24 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2020
Horoscopul pentru 24 ianuarie 2020
24 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2020

Horoscopul pentru 24 ianuarie 2020

BERBEC

E o plăcere să stai de vorbă cu cărţile pe masă cu cei dragi, pentru că atmosfera tihnită a acestei zile vă inspiră pe toţi la mărturisiri ce calmează spiritele în familie. Fiecare spune ce are pe suflet şi vă arătaţi deschişi să iertaţi mult mai uşor ceva ce altădată ar fi creat mari animozităţi acasă. Stai şi asculţi cu inima, mai presus decât cu mintea, căci aşa reuşeşti să restabileşti o stare de lucruri echilibrată şi plăcută pentru toată lumea. Nu judeca pe nimeni azi, chiar dacă ai avea motive, ci încearcă să priveşti relaţia dintre voi cu imensă toleranţă.

TAUR

Te ocupi cu mult spor de o serie de sarcini mărunte. Ai starea necesară pentru a te apleca asupra unor detalii pe care altădată, prins în iureşul de zi cu zi, nu aveai timp, dar azi ştergi dintr-un foc o listă întreagă de mărunţişuri. Te vei simţi dintr-o dată eliberat de un stres, minor la urma urmei, dar care totuşi devenise o obsesie pentru tine. Ocupă-te acum de acele fleacuri pe care le tot ignori, pentru că deja s-au adunat prea multe şi dacă nu le rezolvi odată şi-odată, într-o zi îţi vor cere mai multă atenţie şi cine ştie dacă vei avea timp.

GEMENI

Nu te baza pe sfatul pe care ţi-l oferă astăzi un amic, deoarece nu prea e în cunoştinţă de cauză. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorbă aruncată în vânt, care nu se bazează nici pe studiu, nici pe experienţă. E doar o părere, fără să analizeze situaţia în profunzime, de aceea ar fi mai bine să n-o priveşti ca pe literă de lege. Mâine s-ar putea să-şi dea seama că a greşit şi să încerce să dreagă busuiocul cu o glumă, dar pentru tine ar putea fi prea târziu. Nu te încrede în cei care promit multe din prima, pentru că ei nu ştiu cât de complicată e situaţia.

RAC

Dacă ţi-ai putea permite azi o zi complet liberă, ca de vacanţă, profită de ocazie, pentru că ar avea efecte fantastice asupra psihicului tău. Ai nevoie de aer proaspăt şi de linişte, cele două ingrediente magice care te vor remonta ca prin farmec. Într-o astfel de stare îţi regăseşti calmul, buna dispoziţie, luciditatea, pentru că nu apare nimic care să-ţi distragă atenţia şi să te irite. Chiar şi cele câteva minute pe care le faci pe drum de la serviciu până acasă, foloseşte-le pentru liniştea ta. Lasă maşina acasă şi mergi pe jos, în tăcere, doar tu cu gândurile tale, trage aer în piept şi limpezeşte-ţi mintea după toată gălăgia de peste zi. Te întorci acasă proaspăt!

LEU

Este o zi perfectă, veştile bune şi evenimentele fericite dau năvală în calea ta. Ar fi culmea să nu profiţi din plin de tot ce ţi se oferă pe tavă, pentru că o poţi numi una dintre cele mai optimiste zile din ultima perioadă. Te întâlneşti cu oameni care te iubesc sincer, care te primesc cu braţele deschise, iar semnele de simpatie din partea celor care te cunosc vor veni în cantitate impresionantă şi cu o energie pozitivă sporită. Se poate spune că apare soarele pe strada ta şi te învăluie într-o căldură ce te face să te simţi bine.

FECIOARĂ

Atitudinea cu care te înconjoară cei din jur este motorul principal de energie pozitivă pentru tot ce ţi-ai propus pentru azi. Faptul că peste tot eşti primit cu simpatie, cu zâmbetul pe buze, cu o vorbă bună, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a prinde curaj şi a duce la capăt proiectul la care îţi aduci contribuţia. E o plăcere să lucrezi într-o atmosferă atât de cooperantă, de amicală, de optimistă, pentru că eşti susţinut şi apreciat sincer, ceea ce te motivează să mergi şi mai departe. Totul îţi iese de minune şi ai de ce să fii mândru!

