29 iulie 2014, 14:39 Caleidoscop views 28326
29 iulie 2014, 14:39 Caleidoscop views 28326

Așa arată chipul perfect?

Un studiu realizat în Marea Britanie arată cum chipul unei femei perfecte ar trebui să aibă părul şi ochii cîntăreţei şi dansatoarei britanice Cheryl Cole, fruntea şi nasul cîntăreţei Kylie Minogue, pomeţii lui Kate Moss, buzele Angelinei Jolie şi tenul lui Katie Price.

Portretul robot al femii perfecte a fost realizat în urma unui sondaj la care au participat 1.500 de persoane, notează presa străină.

Rezultatele studiului arată că Cheryl Cole se apropie cel mai mult de idealul de frumuseţe, deoarece portretul robot al femeii perfecte are părul şi ochii cîntăreţei. Ochii ei mari şi negri întineresc orice chip.

De la Kate Moss au preluat pomeţii proeminenţi, care fac faţa să pară mai subţire.

Buzele pline şi extrem de senzuale au fost preluate de la actriţa Angelina Jolie, care continuă să rămînă idealul de frumuseţe cînd vine vorba de implanturi în buze.

Fruntea şi nasul au fost preluate de la Kylie Minogue, care deşi are 44 de ani, nu se confruntă cu riduri în aceste zone.

Katie Price a avut şi ea un rol important la realizarea portretului robot al celei mai frumoase femei. Cei mai mulţi participanţi la sondaj au decis că pielea ei uşor bronzată este perfectă.

 

 

 

Cuvinte cheie:

frumusete , femei , studiu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1213 locuitori

Ceadîr este un sat şi comună din raionul Leova. Ceadîr este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Leova și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1213 oameni. Satul Ceadîr a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.