30 octombrie 2014, 16:16 Caleidoscop views 8544
Rusia a intensificat activităţile aeriene în Marea Neagră. NATO a intrat în alertă
Foto: antena3.ro
30 octombrie 2014, 16:16 Caleidoscop views 8544

Rusia a intensificat activităţile aeriene în Marea Neagră. NATO a intrat în alertă

Alianţa Nord-Atlantică a efectuat mai multe intervenţii în ultimele 48 de ore, în contextul intensificării activităţilor aeriene ale Rusiei în Marea Neagră, Marea Baltică şi Marea Nordului.

Avioane NATO au decolat spre patru zone diferite, pentru misiuni de interceptare a patru grupuri de avioane militare ruse care efectuau "manevre" deasupra Mării Negre, Mării Baltice şi Mării Nordului, precizează Alianţa Nord-Atlantică într-un comunicat citat de AFP, conform Mediafax.

Opt avioane militare ruse - patru bombardiere şi patru aeronave de alimentare în aer - au fost interceptate de aparate de vânătoare NATO în Marea Nordului. Marea Britanie, Norvegia şi Portugalia au furnizat avioane de interceptare.

Într-un alt incident, aviaţia militară turcă a interceptat patru avioane ruse, inclusiv două bombardiere de tip TU-95, deasupra Mării Negre.

Avioane germane au interceptat şapte avioane militare ruse deasupra Mării Baltice.

Sursa: www.antena3.ro

Cuvinte cheie:

Rusia , NATO , Marea Neagra , avion

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
97 locuitori

Săghieni este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 115 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 97 de oameni. Satul Săghieni a fost menționat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.