02 ianuarie 2020, 10:30 Caleidoscop views 18270
Cele mai geloase zodii
Foto: unica.ro
02 ianuarie 2020, 10:30 Caleidoscop views 18270

Cele mai geloase zodii

Gelozia nu e scrisă în stele. Depinde de încrederea în sine, de educaţie şi dacă ţi se dau motive... Însă e la fel de adevărat că unele zodii au o predispoziţie nativă... care le face să lupte mai mult, sau mai din greu, cu această boală a sufletului care este gelozia.

Locul 1: Aşa cum fiecare nativă Scorpion ştie, pentru ele gelozia e o mare piatră de încercare. Chiar şi dacă au cel mai fidel dintre soţi, cu greu scapă de tentaţia de a-i verifica prieteniile sau factura de telefon. Trebuie să înveţi să te relaxezi, şi să adpţi o atitudine de încredere. Nu te poţi bucura de dragoste într-o suspiciune continuă...!

Locul 2: Femeia Taur e geloasă ceva mai rar, dar la fel de intens. Cîtă vreme pare că nimic nu-i ameninţă "dreptul de proprietate" asupra iubitului ei, ai zice că nici n-a auzit de gelozie. Dar dacă apare concurenţa, vai şi amar! Să îl priveşti pe iubitul tău ca pe o fiinţă liberă, e de mare ajutor. Singur n-ai vrea să te iubească doar pentru că n-are încotro.

Locul 3: Balanţele sunt foarte drăgălaşe, dar asta nu le scuteşte de gelozie. Nu atît de intensă, ca pe axa Taur – Scorpion, dar de o frecvenţă îngrijorătoare. Chiar dacă te porţi cu destulă eleganţă, te poate roade pe dinăuntru, puţin câte puţin, pînă când te face să renunţi la o relaţie promiţătoare. Degeaba o iei de la capăt cu un altul. Problema rămâne, pînă n-o elimini... Alege să te detaşezi, fără să renunţi la iubire.

Locul 4: La femeia Berbec nici nu apuci să realizezi ca gelozia, şi nu altceva, i-a cauzat o reacţie nepotrivită. Dacă eşti sinceră cu tine însăţi, realizezi că nu motivul invocat e cel adevărat. Şi n-ai decât să te priveşti în oglindă, cu multă încredere, şi să-ţi spui că nu te-ai da pe 3 femei. La drept vorbind, nici el nu te-ar da!

Locul 5: Dacă suferă de o scădere temporară a încrederii în sine, şi femeia Leu poate să simtă gelozie, deşi probabil ar prefera să se lase tăiată în bucăţi decât să o recunoască. Interesant e că nu e nevoie ca o alta să se "dea" la iubitul ei. E suficient să strălucească ceva mai tare. Să accepţi că şi altele merită admirate e un prim pas spre vindecare.

Nu e obligatoriu, dacă eşti Scorpion, să fii geloasă. Şi nici nu e adevărat că toate Vărsătoarele, de exemplu, sunt scutite de gelozie. Dar pentru toate, soluţia este aceeaşi: iubeşte-l pentru el, nu pentru tine. Alege să-l laşi liber şi nu va avea de ce să mai plece...

Sursa: www.unica.ro

Cuvinte cheie:

barbați , femei , relatii , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
890 locuitori

Paşcani este un sat şi comună din raionul Criuleni. Paşcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Criuleni și la 15 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 890 de oameni. Satul Paşcani a fost menționat documentar în anul 1495.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.