15 aprilie 2015, 10:21 Caleidoscop views 18217
15 aprilie 2015, 10:21 Caleidoscop views 18217

Faţa lui Dumnezeu, descoperită de telescopul Hubble?

Dintr-o galaxie aflată la 75 de milioane de ani lumină de planeta noastră, ceea ce poate semăna cu faţa unui bătrân cu barbă a fost imediat interpretat de curioşi ca fiind chipul lui Dumnezeu, scrie Daily mail. 

Creştinii credeau că Raiul există fizic şi se află undeva deasupra norilor, însă telescopul Hubble a surprins o imagine care, în imaginaţia oamenilor, ar plasa "al nouălea cer" un pic mai departe, în galaxia NGC 1316.

Ca lucrurile să fie şi mai bizare, NGC 1316 este una dintre cele mai puternice surse de unde radio din cer, astfel că s-ar putea crede că Dumnezeu încearcă să ia legătura cu fiii săi de pe Pământ.

Din punct de vedere fizic, tot ce vedem în fotografie sunt formele luate de praful cosmic, care fac ca faţa lui Dumnezeu să fie vizibilă.

Cuvinte cheie:

NASA , Dumnezeu , Mister

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
806 locuitori

Fîntîna Albă este un sat din cadrul comunei Parcova, raionul Edineţ.  Satul este situat la o distanță de 14 km de orașul Edineț, la 6 km de stația de cale ferată Brătușeni și 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 806 locuitori. Prima atestare documentară a satului cu denumirea Grumăzeni, din ținutul Hotin, datează din anul 1575.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.