16 martie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2761
Horoscopul pentru 16 martie 2020
16 martie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2761

Horoscopul pentru 16 martie 2020

BERBEC

Afacerile tale pot cunoaşte acum o înflorire, ceea ce te motivează să mergi mai departe. Culegi roade promiţătoare, ai încredere că te îndrepţi într-o direcţie şi mai grozavă, şi cu asemenea senzaţie de bine în suflet, faci paşi siguri spre ţinta visată. Eşti pe drumul cel bun, deja încep să se întrevadă succesele pe care le-ai sperat, acele roade palpabile care îţi inspiră un puternic sentiment de securitate pe toate planurile. Cât timp ai convingerea că totul va ieşi bine, vei observa un progres sigur către scopul propus. Investeşte gândire pozitivă în planurile tale, căci de aici se naşte şi reuşita!

TAUR

Eşti pregătit pentru o provocare în plan profesional. Deşi nu eşti, de felul tău, atât de aventuros, de data aceasta spui da chiar şi unei situaţii cu un oarecare grad de risc, pentru că te-ai săturat de rutină. Vrei să ieşi din monotonie, din obişnuinţă, ca atare vei spune imediat da noii situaţii, chiar dacă ai fi dorit să deţii controlul şi să urmezi o strategie foarte bine pusă la punct. Nu ai parte de asemenea organizare riguroasă, ci lucrurile merg un pic haotic, după cum bate vântul. Ai răbdare să se mai aşeze apele, să se mai clarifice situaţia, şi atunci vei putea începe să-ţi impui propriile reguli menite să restaureze ordinea. Deocamdată te laşi dus de val.

GEMENI

Pentru a putea trece la etapele următoare ale unei acţiuni, ar fi bine să deţii tu complet controlul acesteia. Nu ai da randament dacă ai fi la cheremul altuia, dacă altul ar fi conducătorul acestei situaţii, chiar dacă, de felul tău, eşti un bun subaltern sau executant, dar nu şi acum! Azi ai mai multe idei bune care merită puse în valoare ca lider, ca deschizător de drumuri, ca strateg, nu doar să urmezi îndrumările altuia. Tu eşti persoana cea mai potrivită pentru a trasa direcţia optimă în problema care te preocupă, ca atare refuză să asculţi ordinele. Impune-te şi preia frâiele în totalitate!

RAC

Stai prea mult să analizezi o problemă, când ea ar putea avea o rezolvare mult mai simplă decât crezi. Ai ajuns la niveluri mult prea complicate ale acelei situaţii şi e normal să te încurci deja în detalii contradictorii. Uneori, lucrurile sunt mai simple decât par, deci nu mai despica firul în patru şi nici nu săpa până în cele mai ascunse unghere. Ia decizii mai de suprafaţă, pentru că, dacă sapi prea adânc în miezul acţiunii, începi să descoperi şi elemente pe care nu vei mai şti cum să le gestionezi. Întreabă-te doar ce e de făcut, dar nu şi cum sau când vei ajunge acolo, acestea sunt deja detalii nesemnificative, pentru că la întrebarea CE vor apărea mai uşor răspunsurile.

LEU

Nu te lăsa învins de critici sau de reproşurile care vin către tine pe diverse tonuri. Ai alături de tine oameni nervoşi, puşi pe ceartă, şi tu intri în colimatorul lor de la te miri ce. Dar nici tu nu eşti prea blând sau prea amabil, ci sari şi tu la atac, pe de o parte pentru a-ţi apăra punctul de vedere pe care ceilalţi îl judecă, şi pe de altă parte şi pentru că ai un as în mânecă ce merită folosit pentru o victorie totală. Cu cât tonul lor devine mai agresiv, cu atât devii şi tu mai bătăios, pentru că nu suporţi să-ţi spună alţii ce să faci.

FECIOARĂ

Priveşti spre trecut cu luare aminte, pentru că ai trecut cândva printr-o situaţie care ţi-ar putea fi lecţie pentru ceea ce se petrece acum. Nu e prima oară când ai trăit aşa ceva, ai mai avut câteva momente similare mai demult, deci ajunge doar să priveşti înapoi cu atenţie. Fără nostalgii, fără regrete, fără emoţii negative, ci cu maximă luciditate, pentru a putea descoperi soluţia la problema ta actuală. Adu-ţi aminte cum ai rezolvat problema atunci şi repetă reţeta. Ai învăţat la timpul potrivit care e calea cea mai bună.

