26 ianuarie 2015, 18:57 Caleidoscop views 7894
26 ianuarie 2015, 18:57 Caleidoscop views 7894

Horoscopul pentru 27 ianuarie 2014


 

BERBEC: O noua dragoste se anunta la orizont; poate una ferita de ochii si de gura lumii. Chiar daca tu crezi ca nu ai nicio sansa, a fi inflexibil nu-ti este deloc de ajutor. Esti increzator in propriile-ti idei, insa ia in calcul si sfaturile pe care le primesti, fara a-i suspecta pe cei din jur de intentii nepotrivite.

TAUR: Se pare ca nu esti foarte hotarat astazi, nu prea stii ce sa alegi si nici pe ce drum sa mergi. Luna, situata in semnul ta solar, astazi, are rolul de a te face sa-ti amintesti faptul ca este bine sa-ti asculti propria intuitie, nicidecum de ceea ce ti se impune din exterior. Uneori este indicat sa-ti schimbi traseul, ar putea ca ziua de astazi sa fie potrivita pentrui acest lucru.

GEMENI: O zi in care ceea ce spui poate fi gresit inteles, iar tonul tau, mult prea agresiv, desi intentiile tale sunt complet diferite. Daca ai alege sa pastrezi pentru tine ceea ce gandesti, ar fi minunat. Te poti trezi implicat in dialoguri pline de subintelesuri, de aici si riscul. In schimb, ceea ce poti face astazi este sa iti pregatesti terenul pentru ceea ce doresti a implemeta.

RAC: Daca astazi te dedici unui voluntariat sau daca faci parte dintr-o echipa ce lucreaza la un proiect maret, sansele de a te evidentia intr-un sens favorabil sunt foarte mari. Cu toate acestea, nu incerca sa fii prea contrastant comparativ cu cei alaturi de care actionezi. In schimb, in ceea ce priveste persoana potrivita tie, fii pregatit sa o descoperi intr-un alt context decat de obicei.

LEU: Este o zi in care ajutorul pe care il oferi se remarca imediat, iar cei care il primesc cu siguranta ca au nevoie de acesta pentru a se dezvolta. In schimb, in ceea ce te priveste, esti sustinut de "fortele" astrale pentru a-ti urma drumul ales, fara a te mai lasa prada tentaiilor de moment. In dragoste, clarifica ceea ce iti doresti de la persoana iubita.

FECIOARA: Incearca sa iti traiesti propria viata si sa iti indeplinesti propriile dorinte, nu te mai lasa distras de ceea ce altii isi propun sa obtina, practic, acest lucru iti scade foarte mult eficienta. Pastreaza o abordare clasica (care ar putea parea invechita, in anumite momente) si urmareste-ti scopul. O zi in care surprizele frumoase vin de la fostii tai colegi.

BALANTA: Chiar daca nu doresti a-ti impartasi parerile sau a vorbi din proprie experienta, s-ar putea sa fii obligat sa faci acest lucru. In oric caz, nu te ascunde si nici nu trage cu dintii de ceea ce iti apartine, deoarece Luna, situata in cea de-a opta casa a horoscopului tau solar, te invita la a-ti imparti resursele cu ceilalti.

SCORPION: Se prea poate ca astazi sa ai de-a face cu inaimici, mai degraba decat cu prieteni. Cu alte cuvinte, indiferent cine-ti este prieten, amic sau asociat, poate deveni in orice moment al acestei zile un dusman de temut. De aici si ideea de a sta in expectativa si de a observa cum decurg lucrurile. Cel mai important este sa fii sincer cu tine insuti si sa ramai asa.

SAGETATOR: Cu cat esti mai simplu in abordare, astazi, cu atat mai usor iti va fi sa desfaci nodurile intalnite. O zi in care solutiile clasice sunt de preferat celor neconventionale. In definitiv, si traditiile au rolul lor. Ceea ce este bine sa iei in calcul este si atentia pe care detaliile vietii tale o merita. Desi nu iti este caracteristic, astazi, doar observandu-le vei reusi sa avansezi cu adevarat.

CAPRICORN: De astazi, visele tale pot deveni realitate. Intr-adevar, acest gen de declaratie poate parea un cliseu, insa, mai ales daca pana acum ai planificat pe indelete pasii de urmat pentru a avansa rapid, de astazi incepand poti pune planurile tale de viitor in aplicare. In schimb, nu te lasa doborat de problema unei eventuale lipse a banilor.

VARSATOR: Venus paraseste astazi semnul tau solar, accesand energiile semnului Pestilor. Vestea neplacuta este aceea ca te-ai putea simti dezorientat, lipsit de ajutorul astral cu efectele caruia te obisnuisei, deja. Vestea buna este aceea ca veniturile tale pot creste, nu mult, insa exact atat cat aveai nevoie pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile. Ai nevoie sa-ti asculti intuitia mai mult decat ratiunea.

PESTI: Ceea ce trebuie sa faci maine, rezolva inca de astazi. Ai asteptari foarte mari de la tine insuti, dar nu uita ca esti un om ca toti ceilalti, iar resursele energetice sunt limitate. Profita, deci, de ziua de astazi, pentru arezolva cat mai multe dintre cele pe care ti le-ai propus. Este o zi speciala, deoarece Venus, Mica Benefica, acceseaza energiile semnului tau solar si al sau de exaltare, facandu-ti viata frumoasa, dandu-ti puterea de care ai nevoie pentru a reusi.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1729
Populația:
385 locuitori

Molochișul Mic este un sat din cadrul comunei Vadul Turcului din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 130 km de Chișinău. Populaţia satului Molochișul Mic alcătuia 385 de oameni în anul 2012. Satul Molochișul Mic a fost menționat documentar în anul 1729.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.