02 decembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2544
Horoscopul pentru 2 decembrie 2019
02 decembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2544

Horoscopul pentru 2 decembrie 2019

BERBEC

Nu ţine cont de anturajul nepotrivit în care nimereşti azi, pentru că vor încerca să te influenţeze cu tot felul de motive de frică, de suspiciune, de nesiguranţă, deşi tu eşti plin de energie şi gata de orice aventură. Foloseşte-te de acest bagaj imens de bună dispoziţie şi de chef de acţiune pentru a te apuca de ceva important, constructiv, fără să asculţi argumentele nefaste care vin de la cei care îţi ţin companie. Ei spun nu la orice, se tem de orice pas, nu au încredere în rezultatele spre care te îndrepţi şi, la urma urmei, nu au încredere nici în tine, deci ţi-ar fi mult mai bine fără asemenea tovarăşi negativişti!

TAUR

Deşi ai fi tentat să spui că nimic nu se mai mişcă şi eşti prins într-un punct mort, probabil nu vezi toate semnele pozitive care ţi se lasă în cale ta. Învață să înţelegi semnele, coincidenţele, aşa zisele întâmplări, dar care, de fapt, nu sunt deloc întâmplătoare, deci de ce nu le vezi şi pe cele care îţi arată ieşirea din acest impas? Fă puţină linişte în mintea ta, pentru că acolo e o voce secretă care îţi atrage atenţia asupra unei direcţii, îţi insuflă o anumită atitudine, îţi inspiră o idee salvatoare, dar nu le poţi descoperi cât timp eşti nervos, agitat, stresat, prins în iureşul unor evenimente negative. Detaşează-te şi observă semnele: sunt suficiente!

GEMENI

Nu te poţi supăra azi pe nimeni, oferi necondiţionat iubire, prietenie, ajutor, fără să aştepţi nimic înapoi. E o atitudine nevinovată, de copil care se dedică tuturor chiar şi fără să merite, dar tu continui să oferi altruist până la Dumnezeu, să te sacrifici cu dragă inimă, conştient că asta face parte din modul tău de a fi fericit. Tu nu poţi fi azi nici egoist sau invidios, nici distant sau indiferent, ci îţi deschizi inima, braţele, uşa, poate şi portofelul, doar pentru a salva, în felul tău pe cineva. Nu contează că nu-ţi cere ajutorul: tu i-l dai oricum pe gratis!

RAC

Dacă îţi agăţi toate speranţele de un singur cârlig şi acesta nu se dovedeşte a fi cel mai potrivit pentru nevoile tale, ai putea aluneca spre depresie, dar nu! Ştii vorba aceea: nu juca tot pe o carte, nu-ţi pune toată ouăle într-un singur coş, deci nu investi toată energia într-un singur scop, când există mii de variante posibile în jurul tău care merită valorificate. Priveşte pe cât de multe căi ai putea evolua, deci nu te crampona de una singură. Ai putea fi decepţionat când vei vedea că acel unic scop nu este posibil, în timp ce alte câteva zeci au trecut pe lângă tine fără să le valorifici. Fii deci deschis la alternative, la opţiuni, la schimbări rapide de macaz pe parcurs, savurând acel belşug de idei şi de soluţii care ţi se revarsă în cale!

LEU

Fii intransigent şi nu permite nimănui să se abată de la reguli, ca nu cumva să ai tu de suferit de pe urma eventualelor lor erori. Ia legea în mână şi fă-o pe justiţiarul acolo unde e nevoie, pentru că azi adevărul e de partea ta. Poţi demasca pe cei care nu respectă legile, pe cei care au minţit sau ţi-au înşelat încrederea, dar numai tu decizi dacă măsurile pe care le iei sunt categorice sau încerci să fii mai blând. Unde-i lege nu-i tocmeală, şi la fel te comporţi şi tu cu cei pe care-i consideri vinovaţi.

FECIOARĂ

Cel mai bun scut protector e inima, pentru că de acolo îţi parvin avertismentele cele mai eficiente. Vei simţi imediat dacă cineva umblă cu cioara vopsită pe lângă tine, dacă încearcă să se folosească de bunătatea ta în scopuri egoiste, dacă ţi se bagă pe sub piele cu linguşeli şi minciuni doar pentru a obţine ceva de la tine. De fapt, el vede cât de deschis eşti şi cât de dornic să oferi prietenie încât ar putea încerca să profite de bunăvoinţa ta, dar nu te laşi tu păcălit aşa de uşor.

