26 noiembrie 2014, 16:22 Caleidoscop views 12650
OZN: Un agent secret american a scos la lumină imagini senzaţionale (VIDEO)
Foto: jurnalul.ro
26 noiembrie 2014, 16:22 Caleidoscop views 12650

OZN: Un agent secret american a scos la lumină imagini senzaţionale (VIDEO)

Ufologul Tom Carey spune că a primit de la un agent al serviciilor secrete americane, care a fost operativ în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, mai multe poze. Printre ele, Carey susţine că se află o fotografie autentică cu un extraterestru, făcută probabil după autopsia acestuia în faimoasa şi mistrioasa Area 51 (n.r. Zona 51) din Nevada, SUA.

În urma verificărilor, fotografia trimisă lui Carey a fost realizată în 1947, anul în care a avut loc incidentul Roswell, în care se presupune că în New Mexico s-a prăbuşit o navă spaţială extraterestră.

Potrivit The Mirror, Tom Carey a luat legătura cu istoricii Kodak pentru a i se confirma data la care a fost făcută fotografia.

"Interesant este faptul că filmul datează din 1947. L-am dus la Kodak, în New York, şi, într-adevăr este din acel an. Fotografiile sunt originale şi arată un extraterestru care a fost supus autopsiei. Capul lui este ca cel al unei insecte. Credem că, în momentul în care a fost făcută fotografia, cadavrul extratarestrului era îmbălsămat", a declarat Carey.

Însă nu toată lumea crede că fotografia este autentică.

Nigel Watson, expert ufolog, a declarat: "De obicei, când oamenii se bat cu pumnii în piept că au găsit proba supremă a existenţei extratereştrilor, se dovedeşte exact contrariul sau se ajunge la o probă fabricată, extrem de îndoielnică".

În 8 iulie 1947, Roswell Daily Record publica o ştire de presă trăsnet, conform căreia oficialii militari locali din oraşul Roswell au capturat o farfurie zburatoare pe terenul unei ferme din apropierea oraşului. După nici 24 de ore, autorităţile militare au dat presei un comunicat oficial în care precizau că "discul zburător" observat de martori era de fapt un balon meteorologic.

Sursa: jurnalul.ro

Cuvinte cheie:

ozn , descoperire , fotografie , istoria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1727
Populația:
787 locuitori

Molochișul Mare este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîbnița și la 116 km de Chișinău. Populaţia satului Molochișul Mare alcătuia 787 de oameni în anul 2012. Satul Molochișul Mare a fost menționat documentar în anul 1727.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.