21 noiembrie 2014, 12:20 Caleidoscop views 8473
Președintele României își schimbă numele?
Foto: adevarul.ro
21 noiembrie 2014, 12:20 Caleidoscop views 8473

Președintele României își schimbă numele?

Aflat miercuri la Tîrgul de Carte de la Romexpo, unde şi-a lansat cartea "Pas cu pas", preşedintele ales Klaus Iohannis a aflat că există o petiţie prin care cîţiva români cer să-i fie schimbat numele.

Timp de mai mai bine de patru ore, Iohannis a dat autografe tuturor oamenilor veniţi să-i cumpere cartea "Pas cu pas" şi a răspuns apoi întrebărilor pe care i le-au pus jurnaliştii.

Întrebat ce părere are despre petiţia făcută pe internet, prin care cîţiva români îi cer să-şi schimbe numele în "Claudiu Iohănescu", preşedintele a început să rîdă şi a spus "Cred că sună bine şi aşa cum e".

Sursa: www.click.ro

Cuvinte cheie:

Klaus Iohannis , președinte , Romania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1703
Populația:
1060 locuitori

Paşcani este un sat din cadrul comunei Manta, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Cahul și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1060 de oameni. Satul Pașcani a fost menționat documentar în anul 1703.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.