08 mai 2019, 09:00 Caleidoscop views 2093
Horoscopul pentru 8 mai 2019
08 mai 2019, 09:00 Caleidoscop views 2093

Horoscopul pentru 8 mai 2019

BERBEC

Duci în tine de ceva vreme o obsesie, o frică ciudată, pe care nici tu nu ţi-o poţi explica, dar azi ai ocazia de a scăpa de acest stres. Deschide-te spre nou, spre aventură, spre schimbare, pentru că de ele e legată şi forţa ta de a trece peste acest hop. Dacă te-ai gândi mai bine, ţi-ai da seama că nici măcar nu sunt propriile tale temeri cele care te ţin captiv acum, ci te-ai lăsat influenţat de zvonuri negative, de poveşti nefaste, de eşecurile altora, şi, privind la felul cum tratează unii marile probleme, începi să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă. Nici vorbă: tu nu eşti aşa, deci rupe-te de turmă, fii tu însuţi!

TAUR

Deşi, de felul tău, ai o atitudine mai rezervată chiar şi în faţa succesului, trebuie să-ţi depăşeşti teama pentru a te bucura cu adevărat de veştile bune care dau buzna în calea ta. Merită să sărbătoreşti mai entuziast reuşita, să arăţi lumii o faţă mult mai zâmbitoare şi mai veselă, pentru că iei parte la un eveniment cu adevărat deosebit care merită sărbătorit cu surle şi trâmbiţe. Da, poate eşti ceva mai prudent, ţi-e frică să spui hop până nu sari sau să povesteşti lumii despre fericirea ta până nu sunt toate clarificate, dar o atitudine pozitivă e binevenită oricând! Bucură-te, aşadar, cu toată fiinţa!

GEMENI

Unele transformări se fac în timp îndelungat, încât nici nu le remarci efectele, deci, dacă tu speri urmări rapide şi spectaculoase, speri degeaba. Eşti în toiul unui proces profund de reformulare şi reconstrucţie, dar până ce lumea va şi remarca ce anume s-a schimbat la tine şi mai ales până ce tu însuţi vei descoperi că ai devenit altul, e posibil să mai treacă multă vreme. Dacă vrei să porneşti pe un drum nou, nu te gândi la schimbări bruşte de direcţie, ci fă schimbările pas cu pas, de la cele mai mărunte. Într-o zi vei avea revelaţia schimbării totale!

RAC

Chiar dacă unele vise nu s-au împlinit atunci când ai vrut tu, ele nu înseamnă că s-au destrămat şi nu mai există, ci îşi aşteaptă rândul pentru a se materializa în alte vremuri. Adu-ţi aminte de planurile pe care le-ai abandonat cândva, în momente în care nu erau întrunite condiţiile optime ca ele să devină realitate şi readu-le la lumină. Ajunge doar să le mai treci din când în când în revistă pentru a-ţi aduce aminte de ele. Între timp, ai mai acumulat ani, experienţă şi informaţii care ar putea fi folosite în scopul pierdut pe parcurs, şi, într-o zi, vei ajunge acolo unde visezi! Dacă n-a mers acum un an sau doi, poate merge mult mai bine acum!

LEU

Uneori e mai bine să te laşi purtat în derivă pe un ocean în furtună decât să încerci să vâsleşti cu orice preţ. Aşa vei păţi şi astăzi când toate încercările tale de a da explicaţii, de a convinge pe cei nervoşi din faţa ta, se vor solda cu iritarea şi mai mare a adversarului Ştii cum se spune: cel mai deştept cedează, deci ce-ar fi să fii tu înţeleptul care se retrage când simte că apele încep să forfotească? Lasă-i pe cel nervoşi să-şi verse năduful pe ceilalţi, dar nu pe tine, căci tu vei fi retras la timp ca să nu te atingă furtuna! Mai bine taci şi laşi uraganul să treacă pe lângă tine fără să te afecteze.

FECIOARĂ

Uneori e bine să te apuci de treabă de unul singur, pentru că nu întotdeauna reuşeşti să convingi şi pe alţii că ceea ce faci e bun. Tu vezi-ţi de calea ta, fără să spui şi la alţii, fără să te superi pe ei că nu ţi  e alătură. În fond, a lucra pe cont propriu nu e deloc atât de rău, pentru că ai libertate totală de decizie, de mişcare, de acţiune. Sigur, dacă eşti genul de om sociabil care pune preţ pe socializare şi comunicare, e ciudat să munceşti fără nimeni alături, dar vei vedea că eşti mult mai liber când nu ai pe nimeni aproape să te bată la cap, să te critice, să-ţi taie elanul. Du la îndeplinire ce ai început de unul singur, pentru că tot tu, singur, vei primi la final toate laudele!

