22 septembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2927
Horoscopul pentru 22 septembrie 2018
22 septembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2927

Horoscopul pentru 22 septembrie 2018

BERBEC

Stai bine la capitolul comunicare, dialogul merge ca uns, ai mereu cele mai potrivite argumente pentru a-ţi expune părerile. Dacă ai avea de susţinut vreo prelegere sau dacă trebuie să prezinţi un proiect important la serviciu, vei lăsa o impresie excelentă, pentru că ai cuvintele la tine şi ştii să le foloseşti cu talent. Nu sta în banca ta astăzi, pentru că ai multe de spus şi o faci cu asemenea măiestrie, încât ai putea obţine victorii de răsunet: notă maximă la examene susţinute oral, aplauze la scenă deschisă dacă te prezinţi în faţa unui public sau felicitări binemeritate de la cei care te ascultă. Spune ce ai de zis cu încredere şi curaj, folosindu-te de toate instrumentele tale forte!

TAUR

Ai mari rezerve dacă să porneşti pe noul drum care ţi se deschide acum. Nu eşti suficient de bine informat despre ce te aşteaptă la capăt, de aceea ai prefera chiar să renunţi. Nu eşti nici în cea mai bună formă psihică pentru a face o astfel de schimbare, ci respingi din start variantele care ţi se oferă. Dacă nu poţi evita totuşi schimbarea de direcţie, ar fi bine să te informezi din cât mai multe surse ca măcar să porneşti pe acest drum cu sufletul împăcat că ştii ce se poate întâmpla pe parcurs sau la destinaţie, altfel vei face fiecare pas cu frică, de parcă ai călca pe gheaţă subţire.

GEMENI

Mintea ta zboară unde îşi doreşte, iar această minunată libertate de gândire, această imaginaţie debordantă sunt atuul tău forte pentru a găsi o mulţime de idei noi şi interesante. Nu accepta să-ţi spună alţii ce să faci şi cum să gândeşti, pentru că ai şi tu suficiente idei excepţionale, care merită lăsate să se manifeste. Nu e momentul să accepţi supunerea, umilinţa, conducerea sau autoritatea altora, pentru că eşti un spirit liber cu o minte vastă care are atâtea de arătat, dar ca să-ţi demonstrezi potenţialul, trebuie să fii lăsat să te mişti în voie. Nu accepta limite, legi şi interdicţii!

RAC

Chiar dacă e agitaţie în familia ta, încearcă să nu torni şi tu mai mult gaz pe foc. Dimpotrivă: tu poţi fi factorul de echilibru chiar şi în cele mai aprinse discuţii, pentru că reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi să vezi, în situaţiile contradictorii, calea de mijloc care să mulţumească pe toată lumea. Tu poţi să-i aşezi pe toţi la masa tratativelor, discutând cu ton scăzut, cu argumente logice, fără furtuni emoţionale inutile. Cineva trebuie să calmeze spiritele în casă şi tu eşti cel mai potrivit sol de pace! Dacă tu le vorbeşti liniştit şi amabil, nu se poate să nu dezamorsezi imediat tensiunile!

LEU

Trebuie să îţi vindeci inima înainte de a începe o nouă iubire, deci nu te aventura într-o altă relaţie fără să fii sigur că te-ai debarasat de tot ce te mai leagă încă de cea trecută. Iartă, uită, închide acel capitol care ţine de trecut şi nu mai căuta mereu refugiu în amintirile frumoase de odinioară, pentru că acum e un moment ideal pentru a te purifica sufleteşte. Da, o nouă iubire ar avea acel efect de balsam pentru un suflet încă împovărat. Dar ar fi bine să te eliberezi chiar înainte de a începe o altă idilă, ca să nu reverşi asupra ei vechile tale vise. E nevoie de aer proaspăt pentru inima ta!

FECIOARĂ

Nu pune la suflet multele dubii şi întrebări circumspecte care vin de la cei din jur, pentru că pot fi fireşti în momentul în care tu ai o altă interpretare asupra lucrurilor. Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu tine, e nevoie de explicaţii multe şi clare pentru a te face înţeles, dar merită să-ţi pui în joc toate calităţile pentru a atrage atenţia asupra modului tău diferit de a privi situaţia. Tu nu te poticneşti în piedici, nu spui la orice pas că e imposibil şi nici nu cauţi nod în papură, ci ai convingerea că totul va merge strună. E nevoie de timp să-i convingi şi pe ceilalţi, deci nu te enerva dacă ei sunt mai refractari la ideile tale.

