24 octombrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2940
Horoscopul pentru 24 octombrie 2018
24 octombrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2940

Horoscopul pentru 24 octombrie 2018

BERBEC

Nimic nu ţine veşnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu spera că un lucru care te face fericit acum, va ţine aşa mult şi bine. Păstrează din tot ce simţi acum doar ce te poate ajuta cu adevărat. A rămâne cramponat într-o emoţie, bună sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru că vei avea tendinţa de a privi lucrurile din acelaşi unghi fără să-ţi dai seama că mai sunt şi alte aspecte pe margine. Nu trata totul atât de radical – că-i perfect sau că-i oribil – pentru că există şi situaţii de mijloc, şi zone de gri, şi perioade în care nu se mai întâmplă nimic, dar trec toate!

TAUR

Nu ştii ce să apreciezi mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care ţi le arată, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le şopteşte. Ai nevoie şi de unele şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele. Dacă partenerul spune lucruri frumoase şi atât, nu e de ajuns pentru o relaţie de succes, ca atare arată-i ce anume aştepţi de la el. Poate nici nu-şi dă seama că tu priveşti iubirea şi dintr-un unghi ceva mai palpabil, dincolo de latura pur emoţională. Vrei din ambele câte puţin şi la fel oferi şi tu: şi fapte concrete, şi vorbe dulci!

GEMENI

Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o răscruce de drumuri şi nu ştii încotro să mergi. Eşti influenţat de cei din jur pentru că auzi păreri foarte contradictorii şi fiecare te împinge într-o cu totul altă direcţie. Ce să alegi? Mai bine iei o pauză şi aştepţi să se mai sedimenteze lucrurile înainte de a înţelege mai bine pe ce nivel ai ajuns. După o vreme, vei privi lucrurile mai detaşat şi vei şti să discerni mai uşor între atâtea variante disponibile. Ba mai mult, în timp se mai pot ivi încă informaţii suplimentare care să te ajute să iei o decizie corectă în deplină cunoştinţă de cauză.

RAC

Veştile bune vin din toate părţile şi cum să nu te bucuri şi tu de ceea ce auzi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viaţa lor care îi fac acum atât de fericiţi şi simt nevoia să împărtăşească şi cu tine tot ce li se întâmplă. Felicită-i, transmite-le numai gânduri bune şi laude, pentru că îi va ajuta enorm susţinerea celor dragi! Şi tu ai face la fel în momentele tale de sărbătoare, pentru că nimic nu adună mai bine familia aproape decât la bucurie! Ba chiar se poate ivi şi şansa unei petreceri ad-hoc: spune da imediat!

LEU

Te-ai gândit vreodată ce rol important joci în viaţa altora? Priveşte un pic în jurul tău să descoperi cine te priveşte cu atâta consideraţie şi respect încât tot ce-i spui e literă de lege. E semn că există oameni care te respectă pentru ceea ce reprezinţi, care ţin cont de sfaturile tale şi deci în ochii lor eşti un maestru, un erou salvator, deci nu trebuie să-i dezamăgeşti niciodată. Oferă-le în continuare sfaturile de care ai ei nevoie, pentru că ai multă experienţă. Inteligenţa, înţelepciunea, modul tău diferit de a privi lucrurile denotă că ai tot dreptul de a da şi altora un exemplu de maturitate, deci învaţă-i şi pe ei să te urmeze!

FECIOARĂ

Ai încredere în bunul mers al acţiunii în care eşti implicat. În fond, nici nu e prima oară când lucrurile merg atât de bine, deci le poţi compara oricând cu situaţii din trecut pe care le-ai depăşit la fel de bine, pentru că au ceva în comun. Această raportare la modul în care ai rezolvat cu brio unele piedici în trecut este constructiv, pentru că-ţi arată că poţi, că orice problemă are o soluţie, şi ajunge doar să repeţi reţetele de succes de odinioară. Nu te crampona de un hop minor, crede cu tărie că-l vei depăşi cu bine şi de data aceasta pentru că ai mai trecut prin astfel de momente nu o dată sau de două ori şi de fiecare dată te-ai descurcat de minune.

BALANȚĂ

Uneori e nevoie de o veste şocantă ca să revii cu picioarele pe pământ mai repede, dar nu înseamnă că trebuie să te sperie o astfel de idee. E mult mai bună o intervenţie abruptă, dar salvatoare, decât să tot tergiversezi lucrurile lent, la nesfârşit. Bucură-te că a apărut acest moment, care da, explodează ca o bombă, dar după aceea vezi realitatea mult mai bine şi poţi să iei măsuri mult mai prompte. După erupţie, relieful capătă altă formă, decorul arată altfel iar cenuşa sedimentată devine sol roditor pentru viitoare recolte, deci priveşte această situaţie ca pe o măsură benefică, nu ca pe un motiv de stres şi griji suplimentare!

