09 august 2018, 15:25 Caleidoscop views 9342
O moldoveancă a cîștigat locul trei în cadrul competiției internaționale de Miss (Foto)
09 august 2018, 15:25 Caleidoscop views 9342

O moldoveancă a cîștigat locul trei în cadrul competiției internaționale de Miss (Foto)

Mirabela Bogdan, o studentă de 19 ani din Republica Moldova, s-a clasat pe locul trei în cadrul competiției internaționale Miss Elegant Universe 2018 din Beirut, Liban, la care au participat 30 de state.

Totodată, Mirabela a luat premiul special Best National Costume.

Titlul de Miss Elegant Universe 2018 a fost cîștigat de Romînia. Pe podium au urcat concurentele din Slovacia (First Runne-up), Polonia (Second Runne-up), Moldova (Third Runne-up) și Rusia (Fourth Runne-up).

Mirabela Bogdan este studentă în primul an la Facultatea de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitătii Babes Bolyai din Cluj-Napoca și vorbește două limbi străine, engleza și rusa.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

concurs , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1853
Populația:
1317 locuitori

Cotihana este o localitate din cadrul oraşului Cahul, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia localităţii constituia 1317 locuitori. Satul Cotihana a fost menționat documentar în anul 1853.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.