27 noiembrie 2014, 20:02 Caleidoscop views 8795
27 noiembrie 2014, 20:02 Caleidoscop views 8795

Horoscopul pentru 28 noiembrie 2014



BERBEC: Incearca sa nu iti subestimezi originalitatea si creativitatea, crezand ca altii au mai multa autoritate. Ai suficiente talente si idei pentru a sta timid in umbra altora si a crede ca nu te vei ridica la inaltimea idealurilor tale. Ai incredere in tine fiindca odata cu schimbarea de vibratie a lui Mercur, planeta comunicarii, vei simti un beneficiu de pe urma viziunii tale de ansamblu dar si relatiilor cu strainatatea.

TAUR: Astazi, este posibil sa resimti o oarecare presiune din partea partenerului de cuplu dar si a asociatilor, insa nu te grabi sa iei decizii indiferent de cat de mari ar fi ambitiile tale de a dovedi de ce esti in stare. Putina activitate de investigatie iti va fi de folos in loc sa te lasi coplesit de frustrari, mai ales daca simti ca nu ai toate detaliile necesare si tinzi sa acorzi prea usor incredere.

GEMENI: Ai idei originale si abordari avangardiste insa trebuie sa inveti sa le sustii cu multa incredere si mai ales cu tact, daca doresti sa primesti aprecierea colaboratorilor tai. Este important sa si asculti, nu numai sa vorbesti, atat in relatia cu cei dragi cat si in chestiuni profesionale  dand dovada de consecventa, deoarece Mercur, planeta comunicarii aspecteaza de azi sectorul partenerial.

RAC: Respectarea principiilor si viziunea de ansamblu vor fi in avantajul tau la locul de munca, de vreme ce planeta comunicarii intra de azi in acest sector. Totusi, ziua este propice mai mult abordarilor inedite, cu tenta spirituala, menite sa te ajute sa te eliberezi de indoieli si de temeri uneori exagerate. Generozitatea si tendintele umanitare iti pot afecta bugetul mai mult decat iti permiti, de aceea incearca sa fii cumpatat. 

LEU: Ai mult potential si multe talente de aratat lumii insa ar fi indicat sa fi constient  de interesele tale, nu numai de satisfacerea nevoilor familiei. Permite-ti sa iti exprimi in voie creativitatea dar si ideile, de acum fiind important sa pui accent pe comunicarea cu cei dragi, intr-o maniera cat mai sincera si directa. Speculatiile financiare sunt de evitat, la fel si relatiile nu prea clar definite. 

FECIOARA: Astazi esti provocat sa adopti abordari neobisnuite la locul de munca dar si in relatie cu colegii cu scopul de a deveni mai eficient in activitatile cotidiene. Totusi, fii increzator in propriile solutii, fara a cauta confirmari din exterior. Comunicarea cu cei din familie poate deveni prioritara de azi in colo, insa obiectivitatea trebuie sa ramana un reper de baza, existand predispozitia de a fi influentat de propriile emotii.

BALANTA: Poate nu ai incredere in capacitatea ta creativa, in special cand vine vorba de a face profit financiar, insa aceasta este provocarea zilei. Evita sa te autolimitezi, sa cazi prada nemultumirii si da-ti frau liber imaginatiei. Odata cu intrarea planetei Mercur in sectorul comunicarii si discursul tau va castiga forta, insa gestioneaza cu tact tendinta de a iti impune punctul de vedere daca nu ai informatii complete.

SCORPION: Astazi, daca reusesti sa te eliberezi de restrictiile unor tipare comportamentale in relatie cu cei din familie sau cu oricare tip de autoritate si sa nu te simti vinovat pentru acest lucru, ai sansa sa iti poti detensiona dispozitia generala. Atentia catre zona financiara incepe sa devina pregnanta odata cu intrarea lui Mercur in acest sector, insa cultiva consecventa si precautia. 

SAGETATOR: Astazi vei fi provocat sa-ti sustii punctele de vedere iesite din comun, fara a tine cont prea mult de tendintele negativiste, de insecuritati sau de confirmarile primite sau nu din partea unor lideri de opinie. Mentalul alert, viziunile ample dar si abordarile optimiste te vor ajuta pe viitor in sfera comunicarii insa ar fi recomandat sa eviti a crede ca doar parerea ta merita atentie. 

CAPRICORN: Ambitios si manat puternic de a face posibile cele mai de suflet planuri, astazi aparent dai mai putina importanta manifestarilor emotionale. Totusi, nu poti ramane insensibil la solicitarile unora, insa este recomandabil sa alegi atent cui incredintezi de buna voie bani si bunuri. Acorda cateva momente si pentru temele spirituale, meditatia aducandu-ti acum un plus de intuitie si o vedere de ansamblu. 

VARSATOR: Sub masca curajoasa si calculata pe care o afisezi, se ascunde o mare dorinta de a arata lumii ca poti razbate, ca proiectele tale au o finalitate indiscutabila. Totusi, te bazezi prea mult pe validari din partea partenerilor tai in loc sa ai incredere in metodele tale inovative. Ai rabdare, chiar daca rezultatele apar mai greu si profita pe viitor de ideile bune nascute din interactiunea cu prietenii tai.

PESTI: Astazi, este recomandabil sa te menajezi din punct de vedere fizic, energia fiind la cote scazute. Insa, este un rastimp de meditatie si reflectie privind capacitatea ta de a vedea si percepe lumeaa, ideile, conceptele altfel decat este deja stabilit si de a gasi metode prin care sa eviti subestimarea. Concentreza-te de acum mai mult pe directia spre care doresti sa o urmezi, fara a lua inca decizii definitive.

Sursa: www.astrocafe.ro     

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
68 locuitori

Bălţata de Sus este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul Bălţata de Sus se află la o distanţă de 26 km de orașul Criuleni și la 13 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 68 de oameni. Satul Bălţata de Sus a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.