25 aprilie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2538
Horoscopul pentru 25 aprilie 2019
25 aprilie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2538

Horoscopul pentru 25 aprilie 2019

BERBEC

Dacă nu ştii încotro s-o apuci, ai curaj să baţi la uşile potrivite pentru a cere răspunsuri. Vei întâlni persoane dispuse să îţi împărtăşească din experienţa lor bogată de viaţă, ba chiar se vor arăta dispuse să te ajute, pentru că ele deţin informaţii la care tu nu ai ajuns încă. E o bucurie să înveţi de la astfel de oameni atâtea lucruri interesante, dar cel mai mult te onorează faptul că ei te primesc în rândul lor cu deschidere, pentru că vor să-ţi împărtăşească ce ştiu. Nu au interese egoiste, nu vor să ţină ceea ce ştiu doar pentru ei, ci sunt încântaţi că pot să transmită şi altora, iar tu eşti azi invitatul lor de onoare!

TAUR

Nu compara norocul tău cu al altora, pentru că viaţa nu e echitabilă pentru toată lumea. Nu pleca urechea la poveştile triste ale celor din jur când ţie îţi merge de minune şi nici invers, nu te gândi de ce cel de lângă tine râde când tu nu ştii cum să mai depăşeşti cine ştie ce moment critic. Roata vieţii se învârteşte şi fiecare trece şi prin momentele de vârf, şi prin cele din prăpastie, ca atare ai răbdare pentru că toate îţi revin la un moment dat. Nimic nu durează veşnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul, deci fii cumpătat când vine vorba să judeci viaţa ta sau a altora prin comparaţie.

GEMENI

Ai nişte talente ieşite din comun de a rezolva orice problemă într-un stil original, mai aparte. Tu nu urmezi căile bătătorite, ai alte viziuni şi o altă optică în faţa provocărilor şi chiar dacă ştii că multă lume te va considera ciudat, nu-ţi pasă. Mergi pe calea ta, chiar dacă nu eşti în rând cu toată lumea, pentru că, de multe ori, cele mai bune căi sunt cele pe care nimeni nu are curajul să meargă. Tu ai acest curaj, ţine-te de acest sens şi într-o zi vei deveni un exemplu pe care şi alţii vor păşi. Cineva trebuie să fie şi deschizător de drumuri noi, iar acum tu eşti acela!

RAC

Nu mai privi înapoi şi nu te mai raporta întruna la cele întâmplate anterior pentru că nu te vei mai întoarce acolo. Drumul pe care mergi acum, deşi nu ştii foarte clar încotro duce, are o singură direcţie: înainte.. Nu mai poţi schimba trecutul, dar te poţi concentra eficient asupra zilei de mâine, pentru că asta, da, poţi schimba! Poţi modifica încă de acum cursul unor evenimente viitoare în funcţie de deciziile sau acţiunile tale de acum, deci aici trebuie să depui cele mai serioase şi corecte eforturi. Cum îţi aşterni, aşa vei dormi, deci ai grijă ce alegeri faci chiar azi!

LEU

Nu mai trebuie să stai şi să analizezi la nesfârşit evenimente din trecut care oricum nu mai au nici un rol, chiar dacă tu eşti cel mai ataşat de vremurile de odinioară. Trecutul e acolo, la locul lui, acum contează prezentul, ca atare priveşte ceea ce se petrece în acest moment în jurul tău, pentru că de aici vor apărea cele mai bune soluţii. Priveşte prezentul cu încredere, cu realism, cu mai multă claritate, pentru că nu mai contează absolut deloc ce a fost până mai ieri. Acolo, în urmă, se află doar învăţăturile şi experienţele care te vor duce la etapa următoare, dar nu trebuie să fie refugiul tău permanent atunci când prezentul te decepţionează. Concentrat pe trecut nu vezi la timp oportunităţile prezentului!

FECIOARĂ

Ca să treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie să faci mari concesii, dar tu eşti obişnuit cu astfel de situaţii. De data aceasta tu eşti cel care renunţă la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar eşti convins că sacrificiul tău e un gest înţelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieşi la iveală şi vei redobândi ceea ce ţi se cuvine. Taci şi suporţi nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plăti şi atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toată lumea. Azi eşti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

BALANȚĂ

Toată viaţa ta gravitează acum în jurul iubirii, de parcă inima ta dictează cele mai importante decizii. Cât timp persoana iubită e alături de tine, te completează, te susţine, parcă te simţi atotputernic, pentru că îţi extragi energia vitală din iubire! Ai încredere deplină în jumătatea ta, în persoana care îţi stă alături şi, dacă nu ai făcut deja pasul cel mare, te gândeşti deja la o viaţă împreună. Dacă sunteţi deja împreună de o viaţă, puteţi trece azi printr-un moment decisiv care vă poate oferi amândurora un sentiment de împlinire, de satisfacţie, de armonie, ca o garanţie că viaţa voastră în doi e din ce în ce mai aşezată!