BALANȚĂ

Afacerile pot cunoaşte azi un moment de progres vizibil, ceea ce te încântă şi te motivează să dai naştere altor idei creative şi mai îndrăzneţe. Nu te opri la ceea ce ai deja, propune-ţi mai mult, mai sus, mai bine, deoarece şansele tale de succes sunt maxime acum. Dacă aveai de gând să cumperi ceva scump sau să pui un ban deoparte pentru un proiect mult mai costisitor în viitor, lucrurile se aşează pe cea mai stabilă şi promiţătoare poziţie, ce-ţi inspiră încredere în bugetul tău viitor. Orice acţiune ce implică o oarecare investiţie financiară poate fi protejată de noroc, deci ai curajul să deschizi portofelul!

SCORPION

Toată viaţa eşti la o şcoală la care ai ocazia să mai înveţi ceva nou, iar lecţia pe care o primeşti azi ţine e o lecţie de management! Da, poţi învăţa să-ţi administrezi mai bine resursele, fie că e vorba de banii pe care îi manipulezi, fie că e vorba de timpul pe care îl ai la dispoziţie, dar ai şansa de a descoperi cum să devii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce ţi se oferă, ca nu cumva să le risipeşti aiurea. Învaţă ori de câte ori ai ocazia de a mai afla ceva util de la cineva cu mai multă experienţă de viaţă, pentru că el a experimentat deja ceea ce tu abia acum descoperi pas cu pas, şi ţi-ar putea da ponturi deja verificate.

SĂGETĂTOR

Când nu mai sperai nimic bun, iată că apar şi miracolele, dar ele nu vin cu forţa în calea ta. Trebuie să îţi doreşti ca lucrurile bune să se materializeze, pentru că dacă tu continui să rămâi captiv într-o zonă sumbră a psihicului tău, e şi normal să nu găseşti nimic optimist de care să-ţi agăţi speranţele. Sunt multe lucruri superbe în calea ta care merită valorificate, dezvoltate, descoperite, scoase la lumină, dar dacă îţi torni singur cenuşă în cap, cum să le observi? Poate iubirea e cea care te îngrijorează, dar dacă una s-a sfârşit, o alta e foarte aproape de tine, gata să sune la uşa ta! Deschide sufletul şi zâmbeşte şi orizonturile se luminează din nou!

CAPRICORN

Nu poţi coopera eficient cu nişte persoane mai tinere decât tine, cu o atitudine mai modernă, dar cu care nu poţi fi de acord. Dai dovadă de un dram de rigiditate, pentru că nu te poţi adapta deloc la ideile lor un pic cam prea avansate pentru modul tău de a privi lucrurile. Îi cam tragi înapoi, dar noroc că ei nu ţin cont de piedicile sau rezervele tale, ci îşi văd de treabă până la capăt. Vei vedea la final că au avut idei constructive, pe care ar fi meritat să le preiei şi să le pui în aplicare, dar va fi prea târziu să mai schimbi ceva, regretând că ai fost atât de refractar şi critic cu ei.

VĂRSĂTOR

Dacă nu-ţi ţii sub control nervii, astăzi, rişti să rupi totul la primul impuls şi să porneşti într-o direcţie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relaţie care durează de ani de zile, de a pleca de la un loc de muncă într-un moment de iritare maximă, de a renunţa la un proiect doar pentru că ai ajuns într-un impas, sunt mai mari astăzi, de aceea ar fi bine să te calmezi înaintea oricărei decizii cu iz categoric. Dacă o iei la nervi, sub imperiul emoţiilor negative de moment, ai putea alege o cale pe care, mai devreme sau mai târziu, o vei regreta, dar nu o vei mai putea remedia.

PEȘTI

Vin o mulţime de semne de afecţiune şi simpatie de la cei din jur, ceea ce te măguleşte, pur şi simplu. Nu te aşteptai la atâtea dovezi de prietenie la adresa ta, pentru că trăiai cu impresia că lumea are ceva cu tine, dar iată că vezi cu ochii tăi că te-ai înşelat, că aveai prieteni sinceri în preajmă care te susţin cu vorbe bune şi complimente ce-ţi dau încredere în calităţile tale. Dintre atâtea gesturi frumoase îndreptate spre tine, nu e exclus să apară şi dovezi de iubire, pe care nu ar trebui să le pui la îndoială: sunt reale, puternice şi merită primite cu inima deschisă!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1137 locuitori

Corestăuţi este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Corestăuţi și Stălineşti. Satul Corestăuţi este situat la o distanță de 22 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ocniţa şi la 250 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1137 de oameni. Prima mențiune a satului Corestăuți (la acea dată satul Coroșteni din ținutul Hotin) datează din anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.