26 noiembrie 2014, 19:58 Caleidoscop views 9633
26 noiembrie 2014, 19:58 Caleidoscop views 9633

Horoscopul pentru 27 noiembrie 2014


BERBEC: Astazi te poti bucura de o zi relaxata in compania prietenilor. Cum esti deschis la abordari si concepte originale, nu sunt excluse contactele cu oameni cat mai diversi si originali alaturi de care poti avea un fructuos schimb de idei. In dragoste, esti la fel de dornic de a experimenta dar rezuma-te la a trai clipa, fara insa a-ti propune sa vezi si vreo finalitate concreta.

TAUR: Arati ca esti preocupat de cei din jur si esti dispus mai mult ca altadata sa iei in considerare strategii originale, incercand metode noi, ceea ce nu poate decat sa starneasca aprecierea celorlalti si sa te puna intr-o lumina favorabila. Persoanele misterioase par sa iti atraga atentia si daca nu te cramponezi de idei preconcepute, ai putea trai cateva experiente iesite din comun.

GEMENI: Daca la serviciu ramane inca prezenta atmosfera apasatoare, macar in sfera personala iti poti permite un rastimp mai detasat, astazi fiind o ocazie tocmai buna sa evadezi alaturi de partenerul tau si de prieteni, in afara orasului sau macar deconectandu-te de la ternele subiecte cotidiene. Nu este momentul pentru decizii importante si luarea de angajamente, dar asta nu te impiedica sa ai o zi iesita din comun. 

RAC: Astazi iti este provocata abilitatea de a fi inventiv, mai ales daca vrei sa te faci remarcat la serviciu. Fie ca este vorba doar de idei sau chiar exista si implicatii financiare, orice abordare neincercata pana acum este o pentru tine o sansa suplimentara. Totusi, ramai inca la faza de negocieri pana iti formezi o parere clara. Si in sfera artistica, impletirea jocului cu inspiratia par sa produca cele mai reusite rezultate.

LEU: Atata timp cat nu iti asumi riscuri necalculate, frecvent cu conotatie financiara, astazi este un rastimp favorabil pentru a incerca sa iesi din rutina relationala, incercand ceva inedit alaturi de partenerul tau. Stabiliti de comun acord ce anume va aduce un plus de provocare si fiti deschisi sa experimentati, fie ca este vorba de o excursie sau de explorarea altor culturi sau cercuri noi de oameni. 

FECIOARA: Astazi poti gasi solutii originale la niste probleme casnice sau chiar incerca o modalitate de imbunatatire a starii tale interioare prin iesirea din rutina unor activitati care nu-ti aduc satisfactie sau beneficii pentru starea ta de sanatate. Totusi, nu-ti seta asteptari nerealiste de la partenerul tau. La serviciu, cu cat esti mai apt sa ai un schimb constructiv de idei cu colegii, cu atat sunt sansele mai mari sa obtineti profit.  

BALANTA: Astazi, nu este un moment bun  pentru a-ti seta discutii pentru angajare sau examene. In schimb, poti profita de inspiratia creativa si de practicile avangardiste, cu atat mai mult cu cat activezi in sfera artistica. Cauta sa fii implicat in cat mai multe activitati sociale, acolo intalnind cele mai originale persoane, fie ca e vorba de un schimb interesant de idei, fie chiar de un posibil partener amoros.

SCORPION: Cauti sa fii in armonie cu cei de acasa si dornic de a gasi impreuna solutii de gestionare a bugetului, acum fiind mai deschis la necesitatile celor dragi. Totusi, rutina nu-ti este prietena si probabil vei ignora orice metoda invechita in favoarea experimentului, cu conditia sa nu te avanti optimist in actiuni ambitioase dar nerealiste din punct de vedere financiar.

SAGETATOR: Astazi poti avea parte de o zi cu mult freamat in sfera sociala, fiind dornic de a cunoaste si a interactiona cu oameni cat mai interesanti, de la care ai de invatat cum sa gasesti solutii la cele mai banale probleme cotidiene.  Dornic de a nu rata orice ocazie pentru a te bucura de viata, poti avea parte de surprize romantice placute, insa nu este cazul sa-ti faci acum sperante privind intemeierea unei familii.

CAPRICORN: Putina discretie nu ti-ar strica astazi, mai ales daca nu esti sigur in cine anume sa te increzi. Cel mai indicat ar fi sa folosesti aceasta zi pentru a medita in liniste, fiindca atat intuitia dar si visele din aceasta perioada iti poti furniza idei originale atat de a face rost de bani dar si de a gasi noi abordari in relatia cu cei dragi. Fii atent la cat esti dispus sa risti sau sa fii generos in privinta banilor.

VARSATOR: Cu Luna aflata in propriul semn, astazi beneficiezi de un plus energetic dar si de dispozitii emotionale fluctuate, indiferent daca lasi sau nu sa se vada acest lucru. Cum cel mai inspirat mod de a-ti petrece ziua este in compania unor oameni cat mai nonconformisti, cauta sa profiti de oportunitatile ivite din intalnirea cu acestia, dar evita sa iti faci planuri care implica banii.

PESTI: Daca nu iti este clar ce strategii sa aplici si cum sa te vinzi mai bine, astazi ar fi indicat sa eviti intalniri importante pentru cariera ta sau sa te lansezi in proiecte noi. Ai putea beneficia de oferte profitabile sau sustinere neasteptata, dar e recomandabila prudenta. Totusi, nu sunt de ignorat mesajele intuitive, insa ai nevoie de o anume detasare pentru a pune cap la cap multitudinea de idei care-ti trec prin minte.

Sursa: www.astrocafe.ro

     

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
6200 locuitori

Hlinaia este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Hlinaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Slobozia și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Hlinaia alcătuia 6200 de oameni în anul 2007. Satul Hlinaia a fost atestat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.