12 octombrie 2018, 12:30 Caleidoscop views 12395
A fost lansat primul smartphone din lume cu patru camere foto
12 octombrie 2018, 12:30 Caleidoscop views 12395

A fost lansat primul smartphone din lume cu patru camere foto

Samsung a lansat Galaxy A9, primul smartphone echipat cu un sistem de cameră cvadruplă pe partea din spate.

Acesta face parte din gama mid-range a companiei, însă vine cu o serie de tehnologii pe care le întîlnim pentru prima dată pe dispozitivele Samsung Galaxy, compania dorind să aducă funcţii de top şi la preţuri mai accesibile. Alături de noile camere foto, Galaxy A9 ascunde şi alte îmbunătăţiri faţă de dispozitivele Galaxy A din trecut.

La nivel de specificaţii hardware, Galaxy A9 nu îşi depăşeşte cu mult condiţia de terminal mid-range. Vorbim despre un procesor octa-core (4 nuclee la 2,2 GHz + 4 nuclee la 1,8 GHz), pe care Samsung nu-l numeşte direct, însă pare să fie vorba despre Snapdragon 660. Telefonul va fi livrat în configuraţie cu 6 sau 8 GB RAM şi 128 GB stocare standard, cu posibilitate de extindere cu încă 512 GB folosind un card microSD.

Sursa: mediafax.ro

Cuvinte cheie:

telefon , video

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
367 locuitori

Troiţa este un sat din cadrul comunei Vozneseni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 73 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 367 de oameni. Satul Troița a fost menționat documentar în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.