22 octombrie 2014, 22:02 Caleidoscop views 7898
22 octombrie 2014, 22:02 Caleidoscop views 7898

Horoscopul pentru 23 octombrie 2014


 

BERBEC: Priveşti cu optimism relaţiile tale de parteneriat şi vei avea energia necesară de a face toate cercetările necesare astfel încât ceea ce ţi-ai propus să se realizeze. Eşti atent la nevoile celorlalţi şi cauţi să atragi persoane energice de la care ai ce învăţa. Manierele studiate şi disponibilitatea de a veni în întâmpinarea celorlalţi sunt atuurile pe care ar fi indicat să te bazezi astăzi. 

TAUR: Atât la serviciu cât şi în relaţiile intime, dispoziţia sociabilă şi abilitatea de a găsi câte o vorba bună în orice moment îţi facilitează aprecierea de care ai nevoie. Ai ocazia să aduci relaţia cu persoana iubită la un nivel superior de profunzime, evaluând atât atracţia fizică dar şi interesele pe care le împărtăşiţi. Din punct de vedere al sănătăţii, sensibilitatea zonei renale nu trebuie neglijată. 

GEMENI: Astăzi armonia pare să domnească în sfera ta afectivă iar relaţia cu partenerul de viaţă începe să fie privită cu o mai mare seriozitate şi implicare. Este un răstimp favorabil socializării alături de partenerul tău în medii cât mai stimulante, inclusiv din punct de vedere artistic. Şi copiii pot beneficia de atenţia ta, fiind mai dispus acum să-i asculţi şi să ajungi la un compromis cu aceştia. 

RAC: Acţiunile de rutină şi responsabilităţile casnice sunt astăzi acceptate cu mai mare deschidere, cooperarea şi mobilizarea tuturor forţelor fiind de bun augur, mai ales că ai energia să-i mobilizezi pe toţi. Confortul emoţional interior dat de calmul şi căldura relaţiilor din familie reprezintă obiectivele tale principale iar intensitatea trăirilor în cuplu va fi pe un trend ascendent. 

LEU: Astăzi ai capacitatea de a-ţi exprima în forţă latura ta artistică, creativitatea fiind dublată de motivaţia de a-ţi face publice talentele personale. Soarele, stăpânul zodiei tale, îşi schimbă astăzi vibraţia, simţind nevoia să fii în contact cu latura ta profundă dar şi pasională. De asemenea, casa şi familia vor beneficia de mai mult timp şi implicare în următoarea perioadă de timp. 

FECIOARA: Eşti încrezător în resursele tale interioare de a găsi partenerii potriviţi pentru demersurile de natură financiară, fiind cel care face frecvent primul pas în această direcţie. Diplomaţia te ajută inclusiv pentru a obţine acordul şi susţinerea familiei. Comunicarea cu rudele dar şi modul general de exprimare va începe să fie marcat de criterii care ţin de profunzime dar şi de gradul de implicare emoţională. 

BALANŢĂ: Chiar dacă pui mare preţ pe diplomaţie şi pe un mod de exprimare cât mai rafinat, nu-ţi lipseşte puterea de a-ţi spune cu curaj punctul de vedere. Te poţi evidenţia uşor şi este o perioada favorabilă înfrumuseţării şi îmbunătăţirii imaginii personale. Sectorul financiar şi siguranţă materială vor fi obiective reprezentative pentru următorul interval, deci fii pregătit să-ţi pui afacerile în ordine. 

SCORPION: Este posibil să nu te simţi astăzi în formă maximă, cel puţin în prima parte a zilei. Însă este un răstimp favorabil introspecţiei şi regăsirii forţei emoţionale de a rezolva probleme de natură relaţională. După-amiază, Soarele păşeşte în propriul tău semn, aducându-ţi atât energia cât şi intensitatea caracteristică personalităţii tale. Dacă ştii ce-ţi doreşti, te vei concentra la maxim pentru a-ţi atinge scopurile. 

SĂGETĂTOR: Activarea în grupuri cu interese comune este astăzi optimizată de entuziasmul cu care te implici, stimulându-i pe toţi cei din jur. Prietenii beneficiază de atenţia ta şi printre aceştia ai putea afla chiar şi un posibil partener amoros iar dacă îl consideri compatibil, nu oscila şi preia iniţiativa. Chiar dacă vei deveni mai interiorizat, o să apreciezi ocazia de a te desprinde de ataşamentene folositoare. 

CAPRICORN: Ascultă-ţi cu atenţie intuiţia şi nu oscila mai mult decât este cazul în luarea deciizilor. Schimbarea de semn a Soarelui îţi va concentra atenţia către consistentă planurilor tale dar şi către mediile în care te implici, realizând o triere pe criteriul importanţei. Eşti în centrul atenţiei şi nu-ţi permiţi să se vadă frământările tale interioare, aşa că probabil te vei prezenta într-o lumina cât maifavorabilă. 

VĂRSĂTOR: Astăzi sunt şanse să cazi la pace mult mai uşor, mai ales dacă este vorba de prietenii tăi şi astfel va puteţi mobiliza ideile dar şi forţele pentru cauze constructive. Dacă ai unele îndoieli privind direcţia în care te îndrepţi în viaţă dar şi a partenerilor aleşi, odată cu intrarea Soarelui în sectorul carierei, va veni un interval necesar pentru a trece proba de rezistenţă sau chiar de reinventare. 

PEŞTI: Ziua e potrivită pentru a-ţi realiza ambiţiile de natură profesională care implică fonduri comune sau punerea în practică a unor abilităţi foarte fine şi elegante de persuasiune. Trebuie doar să-ţi învingi angoasele personale. Interesul pentru extinderea domeniilor de cunoaştere va fi pe un trend ascendent, precum şi testarea limitelor în sfera ideologiilor, mai ales din sfera spirituală.   

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1446
Populația:
689 locuitori

Valea Rusului este un sat din cadrul comunei Pruteni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Fălești și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 689 de oameni. Satul Valea Rusului a fost menționat documentar în anul 1446.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.