31 ianuarie 2015, 11:39 Caleidoscop views 9174
Avion militar rus, interceptat de bombardierele NATO
Foto: incomemagazine.ro
31 ianuarie 2015, 11:39 Caleidoscop views 9174

Avion militar rus, interceptat de bombardierele NATO

Poliția aerului a țărilor membre ale NATO a interceptat un avion militar rus deasupra Mării Baltice, au anunțat vineri, pe contul lor de Twitter, forțele militare letone, informează agenția de presă Unian.

Sursa citată precizează că bombardiere ale NATO s-au ridicat de la sol în data de 30 ianuarie, în scopul de a intercepta un avion militar rusesc Il-78.

Agenția de presă Unian amintește că bombardiere ruse Tu-95 au survolat joi Canalul Mânecii, fără a anunța în prealabil, motiv pentru care dispecerii aviatici au fost nevoiți să schimbe traseele avioanelor civile.

NATO a constatat anul trecut o intensificare a activității aviației ruse în spațiul european, inclusiv în Marea Neagră. Nu de puține ori, avioane ale unor țări ale Alianței Nord-Atlantice au fost ridicate de la sol pentru misiuni de interceptare a unor formații de avioane militare ruse în spațiile aeriene ale Mării Baltice, Mării Nordului și Mării Negre, mai ales în a doua jumătate a anului, pe fondul agravării conflictului din estul Ucrainei, informeaza Agerpres in pagina electronica.

Sursa: incomemagazine.ro

Cuvinte cheie:

avion , Rusia , NATO , politia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
266 locuitori

Evghenievca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea Evghenievca se află la distanța de 15 km de orașul Sîngerei și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 266 de oameni. Satul Evghenievca a fost întemeiat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.