18 martie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1985
Horoscopul pentru 18 martie 2020
18 martie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1985

Horoscopul pentru 18 martie 2020

BERBEC

Fii foarte atent la cel care încearcă azi să ţi se bage pe sub piele, pentru că intenţiile sale nu sunt deloc pozitive şi nicidecum în avantajul tău. Urmăreşte sigur ceva şi profită de vulnerabilitatea ta, dictată de atmosfera de sărbătoare, şi umblă la coarda la sensibilă pentru a obţine un beneficiu de care fii sigur că se va folosi cândva. Masca pe care a pus-o pe figură ascunde un dram de egoism, dar, pentru că e o zi cu conotaţii spirituale, eşti dispus să i le ierţi şi să le treci cu vederea, ca şi cum ai vrea să vezi în jur doar lucruri bune. Nu fi atât de naiv: nu e atât de bun pe cât vrei tu să-l vezi!

TAUR

Luptă cu starea ta de emotivitate ajunsă azi la cote alarmante, care te poate face să aluneci uşor spre manifestări extreme ale emotivităţii: panică, lacrimi, depresie, teamă. Cu un dram de voinţă, poţi depăşi cu brio acest moment de slăbiciune. Se ştie că eşti un om al trăirilor emoţionale, dar de data aceasta trebuie să demonstrezi că din războiul permanent dintre emoţie şi raţiune, tot raţiunea este cea mai tare. Chiar dacă e sufletul tău îşi mai cere încă dreptul la linişte, la tandreţe, la răsfăţ, vei descoperi cât de bine e să laşi creierul să dicteze calea în anumite situaţii.

GEMENI

Eşti la finalul unei etape şi, ca la orice moment de final, e vremea bilanţului. Eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns, consideri că ai făcut tot ce era mai bine pentru a ajunge aici, deci nu ai de ce să spui că se putea şi altfel. Fii mândru de ceea ce ai construit până acum şi bucură-te de roadele palpabile ale eforturilor depuse, pentru că nu a fost deloc un demers simplu şi nicidecum scurt. Ai muncit mult ca să ajungi aici, deci ai cu ce te lăuda! Arată lumii ce ai realizat, pentru că sunt rezultate vizibile, palpabile, care pot fi încununarea cu succes a unui episod de maximă implicare din partea ta. A ieşit bine, bucură-te de rezultat!

RAC

Norocul tău, astăzi, e o minunată capacitate de a te exprima liber, uşor, la obiect, astfel încât mesajul tău să-şi atingă extrem de uşor ţinta. Ai mereu ceva bun de spus lumii, ai pentru oricine o vorbă frumoasă şi un compliment ce face plăcere, iar ceea ce ai tu de transmis are un rol asupra cuiva care caută cu înfrigurare o cale sau o soluţie. Practic, apari în calea unui prieten la momentul cel mai potrivit pentru a-i transmite o veste sau o informaţie de care aceasta are neapărată nevoie, deci vei deveni eroul lui! Spune ce ştii, transmite ce ai în minte, pentru că mulţi se vor folosi de informaţiile pe care tu le deţii astăzi.

LEU

Eşti mândru de tine, de realizările despre care vorbeşti tuturor celor pe care îi întâlneşti, iar aprecierile sincere pe care le primeşti, te motivează de minune. Meriţi felicitări, deci nu e doar laudă de sine! Când vezi cât de multă lume te aplaudă pentru ceea ce ai realizat, prinzi curaj să ţinteşti şi mai sus, cu şi mai multă încredere în forţele proprii. Ţelul pe care ţi-l propui astăzi, deşi pare îndrăzneţ şi foarte sus, este tangibil pentru unul ca tine tocmai pentru că tot ce ai realizat până acum a demonstrat că eşti capabil de orice, dacă îţi menţii stima de sine la cote maxime.

FECIOARĂ

Încrederea e cel mai de preţ aspect pe care îl apreciezi în orice gen de colaborare. Omul cu care discuţi azi îţi inspiră acest sentiment şi te apropii de el cu inima deschisă. Cât timp dialogul se menţine pe un teren cinstit, cât timp vă demonstraţi unul faţă de altul fidelitatea şi loialitatea, totul merge ca la carte, ca atare continuă să-ţi arăţi bunele intenţii în cel mai sincer şi clar mod. Nu se resimte nicio urmă de suspiciune între voi, parcă vă cunoaşteţi de o viaţă şi legătura se strânge şi mai mult, cu şansa ca de aici să se nască o relaţie de o viaţă, bazată pe respect şi încredere absolută.

