18 aprilie 2015, 14:31 Caleidoscop views 38000
18 aprilie 2015, 14:31 Caleidoscop views 38000

Într-o biserică ortodoxă s-a întîmplat o minune

Potrivit celor relatate de Newsru.com, într-una din bisericile ortodoxe din capitala Macedoniei, Skopje, s-a întîmplat o minune. Martorii acesteia au fost sute de credincioşi. Frescele vechi şi decolorate de pe pereţii lăcaşului sfînt au început să se cureţe de praf şi murdărie, iar părţile aurite ale chipurilor pictate ale sfinţilor au început să lumineze.

"Este o adevărată minune! Totul a început ieri, de la partea centrală a iconostasului, şi continuă pînă acum", a spus preotul bisericii Sf. Dumitru, Dimcho Malinov. Potrivit lui, icoanele au început să lucească, iar culorile au devenit mai strălucitoare şi aprinse, ca şi cum cineva le-ar curăţa. Poleiala de aur mai întîi se face roşie, apoi capătă o nuanţă strălucitoare de aur şi aproape luminează, relatează NEWSru.ua, cu referire la TSN.

"Puteţi vedea cum icoanele se "curăţă" de sus în jos, chiar în faţa ochilor voştri", i-a spus preotul Malinov jurnaliştilor care au fixat în fotografii acest fapt uimitor.

 

Cuvinte cheie:

religie , biserica , Mister

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
150 locuitori

Chetroasa este un sat din cadrul comunei Hruşova, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Criuleni și la 22 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 150 de oameni. Satul Chetroasa a fost menționat documentar în anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.