SCORPION

Nu te poţi ocupa de mai multe lucruri simultan, ca atare trebuie să înveţi să-ţi etapizezi munca. Ai preluat prea multe pe umerii tăi şi deja nu-ţi mai vezi capul de sarcini, ca atare azi trebuie să analizezi la rece ce e urgent, ce mai poate aştepta, ce nu merită dus la capăt. E un moment bun să iei o decizie prin care să demonstrezi că ştii să te organizezi foarte bine, descoperind că pe lisat ta de sarcini se află o mulţime de lucruri care nu sunt chiar acum obligatorii, deci le poţi amâna pe altădată. Trece pe linie moartă unele proiecte: nu sunt stringente acum!

SĂGETĂTOR

Dacă te-ai înconjura azi numai de lucruri pozitive, ai vedea că şi gândurile tale se vor molipsi de aceeaşi stare de bine. Încarcă-ţi vocabularul numai cu vorbe cu un conţinut motivant şi pozitiv, spune doar da, pot şi vreau, şi vei descoperi la finalul zilei că optimismul a pus stăpânire şi pe vocea ta interioară. Da, acea voce interioară care adeseori te face să te îndoieşti de puterile tale, cea care nu te lasă întotdeauna să acţionezi, acum sună altfel şi te stimulează cu cele mai puternice afirmaţii pozitive. Ajunge doar să le inserezi adânc în conştiinţa ta şi de acum înainte frazele tale vor începe doar cu da.

CAPRICORN

Ţi se face o ofertă care sună bine, la prima vedere, dar ceva îţi spune să nu o accepţi. Fricile te trag înapoi, nu te lasă să mergi în direcţia tocmai deschisă, ca şi cum ai presimţi că în spatele aparentelor bune intenţii s-ar ascunde şi altceva. Ar fi bine să te mai gândeşti, să nu refuzi chiar din prima, ci eventual să ceri câteva zile de răgaz, ca să analizezi problema pe toate feţele. Dacă spui nu fără drept de apel, s-ar putea, peste o vreme, să regreţi că ai fost atât de tranşant şi că nu ai mai lăsat loc de întoarcere, ca atare mai aşteptă, mai amână unele decizii. Ar putea fi o propunere profitabilă pentru tine, chiar dacă nu îţi dai seama acum.

VĂRSĂTOR

Conflictele dintre generaţii sunt inevitabile, dar trebuie să îţi asumi cu responsabilitate vârsta pe care o ai, fie că eşti printre cei necopţi sau printre cei deja învechiţi, din punctul de vedere al celor aflaţi în zona diametral opusă vârstei pe care o ai. Trebuie să fii mândru de anii pe care îi porţi după tine. A fi prea tânăr poate fi un dezavantaj în unele situaţii, tot aşa cum a fi prea bătrân e pentru unii un handicap, dar găseşte-ţi spaţiul şi tonul potrivit pentru ca vârsta ta să devină un atu, nu o problemă! Spune cu încredere câţi ani ai, arătând că, la vârsta ta, ai alte calităţi care contează! În fond, vârsta nu e decât un număr: important e ce ştii la această vârstă!

PEȘTI

Cândva ai emis judecăţi foarte aspre la adresa cuiva şi tot duci după tine resentimentele. Azi ceva îţi spune că te-ai pripit, că ai judecat greşit nişte cuvinte fără să analizezi unde era adevărul. Azi ai putea descoperi unele indicii care îţi atrag atenţia că ai greşit în felul cum ai reacţionat şi vezi că adevărul era undeva la mijloc. Recunoaşte că ai judecat pripit şi întinde o mână spre reconciliere faţă de cel pe care l-ai acuzat mai apoi pe nedrept. Şi el abia aşteaptă să iasă adevărul la lumină şi să reluaţi relaţia pe un teren paşnic şi armonios. Lasă garda jos şi renunţă la orgoliu, pentru a vedea clar adevărul.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
802 locuitori

Rediul Mare (Stație de Cale Ferată) este o localitate din cadrul comunei Grinăuți-Moldova, raionul Ocniţa. Localitatea este situată la o distanță de 11 km de orașul Ocnița și la 231 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 802 oameni. Localitatea Rediul Mare (Stație de Cale Ferată) a fost înregistrată oficial în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.