18 aprilie 2015, 11:20 Caleidoscop views 11062
Putin despre cele mai mari realizări ale Rusiei (Video)
18 aprilie 2015, 11:20 Caleidoscop views 11062

Putin despre cele mai mari realizări ale Rusiei (Video)

Anexarea Crimeei şi olimpiada de la Soci sunt două mari realizări ale Rusiei din anul precedent. Este convingerea liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, exprimată în cadrul teleconferinței anuale cu cetățenii. Putin a mai recunoscut că țara sa trece printr-o criză economică, însă a precizat că această situație va fi depășită în curând.

"Aprecierea rublei, extinderea piețelor de desfacere, dar și alte schimbări cred că se va produce foarte curând, mai exact, cam în doi ani", a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

Vladimir Putin a mai precizat că toate problemele vin din afara țării, iar Rusia nu face decât să-și apere interesele.

"În ceea ce priveşte sancțiunile, am discutat cu oamenii de afaceri şi le-am spus că este puţin probabil ca sancțiunile să fie ridicate în curând, din cauza faptului că ele reprezintă o chestiune politică. O parte dintre partenerii noştri au ca obiectiv strategic să ne limiteze creşterea economică. Şi nu cred că aceasta are de-a face cu situația din Ucraina", a mai spus Putin.

Totodată, liderul de la Kremlin a negat informaţiile apărute în presă, potrivit cărora preşedintele ucrainean, Petro Poroșenko, ar fi venit cu propunerea să preia controlul asupra regiunii Donbass.

Liniile telefonice pentru teleconferință au fost deschise încă din data de 9 aprilie, fiind înregistrate peste două milioane de întrebări. Apelurile din străinătate nu au fost acceptate.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Vladimir Putin , Rusia , 2014

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
397 locuitori

Şalvirii Noi este un sat din cadrul comunei Palanca, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Drochia și la 191 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 397 de oameni. Satul Şalvirii Noi a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.