06 decembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 4594
Horoscopul pentru 6 decembrie 2018
06 decembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 4594

Horoscopul pentru 6 decembrie 2018

BERBEC

Orice problemă care te frământă are întotdeauna rezolvare, deci nu te împovăra singur cu griji inutile. Stresul nu te ajută la nimic, ci calea de vindecare a acestei situaţii e gândirea pozitivă. Dacă te relaxezi un pic şi alungi fricile din minte, ai descoperi deodată ce paletă largă de soluţii ai la dispoziţie. E o zi cu idei din belşug, cu un flux abundent de variante, dar pe care nu le poţi descoperi dacă mintea ta e bolnavă de frică, de stres, de îngrijorare. Scoate tot ce-i negru din mintea ta, şi vei descoperi un curcubeu de nuanţe, o paletă infinită de opţiuni ce merită folosite în beneficiul tău.

TAUR

Ai tendinţa de a te juca un pic cu orele care trec, de parcă nu ţi-ar păsa dacă mai ai o oră sau zece până la un anumit eveniment de o importanţă specială. Încearcă să devii mai organizat, mai atent, pentru că orele trec cât ai clipi şi nici nu ştii cum te trezeşti în faţa unui impas, fără să ştii de unde să mai faci rost de măcar câteva minute. Îţi vei da seama până la urmă că ai risipit timpul pe nimicuri şi vei încerca, măcar în ultimul ceas, să te aduni şi să devii mai eficient, astfel încât te vei încadra cu bine în termenele limită ce te împing de la spate.

GEMENI

Eşti cam nervos şi orice replică ascuţită te poate irita şi mai tare. Imaginează-ţi că tu eşti un vas cu pânze pe o mare şi aşa foarte agitată. Vorbele celor din jur sunt ca vântul năprasnic ce-ţi suflă în pânze şi ce se întâmplă în acest caz? Te avânţi şi mai tare pe marea nervoasă! Ca să ţii sub control furtuna, trebuie să cobori pânzele şi să laşi corabia să plutească în voie pe valuri, până se linişteşte marea, pentru că dacă provoci şi mai mult starea de irascibilitate, greu de spus ce iese de aici. Coboară pânzele!

RAC

Un lucru trebuie să eviţi azi: să discuţi despre politică, indiferent în ce plan s-ar aplica aceasta! Că e politica firmei, că e vorba de guvern şi preşedinte, că e vorba e politica după care te ghidezi singur, aici e vorba de principii şi nu vei găsi prea uşor oameni care să gândească la fel ca tine. Tu oricum ai o relaţie specială cu acest domeniu, având chiar stofă de politician, dar orice ai face, tot se va trezi unul care să se ridice împotriva ideilor tale şi nu o va face cu prea multă diplomaţie. Şi tu ai principii ferme, bine conturate, deci mai bine taci. Politica naşte antipatii şi conflicte!

LEU

Unii încearcă să te oprească din elan, vorbindu-ţi despre viitorul unui proiect în cei mai sumbri termeni, dar nu trebuie să asculţi ce spun aceştia. Ei nu se simt în stare să facă faţă acelei provocări şi, pentru că altădată au eşuat, vor să te influenţeze şi pe tine să te opreşti, să nici nu mai încerci. Nu te lua după ei şi implică-te serios în această acţiune care se deschide în faţa ta. Dacă ei nu au reuşit, nu înseamnă că toţi ceilalţi vor eşua ca şi ei. Tu te bazezi pe alte resurse şi, la urma urmei, fiecare cu norocul lui. Implică-te în această nouă confruntare cu încredere deplină în şansele tale, pentru că la tine va fi altfel.

FECIOARĂ

Apare azi în calea ta o persoană care îţi inspiră fericire, încredere deplină, ocrotire. Te simţi în siguranţă în compania sa şi încerci să profiţi cât mai mult timp de energia pozitivă pe care o emană. Pare a fi un erou salvator pentru tine, un cavaler în armură strălucitoare ce apare la momentul cel mai potrivit, un magician care spune abracadabra şi-ţi arată asul din mânecă, un înger trimis de sus pentru a-ţi oferi ţie exact ceea ce aveai mai mare nevoie. Fii deci atent la oamenii cu care intri azi în contact, pentru că unul din ei are un rol sau poartă un mesaj cu totul special pentru tine şi pe care merită să-l asculţi şi să-l pui în practică urgent, pentru că e colacul tău de salvare.

