05 martie 2015, 08:00 Caleidoscop views 9843
05 martie 2015, 08:00 Caleidoscop views 9843

Horoscopul pentru 5 martie 2015



BERBEC

A amana la nesfarsit sa duci la capat o actiune nu e in avantajul tau. Lucrurile mergeau bine, se acumulau noi si noi informatii utile in acest sens, dar tu mai ai unele retineri si nu ai curaj sa continui. Ai impresia ca nu e bine ceea ce se cladeste sub ochii tai, si dintr-o nevoie imensa de perfectiune, preferi sa mai muncesti, sa mai repari cate ceva pe ici, pe colo, pe parcurs. Interesant e ca aceasta erai pe calea cea buna, dar faci ocoluri mari, de teama de a nu-i pune punct inainte de a fi la maxim la care poti ajunge. Nu mai tergiversa lucrurile: ai ajuns la o concluzie, gata, asuma-ti-o si fa-o publica drept final al acestui proiect. E perfect asa cum e!

TAUR

Nu a mai ramas nimic dintr-o stare de lucruri care a contat enorm pentru tine, iar acest gol ramas in urma te debusoleaza. Inca nu te poti elibera de ceea ce ai avut iar acum, ca nu mai e nimic, nu stii de ce sa te agati. Incearca sa nu ramai cramponat sau obsedat de acea stare de lucruri, de amintiri din trecut, de o fosta relatie care nu mai exista, de vremuri bune care s-au scurs demult. Revino in prezent si concentreaza-te pe ceea ce poti face de acum inainte, deoarece nu mai ai cum sa readuci la lumina ceva demult incheiat sau pierdut. Ce a fost a fost, accepta situatia si rupe-te de trecut, pentru ca, recunoaste si tu, nu mai poti avea ce era atunci.

GEMENI

Daca vezi ca lucrurile nu se repara daca mergi pe aceeasi linie ca inainte, e semn ca ai epuizat toate metodele si ar fi bine sa te gandesti la o noua viziune. E vremea unei atitudini noi in fata vechiului, pentru ca lumea evolueaza, metodele se actualizeaza, si nu e bine sa ramai blocat in chestiuni pe care le stii demult, dar nu mai sunt valabile. Recunoaste ca nici tie nu-ti mai place varianta veche pe care o tot pui in aplicare cu incapatanare, deci, vrei, nu vrei, trebuie sa preiei din mers alta idee. Ca sa ajungi la altceva, e nevoie de studiu, de o upgradare a informatiilor, pentru ca cele pe care te-ai bazat sunt demodate si ti-au demonstrat deja ca sunt depasite.

RAC

Iti tot faci procese de constiinta pentru o veche greseala de care nu te poti inca detasa, desi ea nu-si mai arata demult efectele. E vremea sa te eliberezi tu, mai intai, de acea obsesie, pentru ca esti inca bolnav emotional din cauza celor intamplate candva. Iarta, uita, sterge cu buretele, inchide acel sipet cu amintiri urate, pentru ca numai de tine depinde sa echilibrezi situatia trecutului in comparatie cu prezentul. Poti lua acum o decizie salvatoare care reabiliteaza toata situatia de atunci, dar e nevoie de un dram de curaj ca sa faci asta. E o operatie fara anestezie, dar, dupa ce termini, vei fi complet vindecat.

LEU

Incearca sa asculti parerile diferite care se vehiculeaza in jurul tau, sa le cantaresti cu atentie, sa nu ignori pe vreuna doar pentru ca pare ca se bate cap in cap cu alta, pentru ca cel mai bun verdict il vei da numai dupa ce cunosti situatia privita din mai multe unghiuri. Intr-un final, intuitia te va ajuta sa extragi o concluzie buna, dar nu te grabi sa-ti spui ultimul cuvant inca. E nevoie de o analiza aprofundata pe indelete si indelungata, pana intelegi cum stau lucrurile, de vreme ce apar informatii atat de contradictorii care, aparent, nu se leaga. Se vor lega la un moment dat dupa ce vei reusi sa sondezi suficient de adanc in miezul problemei.

FECIOARA

Nu te rupe de restul lumii, nu face opinie separata, pentru ca esti si tu parte dintr-un intreg. Trebuie sa te raportezi permanent la cei din jurul tau, pentru ca nu esti nici exclus, asa cum ti se pare, dar nici mai special:, esti la fel ca toata lumea. Azi vei intelege altfel apartenenta ta la acest cadru mai larg de persoane, pentru ca descoperi ca esti ca oricine altcineva, gandesti ca ei, reactionezi ca ei, deci esti si tu unul ca oricare. Adapteaza-te acestui mediu fara nici un fel de rezerve, si incearca sa legi mai bine relatiile cu cei din jur, aratandu-le ca nu va diferentiaza absolut nimic: nici varsta, nici rangul social, nici averea, nici sexul. Din parti atat de diverse se formeaza intregul.