BALANȚĂ

Copiii sunt cel mai minunat lucru de care te bucuri azi, pentru că prezenţa lor îţi face bine, îți ridică moralul, te ambiţionează pentru a face tot ce-ţi stă în putere pentru binele lor. Reuşeşti să cobori un pic la nivelul lor şi să te distrezi alături de ei cu optimism, cu entuziasm, cu veselie, de parcă nu v-ar despărţi prea mulţi ani. La urma urmei, ai un copil ascuns acolo în suflet care aşteaptă să fie şi el, din când în când, eliberat, lăsat să se joace în voie. Nu te gândi ce spune lumea că te distrezi aşa, contează ca tu să te simţi bine şi mai ales să aduci zâmbete pe chipul celor mici, care sunt încântaţi că le dai atâta atenţie.

SCORPION

Creativitatea şi imaginaţia ta sunt la cote maxime, şi tot ce iese acum din mintea ta e de calitate, demn de mândrie. Spune ce ai în gând, pentru că merită arătat, folosit, valorificat. Poate fi un nou început într-o direcţie care va construi, pas cu pas, ceva de care vei fi încântat la final. Ce-i drept, nu se ridică nimic peste noapte, dar, cel puţin acum, contează foarte mult felul cum iei startul: cu încredere, cu entuziasm, cu optimism, plin de energie. Nu te lăsa până nu ajungi la roadele visate: eşti pe drumul cel bun!

SĂGETĂTOR

Eşti implicat într-o acţiune care se clădeşte etapă cu etapă, dar acum simţi că te apropii cu paşi mari de momentul de maxim, când vei vedea şi roadele acestui efort. A fost un proces de lungă durată în care ai investit tot ce ai avut tu mai bun, dar eşti mândru de rezultate. Ai curajul să vorbeşti şi altora cu ceea ce ai construit, pentru că nu a fost nici uşor şi nici rapid, ci a necesitat lungi etape de pregătire, de acumulare de informaţii, şi abia la final de muncă propriu zisă. Eşti mulţumit de ceea ce a ieşit din mâinile şi din mintea ta şi ai curajul să vorbeşti lumii ca un om matur, care ştie ce face şi ştie ce spune.

CAPRICORN

Uneori, primeşti soluţii la problemele care te frământă pe căi mai puţin obişnuite, ca atare fii atent la orice detaliu pe care îl auzi. Urechile sunt receptorul celor mai bune soluţii în situaţia de faţă, deci trage cu urechea: la un mesaj auzit pe stradă, la o idee sosită prin telefon sau de la radio, pentru că pe calea sunetului va ajunge la tine răspunsul de care aveai nevoie. Chiar şi o melodie auzită din întâmplare în tramvai poate conţine un mesaj foarte precis pentru tine, ca atare sfatul zilei de azi e: stai cu urechile pâlnie la tot ce vine spre tine. Apare exact mesajul de care ai nevoie!

VĂRSĂTOR

Eşti indus în eroare de tot felul de gânduri şi emoţii negative. Una pare la prima vedere, dar cu totul alta e realitatea, deci nu crede ceea ce se vede la suprafaţă. Încearcă să treci dincolo de aparenţe pentru că sigur ai tu un simţ numai al tău, un pic paranormal poate, care îţi transmite ce e bine să faci, care e adevărul acestei situaţii, cum să acţionezi. Ascultă-ţi vocea interioară sau ţine cont de semnele care vin din mai multe direcţii, pentru că acestea nu te mint. Propriile tale frici sunt cele care te trimit pe căi nepotrivite, ele sunt cei mai mari inamici, dar dacă ai reuşi să vezi ceea ce e dincolo de ele, ai descoperi că eşti mai capabil decât ai putea crede.

PEȘTI

Joci un rol cheie în rezolvarea unei crize prin care trece o persoană iubită. Tu vei fi cel mai de încredere confident şi consilier pentru acesta, pentru că nu eşti direct implicat şi, de pe margine,  vezi mult mai uşor ce trebuie făcut pentru a depăşi hopul. Ai trecut şi tu prin ceva similar în trecut şi ai rezolvat cu succes acel moment, ca atare acum ştii să împărtăşeşti din propria experienţă reţeta cea mai eficientă. Oferă cu inima deschisă sfaturi, idei, soluţii, păreri, pentru că priveşti lucrurile dintr-un unghi corect şi empatic. Tu înţelegi cel mai bine ce simte pentru că ai trăit şi tu aşa ceva cândva.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1680
Populația:
306 locuitori

Vanţina este un sat din cadrul comunei Pîrliţa, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Soroca și la 162 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 306 oameni. Satul Vanțina a fost menționat documentar în anul 1680.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.