14 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 4459
Horoscopul pentru 14 ianuarie 2020
14 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 4459

Horoscopul pentru 14 ianuarie 2020

BERBEC

Dacă pleci la drum, va fi o călătorie fructuoasă, în care ai ocazia de a întâlni exact oamenii de care ai nevoie într-un proiect important. Faci cunoştinţe noi, primeşti idei sau soluţii interesante ce merită puse în aplicare, iar succesul oricărei colaborări este asigurat. Dacă vrei să ai o zi de succes, ia legătura cu oameni din alte oraşe sau alte ţări, pentru că cele mai profitabile roade apar din colaborările la distanţă. Un telefon, un mesaj primit de departe sau o deplasare în plan geografic se pot solda cu rezultate demne de mândrie.

TAUR

Ai grijă cum discuţi cu un prieten care trece prin momente mai dificile, pentru că şi un sfat amical îl poate supăra şi mai tare. E atât de fragil din punct de vedere emoţional, încât chiar şi cel mai banal semn de apropiere îl poate irita, ca atare trebuie să te porţi cu mănuşi cu un astfel de om! Ascultă-l, încearcă să-l înţelegi şi doar dacă îţi cere ajutorul, oferă-i-l, ca nu cumva să vadă în gestul tău sincer şi dezinteresat, o încercare de a intra în intimitatea sa. Stai deoparte până ce-ţi spune că are nevoie de ajutor, altfel mai mult strici.

GEMENI

Dacă ai un ban la dispoziţie, primul tău gând e să ieşi la cumpărături pentru a investi ceva mai mult ca de obicei în aspectul exterior. Îţi permiţi o zi la salonul de frumuseţe sau o raită prin magazinele de fiţe pentru a-ţi schimba garderoba sau, dacă pentru tine frumuseţe înseamnă artă, vei căuta să-ţi înfrumuseţezi spaţiul în care trăieşti cu un obiect scump pe care îl doreşti enorm, cum ar fi un obiect de mobilier sau un tablou. Termini ziua cu un sentiment de fericire deplină, descoperind, pentru a câta oară, că banii aduc totuşi fericire. Dacă-i ai…

RAC

Eşti implicat într-un proiect care va avea rezultate excelente, dar nu ai ajuns încă acolo. Parcă e un proces de coacere, pregăteşti terenul pentru momentul când vei începe să şi culegi recolta. Trage tare, implică-te, investeşte-ţi toate resursele bune pentru acest proiect, pentru că, la final, te aşteaptă lucruri palpabile, materiale, concrete. Nu e doar o muncă pentru aplauze sau felicitări, ci se va solda cu un profit vizibil, pe care vei şti să-l foloseşti în beneficiul tău. Poate e o activitate fizică, lucrezi cu mâinile, modelezi concret ceva care va deveni rodul muncii tale pe care îl vei putea prezenta unui client ce va fi pe deplin satisfăcut de munca ta.

LEU

Mai apar şi supărări în iubire, dar nu pune la suflet o banală ceartă. E normal să gândiţi diferit din când în când şi, într-un moment de slăbiciune, să mai aruncaţi şi cuvinte grele! Linişteşte-te înainte de a-i da replica, pentru că dacă îi răspunzi imediat ce şi el ţi-a spus vreo două, poate ieşi cu furtuni nedorite. Posibil ca la originea acestei tensiuni să se afle problemele personale din viaţa unuia din voi la care celălalt nu participă efectiv, ba dimpotrivă, poate îngreuia şi mai mult situaţia cu reproşuri şi acuze. Nu critici aşteaptă cel supărat de la persoana iubită, ci înţelegere, sprijin, ascultare!

FECIOARĂ

Se aud veşti bune care adună lumea în jurul unui punct de atracţie de care poate beneficia fiecare în parte într-un anumit fel. Şi tu ai avut un rol la acest succes care merită celebrat cu atâta bucurie, poate chiar şi cu un iz festiv, pentru că toată lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop. Se simte o atmosferă de petrecere în jurul tău şi te bucuri din toată inima pentru succesul ce stă la baza acestui moment plăcut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie şi mai mult oamenii şi strânge şi mai puternic relaţiile cu cei din jur, de parcă aţi fi o mare familie.

