11 decembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3166
Horoscopul pentru 11 decembrie 2018
11 decembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3166

Horoscopul pentru 11 decembrie 2018

BERBEC

Oricât ai încerca să fii imparţial şi obiectiv, tot vei defavoriza pe cineva, ca atare nu te mai chinui atâta să fii echidistant. Fii tu însuţi, aşa cum eşti, fără a te scuza mereu, fără a-ţi explica reacţiile, gesturile, replicile la tot pasul. Chiar dacă tu consideri că ai fost corect cu cineva, acela tot va găsi nod în papură şi te va acuza de cine ştie ce gest nepotrivit. Totuşi poţi încerca să repari o veche greşeală din trecut la care ţi-ai dat şi tu seama, între timp, că ai cam exagerat, pentru că de data aceasta ai putea drege mult mai uşor busuiocul decât atunci când ai comis-o.

TAUR

Eşti tras în prea multe direcţii şi e normal să te ajungă şi pe tine la un moment dat oboseala, dar nu-ţi poţi permite încă o pauză. Faci tot posibilul să te împarţi echitabil între mai multe planuri care cer enorm de la tine, şi totul cu preţul epuizării tale fizice, mentale, psihice. Nu te laşi până nu duci la îndeplinire ce ai început şi abia după aceea te poţi gândi la o zi liberă, dar totuşi gândeşte-te la limitele tale. Nu exagera, nu cere de la tine mai mult decât poţi duce, ca să nu clachezi când ţi-e lumea mai dragă. Învaţă să stabileşti urgenţe, priorităţi, termene, şi să te ocupi de fiecare separat, nu concomitent!

GEMENI

Nu cere rezultate imediate, pentru că planul la care îţi aduci contribuţia de ceva vreme, evoluează lent, dar bine. Imaginează-ţi proiectul la care lucrezi că e ca recolta de fructe de la toamnă. Tu abia ai plantat puieţii, abia ai udat rădăcina, nici nu au înflorit, şi deja faci planuri ce faci cu recolta? Ai răbdare, treci prin toate fazele doreşti ale acestui demers şi într-o zi vei culege şi roadele mult visate. Sunt situaţii care necesită un anumit curs, un ritm normal care nu poate fi schimbat pentru nimic în lume, ca atare tu trebuie să fii cel care-şi ţine sub control impulsivitatea şi graba, nu să încerci să grăbeşti cursul lucrurilor.

RAC

Te afli într-un anturaj uşor negativ, cu oameni care îl iau pe nu în braţe la orice, dar tu nu trebuie să te laşi influenţat de această atmosferă sumbră. Dimpotrivă: tu eşti plin de energie şi îi poţi trage tu pe ceilalţi după tine înapoi la lumină, ca atare nu te complace în starea lor negativă. Tu ai curaj să faci lucruri nemaifăcute, ai chef de acţiune, eşti gata de orice aventură, dar nu prea ai cu cine face echipă. Poate e bine să faci abstracţie total de mediul în care ai nimerit, care nu te susţine şi nu te motivează, dar aşa te poţi tu afirma mult mai bine. Ei stau pe loc, tu iei avânt. Ei dau înapoi, tu alergi înainte! E momentul în care îi poţi depăşi rapid!

LEU

Tu deţii şi conducerea, şi controlul unei acţiuni foarte îndrăzneţe, şi îţi place grozav această postură! Au libertate totală de decizie şi de mişcare, şi te foloseşti din plin de acest avantaj. Când ai asemenea instrumente puternice la dispoziţie, ai curaj să ţinteşti sus, cât mai departe, pentru că drumurile îţi sunt deschise spre succes total. A sosit momentul să-ţi demonstrezi calităţile, atuurile, deci ia taurul de coarne şi fă un pas în faţă ca să arăţi ce ştii. Orice competiţie în care ai un cuvânt de spus, şi nu eşti un simplu pion pe tabla de şah, te poate avea printre învingători, deoarece dai dovadă de încredere deplină în forţele proprii şi faci tot ce poţi pentru reuşita maximă.

FECIOARĂ

Participă cu entuziasm la orice confruntare de natură intelectuală, pentru că eşti foarte bine pregătit din acest punct de vedere. Deţii informaţiile şi cunoştinţele necesare pentru orice competiţie de idei, examenele pot fi trecute cu brio, discuţiile cu persoanele care îţi sunt cu ceva superioare din punct de vedere profesional se vor desfăşura de pe poziţii de egalitate, pentru că mintea ta merge brici şi ştii să te pui foarte bine în valoare. Orice activitate în care trebuie să-ţi exprimi ideile, părerile sau să-ţi demonstrezi cunoştinţele solide dintr-un domeniu, poate fi de succes, deci fă un pas curajos în faţă şi arată ce ştii!