BALANȚĂ

Simţi nevoia să te izolezi, ori dintr-o nevoie majoră de odihnă şi relaxare, ori pentru că nu te poţi concentra la un proiect important dacă în jur e gălăgie. Te retragi într-un loc liniştit, cum ar fi o bibliotecă, propria cameră sau poate chiar un loc cu încărcătură spirituală deosebită, pentru că în astfel de locuri liniştite reuşeşti să-ţi extragi starea de pace după care tânjeşti. Singurătatea îţi prieşte şi chiar o preferi pentru o zi, pentru că vei simţi, la finalul zilei, că ai realizat o mulţime de lucruri pe care nu le-ai fi rezolvat dacă ai fi fost în miezul altor activităţi.

SCORPION

Întâlneşti azi o persoană ce va juca un rol cât se poate de concret în planurile care te preocupă. Intervine cu o mână de ajutor, nu doar cu un sfat sau o încurajare. Deţine o soluţie materială la problema ta, deci ascultă-l cu luare aminte. Ai multe de învăţat de la el, deci fă tot posibilul să-i câştigi şi să-i menţii prietenia, pentru că te va salva în cele mai dificile momente. Te vei bucura multă vreme de sfaturile sale de acum, deci ţine-le minte şi foloseşte-le ori de câte ori ai nevoie.

SĂGETĂTOR

Deşi lumea te ştie ca un militant pentru libertate, de data aceasta tot ei te obligă s-o laşi mai moale cu spiritul de revoluţionar, pentru că trebuie să te mai supui şi normelor impuse de alţii. Sigur că nu-ţi place să faci doar cum ţi se spune, nici să urmezi instrucţiuni sau ordine, preferând să fii lăsat să faci totul în voie, dar este unul din acele momente când e obligatoriu să te comporţi ireproşabil, ca la carte. O abatere de la aceste regulamente foarte stricte nu ar fi deloc în beneficiul tău, deci cel mai bine e să te supui cuminte, chiar dacă nu-ţi convine. Altfel poţi atrage mustrări sau sancţiuni severe.

CAPRICORN

Eşti încă mult prea ataşat de o problemă din trecut. O credeai uitată, o ascundeai sub preş de ceva vreme, sperând că, dacă o ignori, ea nu va mai ieşi la lumină, dar azi va trebui să te confrunţi cu efectele ei şi să te ocupi cât mai repede de rezolvarea ei. Amintirile pe care le ai vizavi de această situaţie nu te ajută să iei cele mai bune decizii, pentru că nu ai reuşit să duci tot la capăt aşa cum se cuvine, de aceea te tot întorci iar şi iar în acelaşi punct, dând piept cu aceeaşi neputinţă. Trebuie să pui mâna pe unelte, odată şi-odată, şi să repari fisura de demult.

VĂRSĂTOR

Apropie-te de ceilalţi cu emoţie şi oferă-le tot ce ai mai bun în tine. Tu eşti un motor de creativitate, resursă pe care o vei dărui cu dragă inimă celor care au nevoie de tine. Cine te are prin preajmă, azi, are numai de câştigat, pentru că dai din prea plinul tău şi altora. Nimeni nu te întrece în imaginaţie şi talent, pe care vei şti să le oferi sub formă de diverse produse frumoase tuturor celor care ştiu să le preţuiască. Eşti calm cu oricine, ai o vorbă bună faţă de orice om întâlnit şi ştii să picuri ceva din sensibilitatea ta în toate lucrurile pe care le atingi sau le creezi.

PEȘTI

Nu te speria de micile hopuri care se mai ivesc în afacerile tale! Nu poţi merge continuu pe un trend ascendent, ci mai apar şi perioade în care nimic nu se mai mişcă, ba chiar baţi şi un pic în retragere. Ai răbdare, oricum eşti pe drumul cel bun care duce la prosperitate, dar în acest moment e unul din acele hopuri care te fac să-ţi pierzi încrederea în succes. Nu începe să spui despre tine că n-ai noroc, că nu ai ba una, ba alta. Ba le ai pe toate, dar nu le vezi chiar în fiecare zi. Hopul de azi are şi el un rol: acela de a te face să apreciezi mai mult ceea ce ai, nu să tot scoţi în evidenţă ce nu ai!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
165 locuitori

Chilişoaia este un sat din cadrul comunei Boldureşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Nisporeni și la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 165 de oameni. Satul Chilişoaia a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.