05 octombrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2691
Horoscopul pentru 5 octombrie 2018
05 octombrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2691

Horoscopul pentru 5 octombrie 2018

BERBEC

Renunţă pentru o zi la orice grijă şi la orice frică, şi comportă-te ca un copil liber, care nu ştie nici ce probleme există pe lume, nici ce-i aduce viitorul. El doar de bucură de gustul dulce al bomboanelor şi de jucăriile sale cu o atitudine naiv de optimistă, dar care se va dovedi a fi potrivită şi în cazul tău. Fii convins că şi în cele mai tensionate momente cineva are grijă de tine, te protejează, te susţine, fie că vezi concret sau nu acel ajutor minunat, deci bazează-te pe asta şi zâmbeşte larg! Ştiind că cineva te iubeşte orice ar fi, nu-i aşa că deja ai abandonat toate grijile?

TAUR

Intri azi într-un mediu care are o viziune cu totul diferită de cea în care ai crezut tu cu tărie şi discuţiile pe care le poţi cu cei din jur îţi deschid o altă perspectivă asupra viitorului. Nu te-ai gândit la asta, recunoşti cu sinceritate, ca atare stai şi asculţi cu interes ce au ceilalţi de spus. Nu sari să critici opiniile celor din jur doar pentru că nu te-ai mai confruntat cu aceste idei, deci stai şi înţelege ce îţi transmit alţii. Mai devreme sau mai târziu le vei da dreptate şi te vei alătura opiniei lor, dar până atunci aştepţi argumente, dovezi şi explicaţii logice care să te convingă pe deplin. Capeţi tot mai multă încredere!

GEMENI

Pune-ţi mai mult creativitatea la treabă, trecând la nivelul următor al marilor tale planuri care evoluează foarte bine. De fapt, eşti prins într-un angrenaj atât de pozitiv, încât treci din succes în succes, ca şi cum ai urca pre o scară ce va duce în final la împlinirea visurilor tale. Mergi mai departe în acelaşi ritm, investeşte aceleaşi resurse minunate ce vin din mintea ta, pentru că tu singur îţi creezi lumea. Chiar dacă unii vor spune că visezi frumos şi tu construieşti de fapt o lume de basm, atât timp cât tu crezi în ea, va căpăta contur foarte repede. Creezi cu gândul ceea ce vrei să obţii iar reuşita nu e departe!

RAC

Nu lăsa nimic să-ţi strice buna dispoziţie cu care începi ziua, deoarece motive de supărare şi de enervare vor apărea suficiente până la final. Prefă-te că nici nu auzi ceea ce te-ar putea deranja şi priveşte doar lucrurile care îţi fac plăcere, cele care te înalţă, care îţi aduc zâmbetul pe buze. Dacă începi să faci bilanţul multelor dezamăgiri de pe parcursul ultimelor luni, lista va fi cam lungă, dar dintre toate există un moment de top care le compensează pe toate: acela să fie motivul bucuriei tale!

LEU

Nimeni nu e perfect, iar oamenii cu care intri în contact au şi ei defectele lor. Nu trebuie nici să-i judeci, nici să-i dai la o parte pentru că nu se ridică la nivelul standardelor morale după care te ghidezi. Aşa sunt oamenii: un bun prieten poate fi, cu alţii, un mare mincinos, un coleg inteligent poate fi, în afara serviciului, foarte agresiv, persoana iubită pe care tu o învălui într-o aură divină poate fi un mare fricos… Dar tu îi iubeşti şi îi accepţi pe toţi aşa cum sunt. Şi ei, la urma urmelor, te plac aşa cum eşti cu adevărat fără a încerca să te schimbe. Cea mai mare dovadă de iubire faţă de ceilalţi e să-i tolerezi cu defectele şi imperfecţiunile lor.

FECIOARĂ

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate să meargă direct la ţintă, fără să consumi timp preţios pe etape pe care le consideri nesemnificative. Nu poţi scăpa însă de elementele intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenţă, pentru că exact acestea pot sta la baza unui eşec când ţi-e lumea mai dragă. Nu le ignora, pentru că ele există!

