01 mai 2012, 11:10 Caleidoscop views 8910
01 mai 2012, 11:10 Caleidoscop views 8910

Obiectul misterios de pe cer care i-a făcut pe oameni să creadă că extratereştrii dau năvală

Imagini incredibile au fost filmate în urmă cu cîteva săptămîni pe cerul din oraşul rus St. Petersburg. Mai mulţi cameramani amatori au surprins ceea ce pare a fi "o invazie extraterestră", transmite lifenews.ru.

Mai multe lumini ciudate au apărut pe cer în apropierea aeroportului Pulkovo şi zeci de oameni au sunat la 112 pentru a avertiza autorităţile asupra luminilor de pe cer.

"M-am uitat pe geam şi am văzut un punct portocaliu luminos. Ulterior, puctul s-a divizat şi a început să se mişte cu destul de mare viteză pe cer. A scăzut în luminozitate şi în final a dispărut", a declarat un rus.

“Extratereştrii se uită la noi ca la nişte idioţi, oameni nedezvoltaţi", a punctat şi omul de ştiinţă Sergei Smirnov de la observatorul Pulkovo.

Imaginile cu pricina au fost postate şi pe YouTube şi se poate vedea luminile care i-au alertat pe locuitorii St. Petersburgului.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1654
Populația:
982 locuitori

Podgoreni este un sat şi comună din raionul Orhei. Podgoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 66 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 982 de oameni. Satul Podgoreni a fost menționat documentar în anul 1654.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.