BALANTA

Calatoria pe care o faci acum - ca e una la propriu sau la figurat - are efecte puternice asupra ta, pentru ca te intorci acasa cu alt tonus. Mai bun, mai increzator, mai optimist, semn ca pe parcursul acestui drum ai descoperit aspecte care iti dau acum alt chef de actiune. Intalnesti oameni care te stimuleaza sa faci lucruri noi, treci prin locuri care te incarca de o energie pozitiva, afli informatii care deschid noi perspective asupra viitorului, semn ca, din cand in cand, e nevoie sa iesi din mediul tau obisnuit si stramt pentru a-ti umple bateriile. Poate fi un sens nou de explorat si care te duce foarte repede spre o destinatie atractiva.

SCORPION

Daca te simti cu musca pe caciula cu ceva, daca stii ca nu ai cu ce te lauda in acest moment, mai bine ai sta cuminte in umbra o perioada. Nu trebuie sa remarce si altii ca nu ai facut totul ireprosabil, ca te-ai mai abatut de la reguli, ca ai mai incalcat unele legi, ca ai ocolit caile morale si corecte, deci tacerea se va dovedi a fi cel mai bun remediu ca sa treci peste asta. Anonimatul e de preferat, dar in tot acest timp, daca tot stii ca ai comis o eroare, fa tot posibilul s-o repari, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, tot va iesi la lumina. Nu lasa pe altii sa afle, ci rezolva repede!

SAGETATOR

Tu esti un pic mai diferit decat restul lumii, dai dovada de o originalitate de multe ori greu de inteles, poate pentru ca esti un excentric, un avangardist, un rebel in multe privinte, dar vei vedea ca, asa ciudat cum esti, multa lume depinde de deciziile tale. Unii s-au saturat de rutina, de monotonie, de lucrurile pe care le fac la fel de ani de zile si te privesc azi ca pe eroul lor salvator. Tu le arati alta cale decat tot ce au incercat ei inainte si, desi pare complet ciudata si riscanta pentru ei, te vor urma cu incredere deplina, ca si cum tu esti iesirea lor din banal.

CAPRICORN

Faci ce faci si tot la trecut te raportezi, de parca ai trai si astazi din vechi succese sau de parca tu,c el de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevarat: ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut si a lasat urme asupra celui care esti acum, ca atare nu mai povesti lumii despre tine, cel de odinioara. E ca si cum ai fost Miss Romania la 18 ani si tu ai acum 40 si tot asa te crezi inca, sau pe la 20 de ani s-a scris despre tine in ziare si, acum, la 50, inca te lauzi cu succesul tau de demult. Revino in prezent si vorbeste despre cel care esti acum, fara sa te tot intorci la vremuri de odinioara care, sigur, au contat, dar au trecut totusi.

VARSATOR

Iubirea cere efort din partea ta, deci, daca ai cucerit pe cel care ti-a furat inima, nu te culca pe laurii victoriei, crezand ca relatia va merge de acum de la sine. Comoditatea aceasta nu e deloc benefica iubirii, deci continua sa vaslesti, sa lupti, sa muncesti pentru binele iubirii tale. Nu te multumi cu ceea ce ai obtinut deja, pentru ca si in cuplu se poate instala monotonia, lenea, plictiseala si nu ti-ai dori asta! Trebuie mereu sa aduci ceva nou, sa intretii focul aprins, altfel pasiunea paleste si focul se stinge. Investeste mereu resurse noi in iubire ta si ea va creste si mai mult in intensitate!

PESTI

Nu te indoi de ceea ce vine azi spre tine sub forma de ganduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevazut care iti spune, in secret, ce sa faci. Aceste sfaturi benefice vin spre tine pe cai subtile dintre cele mai interesante: sub forma unui cantec auzi la radio, a unei discutii prinse din zbor pe strada, a unei fotografii vazute in ziar. Pune-ti mai mult in valoare creativitatea de care dai dovada, pentru ca ea te va ajuta sa rezolvi cu brio situatia in care te afli. Bazeaza-te pe imensa inspiratie, pe resursele bogate de imaginatie, pe tot ce-ti trece prin minte, pentru ca sunt idei excelente care te pot propulsa mai rapid spre etapa urmatoare a planurilor tale. Ai curaj sa creezi!

 

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , oameni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
517 locuitori

Doibani II este un sat din cadrul comunei Doibani I, din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dubăsari și la 63 km de Chișinău. Populaţia satului Doibani II alcătuia 517 oameni în anul 2011. Satul Doibani II a fost întemeiat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.