BALANȚĂ

Nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare nu te jena să-ţi recunoşti inferioritatea în anumite planuri şi să ceri ghidare de la oameni cu mai multă experienţă. Azi ai norocul de a întâlni un astfel de om, mult mai inteligent, mai documentat, mai vechi în domeniul în care tu încă mai înveţi, deci e o onoare pentru tine să fii primit în preajma sa. Are multe să-ţi explice, îţi oferă sfaturi şi îndrumări esenţiale,  încât vei pleca de lângă el tobă de carte, plin de idei şi de soluţii eficiente la ceea ce te preocupă. Nu refuza aşadar lecţii de la alţii, chiar dacă ştii şi tu destule, pentru că, la urma urmei, omul cât trăieşte învaţă, iar ceea ce afli azi îţi este de folos!

SCORPION

Discuţi cu cineva de la suflet la suflet şi această întâlnire are un rol benefic asupra ta. E ca o vindecare, ca o eliberare de ceva ce te ţinea blocat într-o stare de nesiguranţă. Poate ai nevoie de o mărturisire a unor emoţii negative care s-au cuibărit în sufletul tău, iar aceste confidenţe te ajută să scapi de stres şi de teamă. Vei primi suficiente sfaturi şi îndrumări benefice pentru a depăşi momentul de slăbiciune. Dacă sănătatea e cea care te preocupă acum cel mai mult, împărtăşeşte-ţi experienţele cu alţii, pentru că ai putea întâlni oameni care au depăşit cu brio situaţii similare şi le-ai putea urma exemplul spre vindecare.

SĂGETĂTOR

Treci printr-o perioadă plină de acţiune! Se poate întâmpla ceva deosebit, mult aşteptat sau pregătit de ceva vreme, fiind un eveniment la care te-ai gândit multă vreme împreună cu persoana iubită, ceva presimţit deja dar care abia acum dă semne de viaţă. Nu fugi de provocare, de schimbare sau de noutate pentru că asta va fi caracteristica de bază a acestei zile, mai ales în plan sentimental, deci orice tendinţă spre conservatorism sau eschivare va fi de fapt o piedică în atingerea unor succese care ţi-ar fi pe plac.

CAPRICORN

Sumele de bani care îţi parvin azi pot fi mult sub aşteptări, încât s-ar putea să te trezeşti în faţa unei cheltuieli semnificative pe care nu o poţi onora din lipsă de fonduri. Nici măcar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci eşti ceva mai pesimist în privinţa sumelor care ajung la tine. E o zi riscantă în plan financiar, deci abţine-te de la orice cheltuială sau investiţie pentru că s-ar putea dovedi a fi greşită. Mai bine ţii banii la ciorap decât să regreţi mai târziu!

VĂRSĂTOR

Eşti cam obosit, parcă împovărat de nişte emoţii care nu te reprezintă, pentru că tu eşti mai pozitiv din fire, dar acum te copleşeşte o stare psihică apăsătoare. se vede că s-au acumulat multe pe umerii tăi şi nu prea ai chef de nimic care să te epuizeze odată în plus, de aceea ai prefera şi pentru azi o mică vacanţă, o oră mai mult de somn sau mai mult timp petrecut împreună cu cei dragi. De fapt, nici dragostea sau viaţa de familie nu merge mai uşor, pentru că şi aici se resimt unele tensiuni care lasă urme în modul de a relaţiona cu aceştia.

PEȘTI

Uneori, cele mai bune idei nu apar dintr-o discuţie armonioasă şi calmă cu cei din jur, ci din conflicte aprinse. Nu te teme nici de critici, nici de comentariile acide, ci stai un pic şi chibzuieşte la varietatea de idei care apar prin asemenea divergenţe. Ba chiar e bine să le amplifici, să torni gaz pe foc la o eventuală discuţie în contradictoriu, deoarece animozităţile te stimulează să-ţi pui şi mai mult mintea şi imaginaţia la contribuţie. Nu-i privi pe cei care nu sunt de acord cu tine ca pe nişte inamici, ci ca pe nişte surse de inspiraţie ce te îndeamnă să cauţi idei şi mai bune.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
550 locuitori

Parcani este un sat din cadrul comunei Răciula, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Călărași și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 550 de oameni. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.