BALANȚĂ

Piedica ce apare azi în calea ta te ţine pe loc încât consideri că singura ieşire din impas e să pui punct aici şi să te apuci de altceva. Poate n-ar strica să te gândeşti la asta dacă vezi că niciuna din variantele încercate nu aduce nimic nou ci totul stagnează de ceva vreme. Mai bine ia o pauză, pentru că un răgaz te ajută să te detaşezi de miezul evenimentelor şi să găseşti unde se ascunde fisura. Eşti pe cale să renunţi la un plan care nu mai evoluează de la o vreme şi e mai bine aşa decât să încerci să resuscitezi ceva mort deja.

SCORPION

Primeşti o veste ce îţi strică toate planurile. E ca un refuz final ce îţi taie tot elanul şi nu mai poţi merge mai departe pe acelaşi drum ca înainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durată în cariera ta, dar pe moment eşti un pic debusolat, neştiind încotro trebuie să mergi de acum înainte. Eşti nevoit să iei nişte măsuri rapide de schimbare totală a direcţiei şi e normal să nu fii foarte sigur pe tine în faţa unei alegeri atât de drastice. De mâine lucrurile vor sta complet diferit.

SĂGETĂTOR

Prietenii îţi sunt de mare ajutor într-un moment în care ţi-ai cam pierdut încrederea. Ei te mobilizează perfect cu optimismul lor, cu glumele lor adecvate momentului, şi reuşeşti să te încarci cu doze mari de gândire pozitivă datorită lor. Dacă ei te-ar lăsa cu ale tale, ai aluneca într-o zonă şi mai sumbră, dar îţi sunt cu adevărat alături şi-ţi ridică moralul prin toate mijloacele pe care le au la dispoziţie. Dacă vrei să depăşeşti un moment de slăbiciune în care eşti gata să spui nu pot, acceptă-ţi prietenii veseli şi gălăgioşi prin preajmă şi ascultă-i cum spun: hei rup, hai că poţi, nu te lăsa!

CAPRICORN

Nu te lăsa doborât de o banală piedică. Dacă te prinde într-un moment fragil, gata să renunţi la cel mai mic hop, vei regreta mai târziu slăbiciunea de acum, ca atare adună-ţi forţele şi luptă, orice ar fi. Vei fi mândru când vei fi depăşit starea de sensibilitate de pe parcurs, absolut omenească de altfel, dar totul e o chestiune de voinţă, totuşi! Piedici există la tot pasul, dar asta nu înseamnă că renunţi de fiecare dată, ci descoperi în tine resurse fantastice de energie şi de ambiţie pentru a ajunge acolo unde doreşti, chiar dacă e greu.

VĂRSĂTOR

Cu cât naşti mai multe controverse prin faptele tale, parcă te ambiţionezi şi mai tare, de obicei nu eşti atât de bătăios, dar azi crezi atât de mult în ideile tale încât eşti gata să te lupţi până la capăt pentru ele, în ciuda contradicţiilor care se încing. Lucrezi bine chiar şi sub presiunea criticilor din jur, pentru că eşti convins că până la urmă ţi se va da dreptate şi că se vor convinge şi ceilalţi că părerile tale sunt cele mai bune. Insistă, rămâi ferm pe poziţie şi nu te lăsa doborât de un refuz sau o critică severă, pentru că nu le meriţi.

PEȘTI

Abordezi o atitudine oarecum nepăsătoare la problemele altora, de parcă nu ai avea nicio legătură cu acestea. Poate nu e rău să rămâi detaşat faţă de ce se petrece în jurul tău, mai ales dacă planează o atmosferă sumbră care de obicei te afectează, dar azi tu eşti într-o pasă bună pe care merită să o păstrezi pe tot parcursul zilei. Lasă-i pe ceilalţi să se lupte cu piedicile şi cu eşecurile lor, pentru că nu te privesc personal. Nu trebuie să te pui de fiecare dată în pielea lor, că îţi strici tu tot cheful.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1865
Populația:
1322 locuitori

Victorovca este un sat din cadrul comunei Ciobalaccia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1322 de oameni. Satul Victorovca a fost menționat documentar în anul 1865.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.