19 iunie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3253
Horoscopul pentru 19 iunie 2018
19 iunie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3253

Horoscopul pentru 19 iunie 2018

BERBEC

Deşi încerci de fiecare dată să vorbeşti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai plăcuţi interlocutori, încât nici nu ar merita să te porţi atât de frumos cu ei. La tonul tău amabil, ei îţi răspuns cu ton ridicat, la vorbele tale frumoase, ei răspund cu critici, încât nu ai nicio satisfacţie în relaţia ta cu lumea. Cu toate acestea, reuşeşti să-ţi păstrezi cumpătul şi să nu cazi în capcana întinsă de ei, aceea de a te scoate din sărite cu orice preţ. Nu le merge, ci tu rămâi zâmbitor şi calm până ce dezamorsezi tensiunea.

TAUR

Cineva încearcă să-ţi taie elanul cu povestiri rele despre ceea ce te aşteaptă, dar tu nu te laşi influenţat. N-au decât să bată pasul pe loc, blocaţi în depresie şi neputinţă, pentru că tu priveşti cu încredere spre viitor, pregătit pentru orice ar urma. Vei vedea că această atitudine pozitivă, încrezătoare va fi şi cea mai bună soluţie pentru a ajunge acolo unde doreşti, deoarece ceilalţi, care-şi fac griji din orice şi îşi toarnă cenuşă în cap, îşi reduc singuri şansele de a depăşi impasul. Nu te lăsa copleşit de veştile cu tentă negativă: în fond fiecare cu norocul lui!

GEMENI

Nici nu-ţi vine a crede ce bine se rezolvă azi o problemă cu care te-ai confruntat multă vreme, dar care îşi găseşte soluţia aproape peste noapte. E un noroc chior, s-ar putea spune, de parcă ţi se face dreptate într-o clipă, în ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a le reaşeza pe toate pe făgaşul normal. Ai motive de bucurie, pentru că resimţi această situaţie ca pe un drept recâştigat pe merit şi pentru care ai de ce să fii fericit.

RAC

Ai impresia că nimic nu merge, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit în care ai nimerit. Te-ai înconjurat de oameni trişti, împovăraţi de probleme care discută pe un ton sumbru, fără să se poată agăţa de nimic bun din preajma lor. Degeaba gândeşti tu pozitiv dacă ceilalţi te monopolizează cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cât mai repede, ori încerci să le insufli tu lor un dram de bucurie. Poate te vor asculta.

LEU

Nu te poate opri nimeni şi nimic din elan, deoarece tu vezi în orice eveniment o provocare prin care îţi pui şi mai bine în valoare calităţile. La energia de care dai dovadă, la ambiţia care te însoţeşte şi la dorinţa ta de a te remarca – pentru că ai cu ce! – rezultatele nu pot fi decât excepţionale. Cu cât atitudinea ta e mai tonică şi mai pozitivă în faţa oricărui moment cu care te confrunţi, cu atât lucrurile vor evolua din ce în ce mai bine spre un scop pe care ţi l-ai propus, e bine să îţi menţii acest tonus ridicat pe tot parcursul demersurilor tale, fără a te lăsa învins de vreo piedică. Şi acestea au rolul lor!

FECIOARĂ

Ai învăţat multe de la viaţă şi azi ai ocazia de a arăta concret efectele unei anumite lecţii asumate cândva. Atunci ai greşit, ai plătit pentru greşeala ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovadă de ambiţie şi dorinţă de a deveni mai bun. Acum se văd urmările acelui moment decisiv şi acum totul iese mult mai bine, chiar dacă treci prin momente similare. Acum nu mai ai motive să greşeşti, ci dimpotrivă, e o oportunitate excelentă de a demonstra cât de mult te-ai maturizat şi ce bine ai învăţat lecţia respectivă cândva. Acum spui cu mai multă încredere că orice problemă are o soluţie!

BALANȚĂ

Eşti extrem de ocupat iar contactul cu lumea este foarte aglomerat, fiind într-o continuă agitaţie toată ziua. Nu-ţi propune azi deplasări la distanţe foarte mari, pentru că nu deţii toate resursele pentru a face faţă unor călătorii mai lungi. Mult mai potrivite ar fi deplasările scurte, prin împrejurimi, pentru că e nevoie de tine repede înapoi acasă. Chiar dacă eşti deja la drum, vei descoperi că apar tot felul de situaţii nedorite care nu te lasă să călătoreşti conform planurilor făcute de acasă, şi ori eşti nevoit să stai pe loc, ori să-ţi modifici traseul din mers.

SCORPION

Îţi place să stai în medii cât mai populate, nicidecum de unul singur la tine acasă, de aceea vei ieşi oriunde vezi cu ochii, cu sau fără un motiv anume. Unde-i loc de socializare, hop şi tu, de aceea eşti cel mai uşor de găsit în spaţii deschise, în aglomeraţie, în locuri publice, unde dorinţa ta de comunicare e satisfăcută din plin. Ce-i drept, unde sunt atât de multe tipuri de oameni, se mai pot încinge şi dispute, dar încearcă să le detensionezi cu o glumă, nu tot cu ton ridicat.

SĂGETĂTOR

Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru că ai şi tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar deşi eşti un negociator înnăscut care preferă să facă pace foarte repede, de data aceasta contradicţiile te irită şi pe tine şi sari la atac. Vei fi mulţumit că ţi-ai apărat punctul de vedere în faţa celor care spun nu la orice. Nu te lăsa însă atras în capcana celor nervoşi, pentru că ei abia aşteaptă să te scoată din sărite şi să te domine cu agresivitatea lor.

CAPRICORN

Ce bine te simţi! Inima ta e uşoară, sufletul împăcat, pentru că învălui tot ce este legat de sufletul tău într-o aură luminoasă, plină de iubire! Cu cât tratezi lucrurile din jurul tău, chiar şi pe cele mai neplăcute, cu mai multă toleranţă şi înţelegere, cu atât viaţa ta e mai liniştită şi mai ordonată, ca atare nu te stresa singur pentru cine ştie ce fleacuri. Nimic nu e atât de grav în viaţa ta încât să cauţi nod în papură la orice! Bucură-te de lucrurile simple şi frumoase ale vieţii, pentru că de acolo îţi poţi extrage tu liniştea!

VĂRSĂTOR

Te afli într-o companie aparent plăcută, dar după câteva discuţii, vei începe să-i priveşti pe ceilalţi cu un dram de suspiciune, de parcă ai presimţi că au şi ceva de ascuns. Nu te baza întru totul pe promisiunile lor, pentru că ai putea avea de suferit de pe urma generozităţii ieşite din comun dar care nu se va materializa în nici un fel. Mai bine te bazezi doar pe forţele proprii, decât să crezi tot ce ţi se promite acum sus şi tare!

PEȘTI

Decât să cauţi mereu vinovaţi pentru problemele care îţi tot apar în cale, mai bine ai învăţa ceva din toate! Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu eşti singurul responsabil, pentru că nu ai ştiut să profiţi de ocaziile care ţi s-au oferit. Încăpăţânarea de a nu-ţi recunoaşte greşelile a generat alte situaţii neplăcute şi, mai devreme sau mai târziu, şi acestea vor ieşi la lumină cerând de la tine şi mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic şi priveşte-te cu realism în oglindă şi, dacă descoperi că eşti totuşi vinovat de o anumită eroare, grăbeşte-te s-o repari.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
2868 locuitori

Feşteliţa este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Feşteliţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ștefan Vodă și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2868 de oameni. Satul Feşteliţa a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.