17 februarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2234
Horoscopul pentru 17 februarie 2020
17 februarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2234

Horoscopul pentru 17 februarie 2020

BERBEC

Iubirea nu e întotdeauna acea poveste arhi-cunoscută de toată lumea, care urmează neapărat nişte reguli străvechi, ci poate aduce şi o viziune complet nouă. Poţi iubi şi altfel decât restul lumii, iubire poate fi şi între oameni complet diferiţi, de la care nimeni nu s-ar aştepta să vadă vreo atracţie, deci nu trebuie să te mire nimic din ceea ce simţi. Chiar dacă mulţi pot fi şocaţi de felul în care îţi exprimi tu sentimentele sau de sensul în care evoluează relaţia pe care ai început-o, fii tu însuţi şi urmează-ţi sentimentele, pentru că sunt ale tale. Nu trebuie să te comporţi până şi în iubire aşa cum cere tradiţia, societatea, şablonul impus de alţii: ai voie să iubeşti cum vrei tu!

TAUR

Te cam joci cu opţiunile pe care le ai la dispoziţie, pentru că sunt în număr ceva mai mare ceea ce-ţi inspiră sentimentul că, orice ai alege, tot bine va fi. Priveşti cu un dram de inocenţă şi naivitate ce se petrece în jurul tău şi eşti convins că toate vor evolua într-o direcţie foarte bună, oricare ar fi sensul pe care ai merge. E bine să fii atât de optimist şi de încrezător în ceea ce-ţi oferă viaţa, dar nu glumi! A te juca prea mult cu norocul nu e întotdeauna un motiv de bucurie, pentru că norocul ţi se poate scurge şi printre degete la un moment dat. E timpul să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai matură şi să decizi: ori – ori?

GEMENI

Nu te crampona atât de mult de lucruri mărunte, ci trebuie să le tratezi cu mai mult umor, ca şi cum nu te-ar supăra nimic din ceea ce descoperi. Zâmbeşte la micile hopuri care apar, râzi la cine ştie ce boacănă făcută, ia un pic peste picior chiar şi cele mai severe condiţii, pentru că e nevoie de o atitudine mai amuzată în faţa provocărilor sorţii. Dacă îţi torni cenuşă în cap fără motiv la orice fleac, vei vedea că se agravează şi mai mult lucrurile, or, o atitudine veselă, ca şi cum totul ar fi floare la ureche, chir te ajută să găseşti mult mai repede ieşirea din încurcătură. Joacă-te un pic, nu ai ce pierde!

RAC

Orice vis se destramă la un moment dat tot aşa cum şi aventura începută cândva se încheie, fiind nevoit să revii cu picioarele pe pământ şi să priveşti realitatea în faţă. Pentru că eşti un om care iubeşte enorm libertatea (de mişcare, de decizie, de creaţie) simţi că, după acel final de film de acţiune, parcă îţi lipseşte ceva şi trebuie să te supui unor condiţii printre care nu ai cum să te mişti în voie. Revin în discuţie legi, regulamente, limite stricte, ceea ce nu-ţi convine deloc, dar tot ce poţi face în acest moment, când balonul de săpun se sparge, e să speri cu tărie că realitatea dură trece, şi curând vei porni o nouă aventură pe placul tău!

LEU

Nu te crampona de fleacurile care te ţin pe loc, pentru că nu merită atâta atenţie. Se vor rezolva mai repede şi mai uşor decât ai crede dacă nu ai căuta nod în papură şi nu te-ai critica întruna! Mai treci peste unele aspecte minore, fă-te că nu le vezi, deoarece sunt mărunţişuri care chiar nu merită atâta încrâncenare şi consum energetic. Cu un dram de umor, ceea ce ai din belşug, şi cu puţină superficialitate, vei vedea că ceea ce până mai ieri părea de nerezolvat, azi îşi pierde complet semnificaţia şi pare banal. Aceasta e atitudinea justă: ignoră!