BALANȚĂ

Iubirea partenerului parcă îţi hrăneşte sufletul şi te simţi revigorat cu orice gest de devotament şi afecţiune ce vine de la el. Acelaşi lucru îl oferi şi tu înapoi, în egală măsură, şi iubirea devine astfel un proces reciproc de dăruire. Îţi dai seama că practic îţi alimentezi fericirea din aceste semne de iubire pură şi necondiţionată, şi vă oferiţi unul altuia inima pe tavă, ca într-un gest de sacrificiu. Cât timp ştii că primeşti la fel de mult şi la fel de intens, nu te deranjează să oferi cantităţi imense de iubire, ba chiar iubirea ta dospeşte cu fiecare gest ce vine de la celălalt.

SCORPION

Mare grijă la tonul pe care îl foloseşti astăzi în relaţia cu o persoană cu care nu te mai înţelegi foarte bine de la o vreme. Sunteţi amândoi iritaţi, irascibili, şi orice fleac vă poate aduce pe marginea unei despărţiri agresive. Nervii ajung la cote maxime şi de o parte şi de alta încât vei vedea că finalul acelei colaborări e din ce în ce mai aproape. Dacă ajungi la concluzia că nu mai are rost să lupţi pentru a salva relaţia, că nu mai are nimic bun de oferit, poate ar fi bine s-o închei, dar pe cale paşnică, lăsând totuşi loc de bună ziua. A vă arunca unul altuia injurii, nu e chiar aşa de plăcut.

SĂGETĂTOR

Nu te poţi debarasa de o amintire urâtă la care tot revii iar şi iar, aproape obsesiv. Ar fi cazul să confrunţi acest adevăr odată pentru totdeauna, să nu mai ascunzi gunoiul sub preş, cum se spune, şi să te întorci în acel punct pentru a repara ce se mai poate. E un act de voinţă să priveşti trecutul cu detaşare, pentru a şterge acea pată pe care o tot duci după tine. Dacă fugi de ea şi o tot cosmetizezi, cu speranţa că nu se vede, te înşeli, ci cel mai bine e să o recunoşti şi să iei măsurile de rigoare pentru a readuce totul la normal, fără teamă de consecinţe.

CAPRICORN

Eşti vedeta acestei zile, pentru că se vorbeşte despre tine în diverse medii, spre tine se îndreaptă acum cele mai interesante veşti şi tot tu eşti erou principal în tot felul de acţiuni din preajma ta. Joci un rol în treburile multor persoane, te implici cu inima deschisă şi cu energie maximă, pentru că doreşti să fii de ajutor. Nimic nu e mai plăcut pentru tine decât să vezi atâta lume că apelează la tine, te caută, îţi cere părerea şi sprijinul, fiind un semn că eşti apreciat iar valoarea ta este recunoscută. Lasă modestia la o parte şi foloseşte-te de atuurile tale, pentru că sigur deţii ceva numai al tău care te scoate foarte bine în evidenţă şi de care au alţii nevoie.

VĂRSĂTOR

Dacă te opreşti doar la ceea ce se vede la suprafaţă, ai putea extrage o concluzie eronată sau cel puţin incompletă. Ascultă de vocea interioară care te ghidează spre ceea se ascunde în spatele acestor aparenţe. Probabil cineva te-a influenţat în acest sens şi acum, ţinând cont de dubiile pe care ţi le-a insuflat, vrei să descoperi şi cele mai mici amănunte. Verifică din mai multe surse ceea ce afli, nu te mulţumi cu o singură opinie, mai ales dacă intuiţia îţi ridică mari semne de întrebare cu privire la veridicitatea celor aflate. Adevărul e ceva mai ascuns.

PEȘTI

Ai putea primi azi o idee excelentă care, dacă va fi pusă în practică urgent, s-ar putea să genereze un cumul de elemente de bun augur care, toate la un loc, ar putea crea ceea ce tu numeşti fericire. Dacă eşti un artist prin ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care îl practici, caută să arăţi lumii produsul creaţiei tale, ceea ce iese din mâinile sau din mintea ta, pentru că reacţiile venite de la ceilalţi s-ar putea să te stimuleze să practici mai intens această artă de acum înainte. Nu te teme nici de păreri, nici de critici, nici de judecăţi de valoare: dacă tu eşti fericit când faci asta, satisfacţia ta contează cel mai mult!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
385 locuitori

Lucăceni este un sat din cadrul comunei Horeşti, raionul Făleşti. Satul Lucăceni este situat la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 385 de oameni. Documentar satul Lucăceni este menţionat la 3 iunie 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.