SCORPION

Dacă vrei să scapi de o grijă, de acel balast emoţional care ştii şi tu că nu îţi face bine, caută o cale de a te elibera, de a spune ce simţi. A ţine totul doar în tine nu e în beneficiul tău, deci găseşte soluţia optimă pentru a transmite ce e în sufletul tău. Că scrii pe hârtie ceea ce te macină, că destăinui celui mai bun prieten ceea ce te apasă, că mergi la un psiholog care ştie să te asculte şi să te îndrume, te vei simţi mult mai bine după asemenea mărturisire, semn că uneori ai nevoie să spui şi altora ce e în interiorul tău. Fii sigur că mărturisirile tale sunt pe mâini bune, cine te-a auzit e demn de încredere şi tainele tale la el vor rămâne. Iar hârtia care a primit cuvintele tale secrete poate fi arsă acum şi te vei simţi liber!

SĂGETĂTOR

Azi ajunge doar să arunci o privire pe geam, să vezi măcar un petic de cer senin şi ai să vezi că inspiraţia dă năvală în mintea ta. Ai nevoie de o legătură mai strânsă cu natura, indiferent de forma în care o descoperi tu. Că e o plimbare de câteva minute afară, că doar deschizi câteva clipe fereastra pentru a lăsa aerul curat în încăpere, efectele se vor resimţi imediat, deci lasă aerul să te învăluie. Poate eşti meteodependent şi dacă cerul e înnourat asta te influenţează şi pe tine, de aceea trebuie să descoperi în vremea de afară un motiv oricât de mic, care să-ţi ridice nivelul de energie şi buna dispoziţie.

CAPRICORN

Veştile care vin au efecte excelente asupra ta, pentru că te stimulează să porneşti o direcţie nouă ce poate avea urmări profitabile. Că e vorba de o discuţie despre afaceri, de o întrevedere cu scopul unei tranzacţii viitoare sau citeşti o carte ce-ţi deschide noi sensuri în activităţile care te preocupă, dacă vei pune în aplicare ceea ce afli acum, vei merge mult mai repede spre un scop cât se poate de promiţător. Ai curajul să investeşti resursele de care dispui din belşug, fără să te temi de efecte, iar resursele tale cele mai preţioase acum sunt: timpul personal, mintea şi mâinile tale. Pune-le la treabă şi vei avea numai de câştigat!

VĂRSĂTOR

Inima ta e încă ataşată de un eveniment din trecut pe care nu-l poţi uita. Fie că e vorba de un moment de fericire deplină din care încă îţi mai extragi energia, fie că e o amintire tristă care te macină, tot te întorci cu gândul în acele vremuri. Ar fi bine să iei cumva taurul de coarne şi să rezolvi treburile cu trecutul, să aşezi lucrurile pe făgaş normal şi să treci mai departe. Nu are rost nici să trăieşti mereu în trecut, nici să te raportezi permanent la vremuri de demult, din care oricum ai extras deja toate învăţămintele. Poate că te macină regrete, poate doar doruri din alte timpuri, dar lucrurile cele mai importante se întâmplă în prezent: concentrează-te asupra lor!

PEȘTI

Ar exista două direcţii la fel de interesante în care ai vrea să te implici, dar trebuie să recunoşti că nu poţi da randament la fel de bun dacă lucrezi pe două fronturi. Alege dintre cele două sensuri doar unul din ele, asupra căruia să te concentrezi, dar fără a refuza cea de a doua variantă. Doar o amâni câteva zile, pentru că după ce îţi vei onora sarcinile faţă de prima direcţie, te vei putea gândi şi la cealaltă. Dacă ai respinge acum complet alternativa oferită, ai rămâne mereu cu gândul la ea întrebându-te ce-ar fi fost dacă alegeai invers. Nu renunţa, deci, la paleta largă de opţiuni, ci doar păstrează-le în rezervă, ca pe un as din mânecă.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
698 locuitori

Codrul Nou este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Codrul Nou este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţă de 25 km de oraşul Teleneşti şi la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 698 de oameni. Satul Codrul Nou a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.