BALANȚĂ

Nu te poţi impune în faţa celor mai tineri care ţi se opun cu încăpăţânare, uiţi că şi tu ai fost la fel la vârsta lor, deci mai bine ai fi tolerant şi nu ai lua afronturile lor ca pe ceva personal. E o diferenţă de viziune asupra unor evenimente: tu le priveşti de la nivelul experienţei tale de viaţă, ceilalţi încă au impresia că totul e mai uşor decât pare, şi trebuie să fii un exemplu pentru ei pentru a fi ascultat. Când vor mai creşte, îţi vor da dreptate, dar acum nu sunt uşor de convins că tu, cel în vărstă, ştii mai bine.

SCORPION

Trebuie să îţi vezi mai mult de propria persoană, chiar dacă asta ar părea, în ochii altora, un semn de egoism. Nu trebuie să te temi de părerea altora, ci să îţi iei libertatea de a te ocupa de treburile care te preocupă. Mai uită de sarcinile spre serviciu, mai lasă treburile de acasă şi în grija altora, pentru că azi tu eşti în centrul atenţiei. Indiferent ce ar însemna grija pentru propria persoană, te vei simţi foarte bine după ce vei mai rezolva o parte din problemele care te privesc personal.

SĂGETĂTOR

Se animă spiritele în jurul tău, şi deşi pare a fi o atmosferă mai tensionată, tu nu intri în panică şi nu te opreşti la aparenţa agresivă a acestei stări de lucruri. Presimţi că în spatele acestei agitaţii se află altceva, ca atare nu tragi încă nicio concluzie. E o mască falsă, pusă de cineva care doreşte să-şi ascundă astfel adevăratele sentimente, de aceea abordează o atitudine bătăioasă şi combativă pentru a abate atenţia de la propriile sale slăbiciuni. Intuiţia ta de fin psiholog ştie ce se petrece cu el şi vei reuşi, pe de o parte, să-i domoleşti energia covârşitoare şi nervii şi, pe de altă parte, să-l ajuţi să se deschidă sufleteşte ca să-şi găsească singur soluţii la ceea ce-l irită.

CAPRICORN

Ia-ţi inima în dinţi şi dă startul planului pe care îl pregăteşti de ceva vreme, pentru că acum e momentul cel mai bun pentru a începe. Te simţi pregătit sufleteşte să faci faţă provocării, căci iniţiativele pornite azi vor duce repede la succes. Nu amâna pe altădată, pentru că azi apar condiţiile cele mai bune pentru a începe un plan ce va ajunge repede la rezultatele visate. Ai şi energie, şi chef, şi calităţile necesare pentru a reuşi, deci totul e să faci primul pas. Dar acum!

VĂRSĂTOR

Cineva intervine în treburile tale şi strică tot, în loc să duci mai departe ceva ce părea să meargă bine, acum trebuie să stai pe loc şi să repari greşelile acestui inamic care şi-a băgat nasul unde nu-i fierbea oala. Descoperi, cu această ocazie, cine e rivalul din umbră care umblă cu bârfe şi cu beţe în roate, pentru că îţi dai seama mai clar că există cineva în spatele problemelor cu care te confrunţi de la o vreme. Data viitoare vei şti să te protejezi de astfel de oameni!

PEȘTI

Afacerile merg bine, banii se adună uşor, pentru că ai idei excelente care pot atrage câştiguri frumuşele dacă sunt puse în practică. Dacă ieşi la cumpărături, te atrag lucrurile foarte moderne, încât nu ar fi de mirare să te întorci acasă cu o tabletă de ultimă generaţie sau cu o poşetă din ultima colecţie. Simţi nevoia să-ţi arăţi bunăstarea şi prin obiectele pe care le deţii, căci e o plăcere să ieşi la cumpărături azi, deoarece tot ce cumperi e ultra-modern, o formă excelentă să atragi atenţia şi să-ţi demonstrezi valoarea.

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
1411 locuitori

Crasnogorca este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Grigoriopol și la 66 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnogorca alcătuia 1411 oameni în anul 2005. Satul Crasnogorca a fost înființat în anul 1860.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.