28 noiembrie 2014, 21:23 Caleidoscop views 9979
28 noiembrie 2014, 21:23 Caleidoscop views 9979

Horoscopul pentru 29 noiembrie 2014


BERBEC: Senzatia ca ceva se petrece in spatele scenei vietii tale, fara a putea defini clar asta, iti poate crea un disconfort accentuat. Pe de o parte, sanatatea este vulnerabila, avand astfel nevoie de odihna, liniste, sfaturile celor dragi. Insa pe de alta parte, in segmentul amoros chiar exista tensiuni vizibile de care ar trebui sa tii cont. Fii intelegator cu ceilalti.

TAUR: Prietenii te pot fascina cu povestiri interesante, vorbe dulci si sfaturi de tot felul. Foarte usor, impresia ca esti sustinut neconditionat si de catre oricine, iti creeaza o stare interioara de bine. Insa, retine ca in aceste tipuri de relatii, totul este o iluzie. Nu ai prieteni si sustinatori adevarati, de aceea fii prudent si evita vorbale mari spuse la ocazii mici.  

GEMENI: Multa lume este cu ochii pe tine, atat in domeniul profesional in care activezi, cat si acasa, printre rude si prieteni. Se recomanda prudenta, discernamant si evitarea asumarii unor responsabilitati noi. Vorbeste putin, direct si la subiect. Cineva din anturajul apropiat iti poate oferi informatii pretioase legate de cariera ta.

RAC: Sunt zile minunate pentru consolidarea unor cunostinte din domenii filozofice, spirituale sau stiintifice. Deschiderea mentala din aceste zile te ajuta sa iti imbunatatesti scara valorilor morale, sa abordezi altfel viata si provocarile ei. Dialogurile cu oameni eruditi si participarea la evenimente culturale sunt cele mai potrivite activitati.

LEU: Cheltuielile comune cu altii sunt teme importante la finalul acestei saptamani. Depinde numai de tine sa iti gestionezi corect bugetul, dar in acelasi timp sa fii corect si cu cei alaturi de care esti implicat in actiuni care presupun bani sau bunuri materiale. Totul are un rost, de aceea rezerva-ti momente pentru a medita pe marginea profunzimii evenimetelor din preajma ta.

FECIOARA: Relatiile parteneriale sunt disonante la finalul acestei saptamani. Este bine sa faci un pas inapoi si sa privesti atent la ceea ce se petrece in preajma ta. Unele colaborari se pot incheia definitiv, poate chiar si o relatie de cuplu fundamentata pe baze slabe. Ai incredere ca universul vegheaza asupra ta si totul se petrece spre binele tau.

BALANTA: Aceste zile iti aduc multe treburi de rutina, fie acasa alaturi de cei dragi, fie alaturi de colegii de serviciu. Dozeaza-ti eforturile, intrucat sanatatea este vulnerabila. Tot ce este legat de munca, activitate cotidiana, sanatate are un iz misterios, de aceea fii prudent. Multe detalii sunt ascunse bine de ochii si urechile tale. Iti sunt de folos alimentatia usoara si hidratarea suficienta.

SCORPION: Cheful de distractii, relatiile amoroase sunt temele principale ale acestor zile. Pe de alta parte esti foarte creativ si ar fi bine sa iti valorifici talentele native. Chiar si un hobby iti poate atrage atentia ca sunt momente bune pentru a te delecta cu el. Dar, fii prudent vizavi de relatiile care implica sentimente de iubire. Exista nepotriviri intre dorintele tale si ceea ce iti ofera cei dragi.

SAGETATOR: Pe de o parte vrei sa te ocupi numai de tine si de treburile tale personale. Pe de alta insa, membrii familiei te solicita din plin, nelasandu-ti momente de ragaz. Bine ar fi sa iti imparti onorabil, atat timpul, cat si resursele energetice si materiale. Ai avea mai mult spor si succes in activitatile gospodaresti. Cei dragi te sustin din toate punctele de vedere.

CAPRICORN: Este rost de intalniri cu rudele si prietenii apropiati, dar pot avea loc si schimburi importante de informatii prin intermediul mijloacelor electronice: telefon, internet. Posibil sa te nelinisteasca cele aflate la finalul acstei saptamani, insa nu este cazul. Selecteaza subiectele vehiculate in preajma ta si fereste-te de a oferi sfaturi sau a emite pareri.

VARSATOR: Foarte interesant cum se vor rasturna lucrurile, in aceste zile, la capitolul financiar. Sunt posibile atat castiguri spectaculoase, cat si pierderi substantiale. Ceea ce se petrece acum vizavi de veniturile tale obtinute din activitatea profesionala sunt un preambul la ce va urma in urmatoarele luni. Se recomanda prudenta si chibzuirea atenta a cheltuielilor.

PESTI: Emotivitatea este accentuata si astfel foarte usor poti fi inselat de ceilalti. Rezerva-ti momente de odihna, meditatie, plimbari in aer liber. Dialogurile cu ceilalti sunt tensionate, pentru ca tu esti visator deocamdata, dornic de a te delecta cu artele, pe cand altii, in special cei dragi au cu totul alte chefuri. Ocupa-te mai mult de tine si evita conflictele de orice fel.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1557
Populația:
3171 locuitori

Sărata Veche este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Sărata Nouă, Sărata Veche și Hitreşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3171 de oameni. Satul Sărata Veche a fost menționat documentar în anul 1557.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.