BALANȚĂ

Te simţi ciudat în prezenţa unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenţă. Modestia e modul tău de a-i recunoaşte valoarea sau superioritatea, de parcă nu ai avea curajul nici să vorbeşti în faţa sa. Ai ceva de învăţat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine într-un domeniu pe care tu abia acum îl descoperi, în timp ce el poate fi deja o somitate în materie. Timiditatea te copleşeşte în cazul în care ai de a face cu cineva care îţi este cu ceva mai presus: ca rang, ca funcţie, ca vârstă, ca experienţă.

SCORPION

Aruncă o privire în urmă, pentru că undeva în trecut se află cheia problemei cu care te confrunţi astăzi. Data trecută ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar să-ţi aduci aminte cum s-au rezolvat lucrurile atunci şi să repeţi reţeta. Tot în trecut se află un eveniment cu care te mândreşti încă, pe care nu l-a aflat toată lumea, ca atare e bine uneori să mai treci în revistă propriul palmares, ca să ştie toţi cu ce te lauzi. De fapt nici nu e laudă de sine, ci e o simplă informare a celor din jur cu privire la reuşitele tale mai vechi şi care pot conta şi acum.

SĂGETĂTOR

Nu-ţi displace deloc starea de linişte care s-a lăsat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou în peisaj. Seamănă cu o zi de totală relaxare, în care nu-ţi mai baţi capul cu problemele de zi cu zi, nici cu  piedicile care te ţineau pe loc de la o vreme, ci reuşeşti să te bucuri de linişte, de relaxare, de o stare de comoditate binefăcătoare pentru a-ţi recăpăta buna dispoziţie. Fie că ai dus sau nu la capăt problemele din ultima perioadă, azi parcă nici n-ar exista, pentru că pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te măcina până mai ieri.

CAPRICORN

Dacă îi ai pe cei dragi alături, eşti cel mai puternic om din lume! Îţi extragi energia din iubirea lor, din bucuria copiilor, din toleranţa partenerului, din acceptarea lor necondiţionată, şi acelaşi lucru îl oferi şi tu înzecit înapoi. Există o bună cooperare în cadrul familiei şi nimic nu ţi se pare mai frumos decât să fiţi alături la tot ce aveţi de făcut. Faceţi planuri de viitor la care fiecare îşi aduce contribuţia cu entuziasm şi optimism, şi cât timp sunteţi alături, umăr la umăr, nimic nu vă poate opri din elan. Împreună sunteţi o forţă de neînvins!

VĂRSĂTOR

Nu te lăsa influenţat negativ de persoanele din jurul tău care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunoştinţele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasă-i pe aceştia să se vaite cât vor, pentru că tu ai cu totul alte resurse şi o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Cât timp tu crezi cu tărie că ceea ce vrei să obţii este palpabil, ce rost să pleci urechea la judecăţi negative? Unii nu ştiu altceva decât să critice şi să pună altora beţe în roate, dar numai de tine depinde să nu te laşi oprit din avânt de astfel de oameni. Tu ai altceva în minte şi doar într-acolo trebuie să-ţi canalizezi gândurile!

PEȘTI

Eşti blocat de ceva vreme într-o zonă sumbră încărcată de stres, griji şi frică, dar, dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că ai fost victima unui proces de îndoctrinare cu iz negativ de la cei care nu doreau ca tu să vezi lumina. Ţi-au inoculat zi de zi o anumită stare negativă pe care ai ajuns să o transformi într-un mod de a fi, dar azi începi să descoperi adevărul. E timpul să lupţi să te eliberezi de această stare nefastă, care ţi-a blocat evoluţia şi ţi-a înăbuşit potenţialul, dar tocmai pentru că a venit şi clipa să te trezeşti la realitate, tu nu trebuie să mai accepţi această manipulare!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
148 locuitori

Baroncea Nouă este un sat din cadrul comunei Baroncea, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Drochia și la 179 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 148 de oameni. Satul Baroncea Nouă a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.