30 ianuarie 2018, 14:30 Caleidoscop views 17602
Data nunţii vorbește despre viitorul căsniciei tale
Foto: observator.tv
30 ianuarie 2018, 14:30 Caleidoscop views 17602

Data nunţii vorbește despre viitorul căsniciei tale

Ai făcut marele pas! Te-ai căsătorit și acum vrei să afli ce spune data aleasă despre căsnicia voastră. Sau poate vrei sa alegi o zi anume pentru acest eveniment, o zi care să-ţi garanteze succesul și sporul în casă ori în relația de familie.

Iată ce spune data nunţii despre viitorul căsniciei tale, potrivit sfatulparintilor.ro:

Nunta în Berbec: 21 martie – 19 aprilie. Dacă te-ai căsătorit sau urmează să faci acest pas în zodia Berbecului, vei avea parte de multă spontaneitate în relaţia de cuplu. În cazul acesta partenerii vor fi independenti în relaţie, dar în acelaşi timp de nedespărțit.

Nunta în Taur: 20 aprilie – 20 mai. Pentru că Taurul este extrem de senzual, asta se va reflecta şi asupra căsniciei tale. Dacă încă nu v-aţi unit destinele, află că mariajele din zodia Taurului sunt solide şi îmbină elementele traditionale cu cele nonconformiste.

Nunta în Gemeni: 21 mai – 20 iunie. Cei care au făcut sau plănuiesc să-şi facă nunta în zodia Gemenilor vor avea parte de multă comunicare, aceasta fiind o caracteristică a zodiei. Aşadar, dialogul va fi cheia reuşitei mariajului vostru.

Nunta în Rac: 21 iunie – 22 iulie. Aceste cupluri îşi găsesc liniştea în propriul camin, la fel ca Racii, unde au de făcut o mulţime de lucruri. Partenerii se vor alinta în toate felurile posibile şi adoră să socializeze. Nici nu e de mirare că locuinţa voastră va fi tot timpul plină de prieteni şi rude.

Nunta în Leu: 23 iulie – 22 august. Mariajul în această zodie este unul dramatic, teatral şi pasional. Cei doi parteneri îşi susţin cu tărie părerile, lucru care va provoca unele scântei, dar au parte în acelaşi timp şi de mult romantism, atâta timp cât lupta pentru putere se termină în dormitor.

Nunta în Fecioară: 23 august – 22 septembrie. Organizate şi rafinate, cuplurile care fac nunta în zodia Fecioarei vor fi atente la toate detaliile, iar cei doi parteneri se vor susţine şi ajuta reciproc. Cu toate astea, există riscul ca uneori să fiţi prea atenţi la detalii şi să pierdeţi din vedere imaginea de ansamblu.

Nunta în Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie. Căsniciile sub semnul Balanţei sunt echilibrate, pe primul loc fiind pusă întotdeauna relaţia. Singura problemă este că faceţi prea multe în comun, aşa că, din timp în timp, este recomandat să mai aveţi şi activităţi individuale.

Nunta în Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie. Cuplurile care îşi unesc destinele sub acest semn au parte de multă intimitate şi pasiune. Atenţie! Scorpionul este un semn pasional, aşa că uneori pot interveni şi momente de gelozie.

Nunta în Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie. Libertine şi aventuroase, cuplurile care se căsătoresc în Săgetător călătoresc foarte mult şi sunt foarte deschise. Cu toate astea, îşii asumă riscuri destul de mari şi pierd din punct de vedere financiar, aşa că mare grijă la acest aspect.

Nunta în Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie. Pentru că zodia este patronată de tradiţionalism, şi căsniciile începute sub acest semn vor urma linia şi veţi onora valorile şi credinţele vechi, exact ca în coplilărie. Concentraţi-vă în schimb pe ce aveţi şi mai puţin pe planurile în amănunt pentru viitor.

Nunta în Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie. Partenerii sunt întâi de toate prieteni, dar și un cuplu social foarte apreciat care e gazda multor petreceri. Ambii parteneri iubesc întrunirile zgomotoase. Pentru a asigura succesul căsniciei este recomandat să petreceți mai mult timp împreună.

Nunta în Pești: 19 februarie – 20 martie. Partenerii se potrivesc perfect și nu ratează nicio oportunitate să se aniverseze. Problema în cuplurile din zodia Pești este că riscă să piardă simțul realității.

Sursa: observator.tv

Cuvinte cheie:

astrologie , nunta , casatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1729
Populația:
1780 locuitori

Podoima este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Podoimiţa și Podoima. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Camenca și la 143 km de Chișinău. Populaţia satului Podoima alcătuia 1780 de locuitori în anul 2004. Satul Podoima a fost menționat documentar în anul 1729.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.