ti talentul de povestitor amuzant.

RAC: Foarte usor poti da replica oricui astazi. Este adevarat ca spui lucruri interesante, insa nu toata lumea intalnita iti va sustine ideile. Fereste-te sa vorbesti prea mult, deoarece emotivitatea te va face sa spui ce nu trebuie. Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente. Totusi, subiectele principale sunt legate de casa si familie.

LEU: Debutul saptamanii iti aduce discutii legate de veniturile tale obtinute din activitatea profesionala desfasurata oficial. Sunt posibile renegocieri ale unor contracte mai vechi, contracte in care esti implicat alaturi de rude sau prieteni apropiati. Totusi, astazi ar fi bine sa eviti luarea deciziilor importante sau promisiunile. Razgandirile sunt frecvente in aceasta perioada.

FECIOARA: Instabilitatea de care dai dovada astazi iti poate afecta relatiile cu ceilalti, dar si imaginea publica. Datorita aspectelor financiare precare de la locul de munca ar fi bine sa te gandesti la un alt plan de castig. Rezerva-ti momente pentru a te gandi pe indelete la abordarea unui alt loc de munca, poate chiar intr-un alt domeniu de activitate.

BALANTA: Chiar daca in ultima vreme esti in centrul atentiei celorlalti, astazi ai nevoie de introspectie. Se pot accentua neplaceri legate de sistemul digestiv sau picioare, de aceea fii prudent. De evitat, pe cat posibil consultatiile sau interventiile medicale, deoarece exista un risc mare de erori. Dozeaza-ti eforturile, evita spatiile aglomerate si dezbaterile lungi.

SCORPION: Disputele cu prietenii sunt la ordinea zilei. Fii prudent si evita sa spui prea multe despre tine, deoarece exista multe conflicte ascunse in preajma ta. Ar fi bine sa iti revizuiesti planurile de viata si sa excluzi persoanele care iti obstructioneaza traseul ales de tine. Deocamdata pare dificil sa alegi corect, insa ascultandu-ti vocea interioara te vei descurca foarte bine.

SAGETATOR: Se intrezareste o sedinta surpriza cu sefii sau cu reprezentantii unor institutii oficiale. Este vorba despre reluarea unor aspecte profesionale care au ramas nelamurite sau nerezolvate. Asculta atent ce ti se spune si alege-ti cuvintele cu grija. Traversam o perioada in care orice tip de comunicare este deficitar, de aceea fii prudent.

CAPRICORN: Sunt posibile vesti din si despre strainatate. Este vorba despre informatii legate de domeniul socio-profesional in care activezi. Totusi este bine sa eviti luarea deciziilor importante, formularea concluziilor sau discutiile ample. Rasturnarile de situatie pot fi frecvente. Cineva din anturajul profesional iti va oferi sustinere, dar va avea si pretentii sa ii intorci serviciul.

VARSATOR: Este o zi buna achitarii facturilor sau altor tipuri de datorii. Sunt posibile neintelegeri in documente, pierderi fie prin furt, fie prin neglijenta, de aceea fii prudent. Pe de alta parte ar fi bine sa iti rezervi momente in care sa te gandesti la noi variante de castig de la si prin altii. A privi lucrurile dincolo de aparente te ajuta enorm.

PESTI: Este o zi in care pot aparea conflicte majore in relatiile parteneriale, datorita banilor si bunurilor pe care le administrati si folositi impreuna. Exista chestiuni financiare ramase nerezolvate, dar totodata acum poti descoperi nereguli in documente. Fii prudent, achita orice datorie si mai ales tine cont de sfaturile si doleantele celor apropiati.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1656
Populația:
874 locuitori

Valea Trestieni este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Isăicani, Luminița, Odobești, Valea Trestieni şi Selișteni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Nisporeni și la 92 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Valea Trestieni constituia 874 oameni. Satul Valea Trestieni a fost menționat documentar în anul 1656.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.