FECIOARĂ

Lucrurile bune şi rele se repetă ciclic în viaţa oricui, ca atare ai parte de un eveniment pe care l-ai mai întâlnit de câteva ori înainte, dar nu ai ştiut să profiţi suficient de bine atunci. Acum îţi dai seama că norocul nu te mai aşteaptă ci, dacă nu pui imediat mâna pe el, pleacă sau este câştigat de altul mai spontan în reacţii. Merită să profiţi din plin de şansa care ţi se oferă pentru a câta oară, deci nu mai sta pe gânduri să te întrebi ce se ascunde în spatele acestui moment de vârf. Nimic altceva decât un motiv de bucurie pe care trebuie să-l trăieşti la intensitate maximă acum!

BALANȚĂ

Intervenţia nefastă a unui inamic îţi strică ţie tot cheful de a duce mai departe ce ai început. Descoperi, poate prea târziu ca să mai poţi repara, urmările unor gesturi incorecte, ale unor dezinformări rău-intenţionate, ale unor înşelăciuni ascunse în spatele unor aparente gesturi de prietenie, şi eşti dezamăgit să vezi de ce au fost alţii în stare pentru a te face să greşeşti. E o lecţie bună pentru tine şi o vei ţine minte multă vreme, ca nu cumva să te mai încrezi altădată în astfel de oameni. Păreau de încredere, dar iată care era adevărata lor faţă!

SCORPION

Trebuie să te implici într-o competiţie care are ca scop obţinerea unui renume, a unui succes, care poate se numără şi în bani, dar ai alături de tine concurenţi redutabili. Nu eşti cu nimic mai prejos, eşti la fel de bine pregătit, dar emoţiile negative nu te lasă să arăţi de ce eşti în stare. Îţi aduci aminte de eşecuri din trecut şi ţi-e teamă să nu le repeţi şi acum. Nu ai motive să te îndoieşti de valoarea ta, deci intră în luptă cu capul sus, amintindu-ţi nu de insuccesele de altădată ci dimpotrivă, de lunga listă de reuşite cu care te poţi mândri şi azi!

SĂGETĂTOR

Se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă sau neîncredere, încât ai dori să se amâne cumva. Timpul trece fără să-l poţi opri, deci trebuie să te înarmezi cu putere, ca să faci faţă acelei provocări pe care o presimţi a fi complicată. Nu va fi uşor, dar nu e prima oară când treci prin aşa ceva, ca atare nu trebuie decât să îţi aduci aminte cum ai reacţionat cu alte ocazii şi să treci peste acest hop cu succes. Dacă a mers bine cândva, va merge şi acum!

CAPRICORN

Ai grijă în ce te bagi azi: ceea ce ar putea părea o banală glumă se poate transforma într-un mic dezastru greu de reparat. Totuşi, chiar dacă dai piept cu o surpriză neplăcută, aceasta nu ar trebui să te doboare, ci dimpotrivă, să te ambiţioneze şi mai mult să treci peste ea fără efecte nefaste. Chiar dacă e greu, chiar dacă moralul e la pământ după prima confruntare cu realitatea, găseşti în tine toate resursele de a repara totul şi de a învăţa ceva din acest eşec. De aici se poate naşte ceva şi mai bun, şi mai puternic!

VĂRSĂTOR

Eşti norocosul principal al zilei, deoarece treci printr-un moment deosebit ce te face fericit. Este ca împlinirea unui mare vis printr-un concurs de împrejurări favorabil ţie căci norocul îţi apare în cale de unde nici nu te aştepţi, rezolvând cu brio o situaţie importantă. Eşti propulsat direct la ţintă de o baftă de moment de care vei şti să profiţi fără să stai pe gânduri, deoarece eşti atent la tot ce ţi se oferă. O informaţie sau o persoană apar în momentul potrivit în locul potrivit iar tu eşti acolo să le valorifici!

PEȘTI

Nu te juca aşa cu vorbele, mai ales dacă în faţa ta se află o persoană pesimistă care are tendinţa de a trata orice cuvânt ca pe un atac la persoană. Glumele trebuie spuse într-o formă clară, care să nu nască interpretări eronate, deci fii foarte atent la ce ton foloseşti atunci când faci cuiva o poantă sau vrei să ironizezi o situaţie delicată. Ar putea înţelege altceva din gluma ta şi după aceea nu vei mai şti cum să dregi busuiocul. Nu te lua de defectele sau slăbiciunile unora, pentru că îi poţi răni profund.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
186 locuitori

Odaia este un sat din cadrul comunei Șișcani, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 186 de oameni. Satul Odaia a fost menționat documentar în anul 1875.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.