28 octombrie 2014, 21:30 Caleidoscop views 6480
28 octombrie 2014, 21:30 Caleidoscop views 6480

Horoscopul pentru 29 octombrie 2014



BERBEC: Astăzi, ambiţiile tale parcă nu au timp să mai asculte de considerente diplomatice şi de faptul că este bine să laşi mereu loc de "bună ziua", indiferent dacă pe viitor drumurile se despart sau nu. Îţi poţi urma planurile şi dacă eşti un pic mai maleabil cu cei din jurul tău şi eşti deschis la idei bune. Poţi fi influenţat în deciziile financiare de atracţia către anumite persoane, deci fii în gardă. 

TAUR: Aşteptările tale referitoare la viitorul alături de persoana iubită nu sunt deloc modeste, cerând implicare totală şi siguranţă în privinţa sentimentelor, dar totuşi intuiţia îţi spune că par să aibă un final fericit. La serviciu însă, este indicat să acţionezi cu tact chiardacă ai în vedere un plan de impunere a unor idei revoluţionare, fără să ajungi să stârneşti rivalităţi suplimentare. 

GEMENI: Este de preferat ca astăzi să îţi propui să nu te cramponezi de o anumită poziţie sau să încerci să te impui cu orice preţ, fiindcă nici prietenii, nici persoana iubită sau copiii nu îţi vor tolera reacţiile prea uşor. Dacă vei fi mai deschis din punct de vedere emoţional, poate ai şanse mai mari să fii înţeles. Pasiunea cu care te dedici responsabilităţilor de la serviciu e potenţată de inspiraţia intenscreativă. 

RAC: Relaţiile parteneriale sunt tratate cu maximă seriozitate, având motivaţia şi energia pentru a obţine un anume statut. Vei fi provocat însă să faci faţă unor circumstanţe schimbătoare precum şi unor opinii diferite ale familiei, dar nu este cazul să te indispui, nici să interpretezi greşit sfaturi bine intenţionate. În dragoste, trăirile sunt intense şi îţi pot permite să evadezi uşor din cotidian. 

LEU: Astăzi pari absorbit cu totul de sectorul muncii, mobilizându-ţi toate forţele pentru a duce la bun sfârşit ce ţi-ai propus, însă încearcă să nu te suprasoliciti. Ţi-ar fi de folos acceptarea cu mai mare deschidere şi a altor puncte de vedere şi să nu uiţi de diplomaţie, chiar dacă surprizele pot apărea de oriunde, inclusiv de la drum. În familie, ceri şi oferi o implicare emoţională profundă. 

FECIOARA: Ai suficientă ambiţie să-ţi transpui creativitatea în chestiuni concrete şi nu te mulţumeşti cu puţin. Faptul că eşti dispus să rişti din punct de vedere financiar vine totuşi în contradicţie cu dorinţa de a păstra bugetul într-un oarecare echilibru, fapt ce îţi aduce o doză de agitaţie. Nu respingi socializarea, însă numai subiectele profunde de discuţie şi partenerii carismatici îţi vor capta interesul. 

BALANŢĂ: Ai tendinţa de a căuta astăzi să te menţii în control în privinţa relaţiilor cu familia, fiind chiar autoritar pe alocuri, iar dacă întâmpini opinii contrare sau revolta partenerului de viaţă, te poţi simţi nedreptăţit. Nu uita însă că dialogul poate uşura mult lucrurile. Flerul financiar nu pare să-ţi lipsească, nici resursele interioare de a fructifica latura ta creativă în traiul de fiecare zi.

SCORPION:
Se anunţă o zi în care ar fi indicat să faci apel la maleabilitate în modul tău de exprimare şi să acorzi atenţie intuiţiei, mai ales dacă vrei să-ţi impui punctul de vedere, alfel riscând conflicte cu colegii. Iubirea ta abundă de necesitatea unor trăiri profunde, pasionale şi poţi avea senzaţia că ai parte de întâlniri cu conotaţii karmice. Rămâne însă de văzut cine se poate ridica la înălţimea aşteptărilor tale. 

SĂGETĂTOR: Sectorul financiar este astăzi în atenţia ta, fiind axat pe o îmbunătăţire vizibilă a statutului tău. Faptul că acorzi prioritate lucrurilor concrete te poate pune în dificultatea de a profita de eventualele oportunităţi venite de la prieteni care presupun o doză risc şi de imprevizibil. Este indicat să nu treci cu vederea capacitatea ta de a evalua corect stări şi situaţii ascunse aparent de ochii lumii. 

CAPRICORN: Luna este astăzi în propriul tău semn şi se pare că nimic nu te poate abate de la ceea ce ţi-ai propus, chiar dacă sunt posibile tensiuni cu familia dar şi neconcordanţe de opinii cu superiorii sau partenerii tăi de afaceri. De aceea, ar fi ideal să îmbini capacităţile persuasive cu diplomaţia. Te atrag cercurile sociale care-ţi împărtăşesc pasiunile şi tot acolo ai putea afla o nouă dragoste. 

VĂRSĂTOR: Chiar dacă este posibil să ai parte astăzi de emoţii destul de intense, prea puţine vei lăsa la vedere, astfel încât, cei apropiaţi să-ţi înţeleagă schimbările de dispoziţie şi natură conflictuală. Dacă alegi să ceri sfatul cuiva apropiat, trebuie să fii totuşi deschis către alte puncte de vedere. În carieră, poţi jongla cu idei şi concepte de mare profunzime, mizând pe o buna inspiraţie financiară. 

PEŞTI: Astăzi este de remarcat perseverenţa cu care îţi urmezi planurile, fiind implicat trup şi suflet pentru a vedea rezultatele deloc modeste ale muncii tale. Te poţi aştepta la eventuale aspecte neprevăzute privind partea financiară sau la neînţelegeri cu unii asociaţi mai ales dacă nu poţi lucra în ritmul tău. Explorarea unor noi teritorii în zona spirituală este o tendinţă aproape irezistibilă. 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
227 locuitori

Brejeni este un sat din cadrul comunei Ciuciuieni, raionul Sîngerei. Localitatatea este situată pe valea rîului Ciuluc la distanța de 2 km de oraşul Sîngerei şi la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004,populaţia satului constituia 227 de oameni. Satul Brejeni a fost menționat documentar în anul 1856.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.