01 decembrie 2015, 10:09 Caleidoscop views 10269
Previziunile noului Nostradamus pentru anul 2016
01 decembrie 2015, 10:09 Caleidoscop views 10269

Previziunile noului Nostradamus pentru anul 2016

Рastorul Ricardo Salazar, care este considerat un nou Nostradamus, a făcut preziceri pentru anul 2016 potrivit cărora peste un miliard de oameni vor muri.

Pastorul spune că anul viitor va fi un an al catastrofelor de tot felul și nu este exclus să izbucnească cel de-al Treilea Război Mondial.

Potrivit prezicerilor, un asteroid imens va lovi Pământul, iar impactul acestuia cu planeta noastră va provoca seisme puternice pe tot globul şi peste 1,2 miliarde de oameni vor muri. De asemenea, se vor produce erupţii vulcanice extrem de puternice, foamete și conflicte armate.

Pastorul Salazar spune că aceste profeţii îi vin prin intermediul „viselor, viziunilor şi a unor voci" pe care el este în stare să le audă, scrie romaniatv.ro.

Salazar, care trăieşte în Japonia, a rezumat în câteva puncte ce ne aşteptă în 2016:

- Spre sfârşitul acestui an sau la începutul lui 2016, Europa îşi va închide graniţele pentru refugiaţi şi la fel vor face şi alte ţări de pe alte continente, inclusiv Statele Unite ale Americii.

- În februarie 2016, China va ataca Japonia.

- În aprilie 2016, o stea va deveni vizibilă de-a lungul nopţilor. Rusia va confirma că este vorba despre un asteroid care se va îndrepta către Pământ.

- În mai 2016, un asteroid gigantic va lovi Pământul, iar impactul va fi atât de puternic, încât va provoca cutremure în toată lumea şi tsunami cum n-au mai fost. Peste 1,2 miliarde de oameni vor muri în aceste catastrofe.

- În iunie 2016 va izbucni al Treilea Război Mondial, când Rusia şi China vor ataca SUA.

- În octombrie 2016, alianţa Rusia-China va câştiga cel de-al Treilea Război Mondial.

- În martie 2017, yenul chinez va deveni moneda globală.

Sursa: ziarulnational.md

Cuvinte cheie:

2016 , Nostradamus , previziune

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
2166 locuitori

Leuşeni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Leuşeni și Feteasca. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Hîncești și la 85 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2166 oameni. Satul Leușeni a fost menționat documentar în anul 1425.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.