24 octombrie 2014, 22:10 Caleidoscop views 8652
24 octombrie 2014, 22:10 Caleidoscop views 8652

Horoscopul pentru 25/26 octombrie 2014


 

BERBEC: Cheltuielile comune cu altii, rude, partener de viata sau colaboratori porfesionali revin in atentia ta, mai ales sambata. Posibil sa fii nevoit sa platesti daune de pe urma acestor persoane, deoarece fie au amanat plata unor facturi sau servicii comune, fie trebuie sa le achiti sanctiuni legale de ordin material. Duminica, relaxeaza-te cu o piesa de teatru sau viziteaza un parc. 

TAUR: Se intrezaresc niscai tensiuni in relatia cu partenerul de viata, dar si cu cei socio-profesionali. Este bine sa analizezi acest segment de viata, pe indelete si sa elimini ceea ce iti dauneaza. Cu partenerul de viata este vorba despre casa si indatoririle gospodaresti. Cu partenerii socio-profesionali intervin activitati noi, mai dificil de abordat de catre tine deocamdata. 

GEMENI: Sanatatea este deficitara zilele acestea. Se pot activa afectiuni mai vechi legate de sistemul uro-genital. Totusi, din partea altora vei primi ingrijiri si sfaturi bune pe termen lung. Tine-ti in frau tentatia de a te ocupa de mai mult treburi deodata. Rezolva doar activitatile usoare care te solicita putin, atat fizic cat si mental. 

RAC: Atentia iti este atrasa de relatiile sentimentale. Fie ca este vorba despre persoana iubita, fie despre copii, tensiunile pornesc de la veniturile tale si, se pare, ca nu vrei sa le cheltuiesti cu cei dragi. In fond ai dreptate sa dramuiesti fiecare ban, insa de aceasta data, cu putin efort, ai putea sa ii bucuri pe cei dragi cu niscai cadouri sau cheltuieli pe distractii comune.

LEU: Se contureaza o perioada excelenta pentru a-ti concentra eforturile spre casa si familie. Totusi sunt posibile neplaceri in relatiile cu membrii familiei. Cu putin efort si deschidere sufleteasca vei reusi sa depasesti totul cu bine. Antreneaza-i pe cei dragi in activitati gospodaresti, alcatuieste impreuna cu acestia planuri locative noi si ofera-le ajutor neconditionat.

FECIOARA: Finalul saptamanii iti aduce in preajma rudele si prietenii apropiati. Fie ca mergi in vizita la cei dragi, fie ca vin ei la tine, schimbul de informatii, dar si destinderea sufleteasca vor fi de folos tuturor. Este bine sa vorbesti strictul necesar si sa eviti discutiile contradictorii. Accepta si opinii diferite de ale tale. Sunt zile potrivite si pentru lecturi sau invatarea unor teme noi.

BALANTA: Tema principala a acestor zile este legata de veniturile pe care le obtii din activitatea profesionala. Deocamdata exista multe restrictii si amanari la capitolul financiar. Este bine sa te rezumi la cheltuieli strict necesare. Duminica sunt momente favorabile pentru dialoguri si intalniri cu prietenii apropiati. Vin informatii pretioase de care ar trebui sa tii cont.

SCORPION: Sunt zile bune pentru a-ti planifica activitati legate de ingrijirea trupeasca si sufleteasca. Esti tentat sa te ocupi si de treburile altora ceea ce iti dauneaza. Fereste-te de a da sfaturi, dar tu asculta-le pe cele care ti se ofera. Duminica pot interveni cheltuieli neasteptate, fie datorita unor membrii ai familiei, fie in scop profesional.

SAGETATOR: Sanatatea este precara la finele acestei saptamani. Se recomanda odihna, evitarea spatiilor aglomerate si persoanele zgomotoase. Exista persoane in preajma ta care iti pot oferi ingrijire si sfaturi bune legate de imbunatatirea sanatatii tale. Evita pe cat posibil, tratamentele alopate, consultatiile si interventiile chirurgicale. 

CAPRICORN: Relatiile cu prietenii vor cunoaste rasturnari de situatie in acest weekend. Pe de o parte aceste persoane te provoaca, insa pe de alta parte tu esti irascibil si nimeni si nimic nu iti intra in voie. Este bine sa analizezi pe indelete persoanele pe care le mai pastrezi in cercul tau de apropiati. De retinut ca protectori sau sutinatori ai putini decamdata.

VARSATOR: Weekend-ul te aduce in mijlocul unor grupuri mari de oameni, fie acasa printre rude, fie in segmentul profesional. Imaginea ta publica poate avea de suferit, de aceea fii prudent. Vorbeste putin, direct si la subiect. Partenerul de viata, dar si colaboratorii profesionali te sustin, insa te vor sanctiona repede daca vei sustine doar interesale tale personale.

PESTI: Sunt zile bune pentru discutii cu persoanele aflate in strainatate si pentru a alcatui planuri de calatorii. De asemenea segmentul educational este sutinut, in sensul ca ti se pot deschide trasee de invatare pe termen lung. In primul rand este vorba despre a-ti imbunatati competentele profesionale prin abordarea unui program de instruire personala sau oficiala.   

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1959 locuitori

Bulboci este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bulbocii Noi și Bulboci. Satul este aşezat în lunca rîului Căinari la distanța de 24 km de oraşul Soroca și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1959 de oameni. Pentru prima dată satul este menționat documentar în anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.