18 septembrie 2018, 12:00 Caleidoscop views 8604
O nouă numire pentru fostul ambasador al Rusiei în Moldova
18 septembrie 2018, 12:00 Caleidoscop views 8604

O nouă numire pentru fostul ambasador al Rusiei în Moldova

Farit Muhametșin, ex-ambasador al Federației Ruse în Moldova, a fost numit reprezentant al regiunii Samara în cadrul Consiliului Federației.

Informația a fost comunicată pentru TASS de către reprezentanții Serviciului de presă al Guvernului Regiunii Samara.

„Astăzi guvernatorul a semnat un decret privind numirea lui Farit Muhametșin în funcția de membru al Consiliului Federației – reprezentant Guvernului Regiunii Samara. Decizia intră în vigoare la data semnării", a menționat sursa.

Locul de senator din partea regiunii Samara a devenit vacant după numirea în septembrie 2017 a membrului Consiliului Federației Dmitri Azarov în calitate de guvernator interimar al regiunii. Azarov a fost senator din 2014.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

ambasador , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1867
Populația:
2781 locuitori

Corneşti este un oraş în raionul Ungheni, Republica Moldova.  Amplasat în partea centrală a republicii, în zona Codrilor, oraşul Corneşti este situat la o distanţă de 80 km de Chișinău. Conform datelor anului 2003, populaţia oraşului constituia 2781 locuitori. Localitatea a fost înfiinţată în anul 1867, odată cu construcţia căii ferate Chișinău-Ungheni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.