21 august 2019, 12:20 Caleidoscop views 1959
Împrumuturi Personale de la Creditorii Online: o Idee Bună sau rea?
21 august 2019, 12:20 Caleidoscop views 1959

Împrumuturi Personale de la Creditorii Online: o Idee Bună sau rea?

Atunci când ai nevoie de numerar, un împrumut personal fără garanții de la un creditor online îți va permite să ai banii în cont foarte iute - uneori, chiar în aceeași zi în care soliciți creditul.

În situația în care necesiți un împrumut în rate online, dispui de opțiuni de la creditorii și instituțiile financiare care operează exclusiv online sau în sucursale (și care oferă și împrumuturi online). Chiar dacă nu știi care creditor este mai bun decât celălalt, atunci când aplici pentru un împrumut personal online există unele avantaje și dezavantaje.

Avantajele obținerii unui împrumut personal online

Este convenabil

Aplicațiile de împrumut online le oferă clienților un avantaj uriaș - comoditatea. Atât creditorii exclusiv online, cât și cei care operează în sucursale terestre îți permit să trimiți cererea de împrumut și să încarci documentele de verificare (buletinul, extrasul de cont, adeverința de salariat, etc.) online. În ceea ce privește semnarea actelor, creditorii din Moldova îți solicită să mergi în filialele și sucursalele lor pentru a îndeplini această procedură.

Poți expedia o cerere de împrumut fără să îți fie afectată istoria de credit

Unii creditori le permit clienților să solicite împrumuturi personale, fără ca istoria de credit să le fie afectată în vreun fel. Poți trimite mai multe cereri către mai multe instituții de creditare, pentru a restrânge lista potențialilor creditori, astfel încât să poți opta pentru cel mai avantajos împrumut.

Cu cât se derulează mai multe solicitări în același timp, din partea mai multor creditori, cu atât șansele de a obține un împrumut scad, dat fiind faptul că este posibil ca deja să te afli în etapa de pre-aprobare la unul dintre împrumutători. În schimb, o singură solicitare nu o să îți afecteze sub nicio formă istoria de creditare.

Poți compara iute opțiunile de credit

Compararea creditorilor și a ofertelor de împrumut înainte de a accepta unul dintre aceste credite te poate ajuta să obții cele mai bune rate și condiții de împrumut pentru nevoile tale. Iar dacă este vorba despre compararea de împrumuturi, există cineva care te poate ajuta. Chiar foarte mult.

Nu trebuie să te înregistrezi pe o multitudine de site-uri doar pentru a obține un credit online în Moldova. Cu Monily doar cu buletinul - un serviciu de comparație împrumuturi pe baza actului de identitate de la Monily, poți solicita un credit online urgent mult mai ușor. Acest site te va ajuta să găsești cele mai bune opțiuni de creditare din Moldova.

De asemenea, îți oferă acces la credite rapide online fără adeverință de venit și la împrumuturi online urgente; poți folosi sistemul lor oriunde și oricând dorești. Nu trebuie să mai mergi la bancă pentru a semna documentele de împrumut și apoi să aștepți săptămâni la rând pentru aprobare.

Acest lucru se datorează faptului că Monily a creat un sistem unic de căutare rapidă a împrumuturilor și întregul proces se desfășoară online sau folosind telefonul, laptopul ori tableta. Abia după obținerea pre-aprobării (când știi sigur că ai primit împrumutul) poți merge la sucursală să semnezi actele și să primești banii.

Este un proces iute de solicitare și obținere a finanțării

Întregul proces de creditare este mult mai iute atunci când aplici pentru un împrumut personal online. Procesul de solicitare, verificare și aprobare poate fi finalizat de acasă - nu mai trebuie să-ți faci timp pentru a merge la sucursală în vederea predării copiilor de pe documentele tale. În plus, banii pot ajunge în contul sau pe cardul tău chiar în aceeași zi sau, cel mai târziu, a doua zi de la semnarea actelor.

Unii creditori online împrumută și persoanele cu o istorie de credit mai puțin grozavă

Dacă istoria ta de credit nu este una grozavă, este posibil să poți obține în continuare aprobarea pentru un împrumut personal. Unii creditori online chiar sunt specializați în acordarea de credite debitorilor care nu au un istoric de credit pozitiv și ar putea să le ofere acestora rate relativ bune.

Dezavantajele obținerii unui împrumut personal online

Sunt creditorii de încredere?

S-ar putea să fii deja familiarizat cu băncile, asociațiile de împrumut și cu unii dintre cei mai de seamă creditori online. Dar este posibil să nu îi cunoști pe toți creditorii online. Este bine să îți păstrezi nivelul de scepticism cât mai ridicat, mai ales dacă ai de gând să împărtășești informațiile personale în mediul online. Înainte de a solicita pre-aprobarea sau de a depune o cerere de împrumut online, caută recenzii ale companiei și verifică dacă există reclamații la adresa acestora.

Concluzie

Căutarea online a unui împrumut personal îți poate ușura misiunea dat fiind faptul că poți compara opțiunile mult mai eficient și mai iute. În momentul aplicării pentru un credit personal online ia în considerare taxele impuse de creditori, ratele de dobândă, sumele împrumutului, plățile lunare și cerințele împrumutătorilor. Întocmește-ți o listă de creditori care se pliază pe cerințele tale. Aplică în prima faza pentru etapa de pre-aprobare. Apoi compară ofertele pentru a te asigura că obții cea mai bună rată și termeni posibili pentru tine. Și, numai după ce totul este în regulă, mergi și semnează actele și primește-ți banii!

 

Cuvinte cheie:

credit , împrumut

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1439
Populația:
1512 locuitori

Brătuleni este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brătuleni și Cîrneşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Nisporeni și la 98 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1512 oameni. Satul Brătuleni a fost menționat documentar în anul 1439.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.