BALANȚĂ

Nu-ţi convin condiţiile în care lucrezi astăzi, dar nu ai încotro: trebuie să le accepţi ca atare. E un compromis pe care trebuie să-l faci fără regrete, pentru că ceea ce te aşteaptă la final merită efortul. Nu ai cum să fii mulţumit întotdeauna, nu ai cum să le ai pe toate exact aşa cum le doreşti, dar sacrificiile pot fi tolerate din când în când dacă sunt spre binele tău şi spre soluţionarea diverselor probleme. Taci şi suporţi, nu regreta, nu comenta, ci ai răbdare să descoperi efectele acestor gesturi de imensă îngăduinţă de care dai dovadă. Tu oricum eşti persoana care acceptă cel mai uşor sacrificiile, deci meriţi laude pentru felul cum suporţi totul cu stoicism. Merită, ai să vezi!

SCORPION

Dacă ceva nu a mers bine în ultima vreme, ar trebui să nu mai dai vina pe alţii, ci să te priveşti cu obiectivitate în oglindă, pentru că problema s-ar putea să fie la tine. Cum ai încurcat tu lucrurile, tot aşa poţi să le şi descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cât timp eşti prins în propriile iţe încâlcite, e greu de crezut că poţi face ordine, de aceea e nevoie de o mai bună organizare, de claritate mentală, de puţină detaşare de atâtea mărunţişuri care nu te lasă să vezi lucrurile corect. Fă curat în mintea şi apoi ia măsurile necesare pentru a îndrepta situaţia.

SĂGETĂTOR

Banii pe care îi ai la dispoziţie nu trebuie risipiţi pe lucruri inutile, ci trebuie să dai dovadă de spirit practic şi administrativ pentru a-i gestiona cum trebuie pentru plăţi curente. Se apropie un moment în care vei avea mare nevoie de nişte bani pentru a-i investi în confortul casnic, deci, dacă ceilalţi membri ai familiei vor să facă tot felul de cumpărături, învaţă să-i mai refuzi sau să-i amâni, pentru că nu acum este timpul potrivit. Banii de acum trebuie păstraţi pentru ceva mult mai important ce va avea loc foarte curând şi de care are nevoie toată lumea din casă.

CAPRICORN

Nu eşti în cea mai bună formă emoţională încât tot ce ţi-ai dori azi, e să fii lăsat în pace cu gândurile tale. Preferi singurătate, iar cei care ţin la tine îţi vor respecta dorinţa de izolare chiar dacă nu o înţeleg. În liniştea lăsată, obţii starea de pace şi calm de care aveai nevoie pentru a face ordine printre gânduri şi sentimente. Simţi că nu poţi gândi limpede în miezul evenimentelor agitate din jurul tău, de aceea cauţi un loc doar al tău departe de lumea dezlănţuită în care să te reculegi şi să acorzi mai multă atenţie propriului eu.

VĂRSĂTOR

Dai piept cu tot felul de limite sau interdicţii şi, ştii prea bine, unde-i lege nu-i tocmeală! Supune-te regulilor impuse de autorităţi sau de cei mai puternici, altfel te vei trezi cu urmări nedorite cum ar fi sancţiuni, mustrări sau critici mai mult sau mai puţin meritate. La baza acestora se află documente sau dovezi incontestabile ce sună ultimativ, de aceea e recomandabil pentru oricine să le respecte întocmai, fără comentarii inutile. Cel puternic impune regula principală a acţiunilor acestei zile iar tu eşti un simplu executant.

PEȘTI

Decât să cauţi mereu vinovaţi pentru problemele care îţi tot apar în cale, mai bine ai învăţa ceva din ele! Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu eşti singurul responsabil, pentru că nu ai ştiut să profiţi de ocaziile care ţi s-au oferit. Încăpăţânarea de a nu-ţi recunoaşte greşelile a generat alte situaţii neplăcute şi, mai devreme sau mai târziu, şi acestea vor ieşi la lumină cerând de la tine şi mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic şi priveşte-te cu realism în oglindă şi, dacă descoperi că eşti totuşi vinovat de o anumită eroare, grăbeşte-te s-o repari.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1484
Populația:
2995 locuitori

Giurgiuleşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Giurgiuleşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 55 km de orașul Cahul și la 250 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2995 de oameni. Satul Giurgiulești a fost menționat documentar în anul 1484.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.