20 noiembrie 2014, 19:10 Caleidoscop views 8426
20 noiembrie 2014, 19:10 Caleidoscop views 8426

Horoscopul pentru 21 noiembrie 2014


 

BERBEC: Incarcatura emotionala de astazi trebuie gestionata cu multa atentie daca nu vrei sa-ti compromiti planurile cu actiuni impulsive. Este posibil sa devii anxios si sa ai impresia ca nu esti pe deplin in control si astfel sa te grabesti sa iei decizii ce privesc finantele fara a fi pe deplin constient de toate aspectele. In dragoste, nutresti sentimente profunde, reusind sa le exprimi mai usor.

TAUR: Esti orientat astazi catre relatia cu partenerul de cuplu si ar fi indicat sa ai mai multa deschidere catre dialog si rezolvarea diferendelor cu calm si detasare, fara a pune la suflet lucruri nesemnificative sau fara vreun motiv bine intemeiat. Este o zi in care poti invata multe lectii de viata cu conditia sa nu te cramponezi de anumite conceptii rigide sau exagerate despre cum ar trebui sa fie o relatie in doi. 

GEMENI: Implicarea de la locul de munca nu are sanse sa treaca neobservata dar totusi nu te grabi sa vorbesti despre ideile tale inainte de a evalua atent toate detaliile. Cu atat mai putin ar trebui sa dezvaluiesti din banuielile tale si sa tragi concluzii pripite, mai ales in chestiuni ce privesc banii sau resursele comune. Incearca sa-ti impui un ritm constant de lucru si sa tragi invataminte din experientele tale.

RAC: Astazi vei putea sa-i vorbesti persoanei iubite cu mai mare lejeritate despre sentimentele dar si despre dorintele tale. Provocarile zilei vin din tendinta de a fi mai generos decat ar fi cazul, cheltuind peste buget pentru cei dragi tie dar si de la oscilatiile de dispozitie care in final pot strica niste momente placute de intimitate. Evita exagerarile si cauta sa iti mentii emotiile sub control.  

LEU: Atentia iti este in mare parte orientata si astazi catre relatiile cu familia si poate ar fi un moment bun sa stati de vorba despre aspectele pe care le consideri importante, fara insa a reactiona exagerat daca esti criticat sau ti se propun si alte variante. Oricat ai fi de bine intentionat, fii constient de tendinta de a promite mai mult decat poti realiza si de a trage prematur concluzii.

FECIOARA: Oricat ar fi mare implicarea din punct de vedere emotional in anumite subiecte importante, esti provocat astazi sa faci un efort pentru a trece peste tipare de gandire sau temeri nejustificate, cu atat mai mult cu cat nu esti pe deplin constient de toate implicatiile. Totusi, vorbeste cu curaj despre acestea persoanelor dragi si incearca sa inveti din experientele lor.

BALANTA: Astazi ar fi ideal sa gasesti un echilibru intre momentele in care te indoiesti de propriile forte si cele in care esti tentat sa te bazezi prea mult pe sperantele tale, existand sansa sa faci erori financiare. Detasarea emotionala este un deziderat de la care nu ar trebui sa te abati astazi, atat in ceea ce priveste administrarea bugetului dar si privind discutiile cu cei apropiati.

SCORPION: Astazi, iti sustii cu tarie punctele de vedere insa este indicat sa eviti sa iei decizii sub impulsul de moment si fara o analiza atenta, deoarece componenta puternic emotionala iti poate juca feste. Fereste-te de extremele cand esti total nemultumit sau din contra, cand iti promiti ceva, acordand prea mult credit unor planuri fara acoperire, doar din dorinta de a dovedi de ce esti in stare. 

SAGETATOR: Ziua de astazi este favorabila analizarii in liniste a demersurilor tale, avand ocazia sa reflectezi la ceea ce ai de invatat dar si de a discuta despre aceste lucruri cu persoane in care ai deplina incredere. Important este sa nu te cramponezi de conceptii rigide dar nici sa nu te lasi entuziasmat de filosofii nepractice. Cum energia este destul de fluctuanta, acorda-ti pauze suficiente pentru refacerea organismului.

CAPRICORN: Astazi ii poti convinge usor pe cei din jur prin entuziasmul cu care iti sustii viziunile personale insa fii deschis si altor experiente dar si schimburilor constructive de idei. Oricat de mult iti doresti sa-ti vezi planurile puse in practica, fereste-te totusi de decizii sub impulsul de moment, mai ales unde e vorba de afaceri, relatiia cu bancile sau bunuri aflate in comun.

VARSATOR: Nu te lasa afectat de critica, mai ales cand aceasta este constructiva si incearca sa acumulezi experienta profesionala mai curand din propriile actiuni decat din tratate de specialitate studiate indelung. Tine cont de necesitatea unei constante in relatiile parteneriale, de ascultatea activa si de temperarea orgoliilor atunci cand vine vorba de viabilitatea unor proiecte.

PESTI: Atata timp cat nu acorzi o prea mare importanta ideilor utopice si nu te lansezi cu patos la serviciu in sustinerea unor proiecte despre care inca nu ai toate detaliile, astazi ai la dispozitie toate mijloacele pentru a-i convinge pe cei din jur. Fii deschis si la parerile altora, chiar daca tii mult la ale tale si mai ales fii constient ca poti castiga experienta din incercarea unor moduri noi de abordare.

Sursa: www.astrocafe.ro     

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443-1453
Populația:
1187 locuitori

Teliţa este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Teliţa și Teliţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Anenii Noi și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1187 de oameni. Satul Telița a fost menționat documentar între anii 1443-1453.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.