BALANȚĂ

Stresul pregătirilor unor evenimente cărora le acorzi maximă importanţă creşte şi intri cumva în panică. Fie că pregăteşti o petrecere sau, şi mai şi, chiar o nuntă, fie că te preocupă bunul mers al unor acţiuni de la care multă lume are pretenţii mari, tu te implici trup şi suflet, conştient că succesul acestora depinde enorm de participarea ta. Deţii toate resursele să pregăteşti un program perfect, un meniu de milioane, un antren pe placul tuturor, pentru că tu eşti organizatorul principal. Nu e uşor, dar ţi-ai asumat acest rol de gazdă şi te vei descurca de minune, cu preţul extenuării tale fizice şi mentale. Dar merită eforturile!

SCORPION

Ocupă-te mai mult de sănătatea ta, pentru că este un moment bun să găseşti cel mai potrivit leac pentru una din problemele care te frământă. Că descoperi, prin vreo revistă, o reţetă demnă de urmat, sau primeşti de la un specialist un sfat autorizat care îţi poate ameliora starea de sănătate, urmează-le, pentru că nu întâmplător ai dat de ele. E semnul că erau pentru tine, pregătite demult, dar abia azi trebuie să ajungi tu la ele. Pune-le în aplicare cu încredere deplină, nu te lăsa după primele hopuri, deoarece efectele acestui tratament, de orice natură ar fi el, vor fi dintre cele mai puternice şi benefice ţie: cresc nivelul de energie şi capacitatea ta de auto-vindecare.

SĂGETĂTOR

Eşti invitat să te alături unui proiect colectiv, dar nu ai prea multă tragere de inimă către scopul respectiv. Ai dubii, poate nu neapărat legat de nobleţea scopului, ci mai degrabă de bunele intenţii ale celorlalţi participanţi. Nu ai încredere că cei care sunt implicaţi în această acţiune sunt la fel de serioşi sau la fel de sinceri. Intuiţia îţi atrage atenţia asupra unora din aceste persoane şi le priveşti cu suspiciune, ca şi cum te invită pe tine să te alături doar pentru că vor să profite de bunăvoinţa ta. Gândeşte-te dacă merită să te bagi, ca nu cumva să munceşti doar tu, iar succesul să-l obţină alţii! Verifică-le intenţiile înainte de a te implica şi tu.

CAPRICORN

Duci după tine nişte resentimente care ar fi trebuit să dispară demult din inima ta, dar tu nu le poţi şterge încă din memorie. La originea acestei stări negative e un conflict mai vechi care nici nu mai e valabil, a trecut, dar tu tot despre el aduci vorba. A devenit o povară pentru tine, o obsesie chiar, şi nu reuşeşti să scapi odată de sub această influenţă negativă. Ai impresia că cel cu care nu te-ai înţeles cândva te priveşte şi acum cu ostilitate sau că lumea îşi aduce aminte de problema aceea de demult, ceea ce nu e deloc adevărat. Toţi au uitat, numai tu eşti cel care se mai gândeşte la asta, deci nu mai zgândări de unul singur rana!

VĂRSĂTOR

Tu reprezinţi autoritatea deplină în ochii altora care ascultă de tine cu sfinţenie. Unii o fac din respect, pentru că îţi recunosc astfel valoarea şi superioritatea, alţii o fac din frică, pentru că e posibil să deţii şi unele instrumente coercitive în cazul în care n-o fac, dar alţii, pur şi simplu, îţi admiră personalitatea luminoasă, puternică, ce iese în evidenţă pe oriunde ar trece. Nu te folosi însă de poziţia ta pentru a supune şi a da ordine în stânga şi-n dreapta, ci o poţi canaliza cu succes şi în alte scopuri. Prin puterea pe care o deţii poţi face lucruri minunate, fără a avea nicio conotaţie egoistă,d e exemplu poţi lupta pentru alţii!

PEȘTI

Relaţia cu biserica e ceva mai aparte acum, dar nu pentru că acolo ţi-ai găsi liniştea şi alinarea, ci pentru că acolo te cheamă o emoţie mai tristă, o supărare, un eveniment cu conotaţii nu tocmai plăcute. Te apasă ceva pe suflet şi simţi nevoia unei eliberări spirituale, pe care religia ţi-o poate oarecum oferi, dar nu trebuie să te mulţumeşti doar cu atât. Există mai multe căi prin care sufletul tău se poate descătuşa din gheara sentimentelor negative. O vizită la mănăstire, o carte cu conţinut religios, o seară de meditaţie şi rugăciune în liniştea camerei tale, o zi de post, orice crezi că-ţi face bine pentru a scăpa de acel sentiment apăsător, îţi sunt recomandabile.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
493 locuitori

Valea Norocului este un sat din cadrul comunei Izvoare, raionul Sîngerei. Satul Valea-Norocului de află la distanța de 22 km de orașul Sîngerei și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 493 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.