03 aprilie 2020, 16:00 Caleidoscop views 14946
Ce fac zodiile cînd se plictisesc
03 aprilie 2020, 16:00 Caleidoscop views 14946

Ce fac zodiile cînd se plictisesc

Nimeni nu vrea să se plictisească prea des, dar nici nu poți să ai mereu ceva de făcut care să îți facă plăcere. Vezi ce fac zodiile când se plictisesc și vezi dacă te recunoști în descriere.

Berbec

Un berbec care se pplictisește este o stare de fapt a acestei zodii nerăbdătoare. Dacă nu are ce face, berbecul o să stea la duș ore întregi, ba chiar o să cânte sub jetul de apă, ca să terorizeze vecinii.

Taur

Nici taurii nu au parte de o zodie foarte răbdătoare. Dacă nu au ce face, nativii acestei zodii se apucă de curățenie generală. După ce au făcut casa lună, se răsplătesc regește cu o porție triplă de înghețată. Dacă au spălat și geamurile, merită și topping de ciocolată, nu?

Gemeni

Nativii din gemeni sunt mari amatori de filme, mai ales seriale, așa că de plictisit nu prea poate fi vorba. În ziua de azi, numărul mare de subiecte tratate în filme și seriale îi oferă nativului din zodia gemeni destule motive să alunge plictiseala.

Rac

Dacă nu are deja două pisici, racul o să-și cumpere sau o să adopte, ca leac pentru plictiseală. Atunci când este singur și nu are cu cine să vorbească, nativul din zodia rac va face conversație cu animalele de companie.

Leii au mereu o audiență, în prezența cărora se simt confortabil și destul de admirați. Atunci când nu au ce face și se plictisesc este cumva normal să apeleze tot la fanii lor credincioși. De aceea, tot ce fac este să se plângă despre cât de tare se plictisesc.

Fecioară

Fecioarele și-au dorit dintotdeauna să fie cântăreți faimoși. Dar cum nu aveau nici voce neapărat, nici nu știau să cânte la vreun instrument, atunci când se plictisesc, fecioarele cântă muzică clasică. Pe gură. Adevărate talente.

Balanţă

Balanțele iubesc două lucruri pe lume: propria față și gadgeturile. Atunci când se plictisesc și nu au ce face, nativii din balanță scot artistul din ei și se apucă să-și facă selfie în baie.

Scorpion

Scorpionii se pierd total în relaxare atunci când fac ceva din pură plictiseală. Cu alte cuvinte, în zilele în care nu au nimic mai bun de făcut, nativii acestei zodii se îndoapă cu fast food și se uită la seriale în vârful patului.

Săgetător

Săgetătorul este o creatură socială. Nativii acestei zodii iubesc oamenii, acțiunea, atmosfera de petrecere. Cu alte cuvinte, un moment în care sunt singuri și plictisiți este un moment negru, care trebuie să se repete cât mai rar. Așa că atunci când chiar nu are nimic de făcut și se plictisește, săgetătorul se îmbată.

Capricorn

Capricornii încearcă mereu să obțină totul din orice lucru sau activitate. Atunci când nu au o treabă anume și au niște timp de omorât, capricornii ar vrea să stea câteva ore să citească o carte, dar fără să-și dea bine seama, ajung pe site-uri de socializare sau pe 9gag.

Vărsător

Vărsătorii sunt mereu conectați la ceea ce e nou și actual. Cu alte cuvinte, întreaga lor viața este pe rețelele sociale și pe telefonul mobil. Dacă se plictisesc, nativii acestei zodii ajung să piardă ore întregi uitându-se la filmulețe amuzante cu pisici și bebeluși simpatici.

Peşti

Zodia pești nu este tocmai creativă când vine vorba de plictiseală. Dacă nu are ce face, nativul din pești se apucă să fie constructiv și…doarme. Apoi se trezește, mănâncă ceva, servește un desert și se culcă la loc. Până la urmă și odihna este o activitate, nu?

Sursa: www.libertatea.ro

Cuvinte cheie:

caracter , horoscop , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
1907 locuitori

Teiu este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Teiu și Tocmagiu. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 72 km de Chișinău. Populaţia satului Teiu alcătuia 1907 oameni în anul 2011. Satul Teiu a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.