21 octombrie 2014, 23:30 Caleidoscop views 7163
21 octombrie 2014, 23:30 Caleidoscop views 7163

Horoscopul pentru 22 octombrie 2014


BERBEC: Ziua este propice abordării problemelor relaţionale. Tratează cu calm situaţiile ivite, chiar dacă poate te vei înflăcăra mai mult decât îţi doreşti cu privire la asumarea responsabilităţilor sau acceptarea unor circumstanţe restrictive. Eşti destul de preocupat de părerea persoanei iubite, având nevoie de reasigurări iar relaţiile cu străinătatea pot decurge armonios dacă eşti deschis către noi contacte. 

TAUR: Ai ocazia să tragi câteva învăţăminte după experienţele oferite de ziua de astăzi, mai ales în relaţiile cu cei de la serviciu, în special cu femeile. Este important să ajungi la un consens, fără a te crampona de anumite idei sau concepţii, acceptând şi alt tip de abordare. Concentrează-te pe aspecte care ţi se par prioritare, nu căuta aprobarea tuturor şi ai încredere în alegerile tale. 

GEMENI: Astăzi, se pot isca câteva furtuni în relaţia cu persoană iubita, toate pe fondul unei încărcături emoţionale puternice şi a problemelor legate de abuzul de putere. Oricât de mult ai dori să tratezi cât mai elegant situaţia, va fi nevoie de un efort conştient pentru a spune ce anume accepţi, în acelaşi timp, reaşezând termenii relaţiei voastre. Ascultă-ţi partenerul cu calm şi găsiţi împreună soluţia. 

RAC: Situaţia din familie te poate preocupă astăzi în mod deosebit, fiind destul de atent atât la gradul de mulţumire al fiecăruia cât şi la susţinerea pe care o aştepţi să o primeşti. Totuşi, se pot ivi stări destul de tensionate atunci când se pune problema timpului pe care eşti dispus să-l dedici carierei. Cheia o constituie deschiderea sinceră către dialog şi un compromis în ceea ce priveşte timpul petrecut împreună. 

LEU: Agenda ta de astăzi are şanse să sufere modificări neprogramate, ceea ce te poate predispune la a-ţi folosi la maxim abilitatea de a fi conciliant, în condiţiile în care vor exista divergenţe de opinie dar şi idei ieşite din comun, chiar deplasări suplimentare. Nu lăsa tensiunea să se acumuleze şi exprimă-ţi cu calm opiniile, fiind în acelaşi timp atent şi flexibil la noile circumstanţe. 

FECIOARA: Anumite aspecte financiare trebuie revizuite, mai ales dacă te afli în situaţia în care veniturile sunt fluctuante sau nu te poţi baza pe un împrumut sau pe o moştenire. Situaţia este stresantă, nu-ţi mai poţi asuma riscuri dar sunt şanse favorabile să ajungi la un acord atât cu persoana iubită cât şi cu copii în privinţa administrării judicioase a bugetului. Învaţă din experienţa celor din familie. 

BALANŢĂ: Este un răstimp în care viaţa ta socială şi aparenţele au o deosebită importanţă, parcă nimic neaducându-ţi o satisfacţie mai mare decât a avea alături parteneri potriviţi de discuţie şi nu numai. Totuşi, persoana iubită sau familia îţi pot solicita mai multă implicare care însă simţi că-ţi îngrădeşte libertatea. Temperează-ţi emoţiile şi reevaluează cerebral relaţiile care contează pentru tine. 

SCORPION: Astăzi eşti provocat să îţi echilibrezi frământările interioare legate de modul tău de a reacţiona la condiţiile sociale aflate în continuă transformare. Chiar şi sănătatea îţi poate fi afectată dacă laşi stresul surprizelor cotidiene să te copleşească. Fii optmist în privinţa resurselor tale interioare şi dacă-ţi acorzi suficient timp să meditezi, vei vedea că ai ceva de învăţat din exprienţele tale trecute. 

SĂGETĂTOR: Optimismul ce te însoţeşte astăzi este doar o faţetă a ceea ce înseamnă accentul pus pe socializare şi pe asocieri în cazul unor interese comune. Banii şi găsirea unor noi surse de finanţare pot constitui surse de tensiune nervoasă, la fel şi posibilitatea de a accepta anumite riscuri. Caută să-ţi faci ziua mai frumoasă în compania prietenilor, eventual participând la o manifestare cultural-mondenă. 

CAPRICORN: Cariera şi imaginea ta în societate te preocupă intens, având parte acum de susţinători mai puţin vizibili. Oricum, sub aparenţa unei mine diplomate, nu vei fi dispus să accepţi prea multe directive sau să te pierzi cu trivialităţi. Provocările apar când se ivesc situaţii neprevăzute în familie şi vrei, nu vrei, v-a trebui să preiei iniţiativa. Desensibilizează-te la critică şi învaţă ascultarea activă. 

VĂRSĂTOR: Dacă aspiri la relaţii parteneriale optime cu cei de la care ai ceva de învăţat sau cărora la rândul tău vrei să le împărtăşeşti ceva, ar fi indicat să pui accent pe comunicare deschisă şi sinceră. Asumă-ţi curajos opiniile, vorbeşte despre experienţele personale, chiar dacă nu obţii aprobarea tuturor şi fii sigur că prietenii dar şi persoana iubită îţi vor fi alături să-ţi susţină planurile. 

PEŞTI: Astăzi poţi lucra la obţinerea unui consens cu partenerul tău în privinţa administrării resurselor comune, în condiţiile redefinirii planurilor de viitor. Veniturile pot prezenta fluctuaţii şi, astfel, genera tensiuni suplimentare. Totuşi, pari a găsi cu uşurinţă persoane importante care să îţi susţină ideile, mai ales dacă eşti determinat; deci, axează-te pe aceste parteneriate importante pentru tine.  

Sursa: www.astrocafe.ro        

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1576
Populația:
1956 locuitori

Lucăşeuca este un sat din cadrul comunei Selişte, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 9 km de oraşul Orhei şi la 49 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1956 de oameni. Satul Lucășeuca a fost menționat documentar în anul 1576.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.