31 octombrie 2014, 22:35 Caleidoscop views 8196
31 octombrie 2014, 22:35 Caleidoscop views 8196

Horoscopul pentru 1/2 noiembrie 2014


 

BERBEC: In urma discutiilor sau intalnirilor cu prietenii va aparea dorinta de retragere in sine si meditatie pe seama celor petrecute si aflate. Posibil sa iti displaca informatiile care se vehiculeaza in preajma ta, dar toate au rolul de a te ajuta in demersurile tale socio-profesionale. Este bine sa fii mai selectiv in alegerea anturajului si a proiectelor de viitor.

TAUR: Sambata esti in vazul si auzul multora, mai ales in segmentul profesional. Ceea ce se petrece la locul de munca, in special in relatia cu sefii este rezultatul unor jocuri de culise mai vechi. Fii prudent si gestioneaza-ti atent aparitiile publice si dialogurile cu sefii sau cu reprezentantii oficiali ai diverselor institutii. Duminica stai de vorba cu un prieten de incredere.

GEMENI: Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote mari. Activitatile culturale, dialogurile cu oameni eruditi, lecturile despre culturile si civilizatiile lumii sunt teme potrivite starii tale de spirit din acest weekend. Depinde numai de tine sa iti aranjezi programul si, in functie de caz, bugetul, pentru a te bucura de toate cu masura.

RAC: Sambata sunt posibile cheltuieli comune cu partenerul de viata, cu rudele sau colaboratorii. Scopul acestora poate fi legat de copii, de un hobby sau pentru a satisface mofturile persoanei iubite. Fii prudent si chibzuieste bine bugetul. Duminica ai nevoie de odihna si de teme filozofice de discutie sau de studiu.

LEU: Sambata ar trebui sa iti concentrezi eforturile spre relatiile parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata sau colaboratorii, deoarece esti foarte preocupat de treburile familiale si neglijezi indatoririle pe care le ai, fie in relatia de cuplu, fie intr-o activitate profesionala comuna cu altii. Duminica se va restabili ordinea si linistea in jurul tau.

FECIOARA: Se pare ca finalul acestei saptamani iti aduce preocupari legate de sanatate, dar si de activitatea profesionala de la serviciu. Este bine sa iti dozezi eforturile si sa te detasezi de forfota cotidiana. Sanatatea este precara, dar evita pe cat posibil tratamentele alopate. Odihna, compania celor dragi si plimbarile in aer liber iti pot oferi adevarate minuni.

BALANTA: Iti sunt favorizate activitatile distractive alaturi de persoana iubita sau de copii. Cu toate ca foarte usor, din te miri ce, se pot isca discutii aprinse, farmecul tau nativ va contribui mult la dizolvarea rapida a oricarei situatii neplacute. Se pare ca si suficienti bani pentru a oferi celor dragi niscai cadouri sau surprize placute achitate de tine.

SCORPION: Treburile gospodaresti si discutiile familiale au cel mai mare succes zilele acestea. Este bine sa te apropii sincer de membrii familiei, sa le destainuiesti din gandurile tale si chiar planurile de viitor. Duminica este rost de distractii alaturi de persoana iubita sau de copii. Lasa-ti creativitatea sa iasa la iveala si bucra-i pe cei dragi cu activitati amuzante. 

SAGETATOR: Se anunta intalniri si discutii ample cu rudele sau prietenii apropiati. Treburile gospodaresti te asteapta, de aceea organizeaza-ti timpul astfel incat sa impaci pe toata lumea. Temele legate de calatorii indeparate, fie in scop turistic, fie pentru studii sau lucru pot fi o tema frecventa abordata zilele acestea cu membrii familiei.

CAPRICORN: Chestiunile financiare iti creeaza disconfort la finalul acestei saptamani. Fluctuatiile materiale prin care treci in ultima vreme te avertizeaza sa iti dramuiesti fiecare ban sau bun. Totusi, acum sunt sanse sa primesti fie o prima, fie o suma de bani restanta de pe urma activitatii profesionale pe care o desfasori. Energia vitala este la cote minime, asa incat fii prudent.

VARSATOR: Sunt momente favorabile pentru planificarea activitatilor personale pe termen lung. Ia in calcul ingrijirea sanatatii, dar si abordarea unui program de instruire personala care sa te ajute sa iti imbunatatesti relatiile cu ceilalti sau relatiile cu lumea in general. Duminica vor interveni cheltuieli neasteptate, dar ai suficienti bani. 

PESTI: Este mai dificil zilele acestea sa iti gasesti locul. Pe de o parte vrei sa te izolezi de forfota cotidiana, insa pe de alta parte ceva te trage afara in mijlocul celorlalti. Balansul dintre interior-exterior te duce la oboseala si chiar neplaceri in relatii. Controleaza-ti starile, stabileste-ti prioritatile si actioneaza in consecinta. 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
3640 locuitori

Butor este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Butor și India. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Butor alcătuia 3640 de oameni în anul 2000. Satul Butor a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.