19 martie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2519
Horoscopul pentru 20 martie 2020
19 martie 2020, 19:00 Caleidoscop views 2519

Horoscopul pentru 20 martie 2020

BERBEC

Un mare noroc apare în calea ta prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că îţi rezolvă ca prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectivă complet nouă asupra viitorului unor acţiuni care te preocupă. Porneşte pe calea cea nouă fără teamă, optimist şi încrezător în reuşită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă ce te va duce repede spre un succes de toată frumuseţea. Dacă îţi era teamă să dai startul unui sens mai îndrăzneţ, fă-o acum! Momentul e favorabil noilor începuturi.

TAUR

Încearcă să fii ceva mai coerent când îţi expui punctul de vedere, pentru că ai în preajma ta oameni care nu înţeleg nimic, Unii cred că iei totul prea în glumă, că nu priveşti cu seriozitate problema. Alţii au impresia că nu eşti precaut şi te arunci aşa, în gol, nebuneşte, fără să te fi informat suficient de bine înainte. Oricât de încrezător ai fi în ideile tale, bazează-te doar pe fapte concrete, pe cifre reale, pe lucruri pe care le cunosc şi le înţeleg şi ceilalţi, ca să nu fii privit ca un ciudat. Originalitatea ideilor tale nu va fi acceptată de oricine, dar măcar le poţi prezenta cu luciditate.

GEMENI

Ai făcut deja paşii necesari pentru a ajunge la nivelul de faţă şi poţi fi mulţumit de ceea ce ai realizat! Dar ceea ce contează cel mai mult azi e că după ce ai acumulat deja informaţia şi experienţa necesară, faci un mare salt înainte. Semn că ai aşteptat tu ce ai aşteptat momentul potrivit, dar iată că acesta a venit şi te propulsează rapid spre etapa următoare. Ceea ce vei construi de azi înainte e în strânsă legătură şi dependenţă de etapele anterioare, ca atare dacă ai parcurs paşii anteriori cu brio, cei care urmează vor merge strună! Din succesele trecutului se nasc planurile tale viitoare!

RAC

Un mare hop apare în calea ta şi nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Culmea e că piedica nu depinde absolut deloc de tine, ci e o intervenţie nefastă din partea unei persoane ce se va dovedi a fi un inamic de temut pentru tine. Spune nu la orice, îţi taie aripile spre ceea ce ţi-ai propus, şi tot ce poţi face e să priveşti neputincios cum îţi strică toate planurile. Consideră ziua ca o probă de încercare, dar să nu crezi că o vei depăşi uşor, pentru că starea negativă pe care o revarsă inamicul ascuns în calea ta va fi mai puternică decât voinţa ta de a-l ignora.

LEU

Lasă-te dus de acest val ascendent care te ia dintr-o pasă nu tocmai plăcută şi te înalţă spre o stare de euforie extraordinară. Azi vei putea spune de câteva ori că viaţa e frumoasă, că există fericire, că ai alături de tine oameni care te iubesc, deci iată un top 3 al celor mai frumoase emoţii. Veştile care vin sunt şi ele dintre cele mai bune, dar lasă-le să te ducă unde vor, nu încerca să le trasezi tu o direcţie. Lucrurile bune vin de la sine, libere şi intense, fără programare şi fără să le ţii tu sub control: doar primeşte-le cu inima deschisă!

FECIOARĂ

Lucrurile revin la normal în mediul în care te afli, descoperind, pentru a câta oară, că cea mai bună cale de soluţionare a unei probleme cere calm, răbdare, toleranţă, tact. Nu rezolvi nimic cu nervi, cu ton  ridicat sau cu ceartă, de aceea, înainte de orice, stai pe loc şi linişteşte-te ca nu cumva să iei decizii la nervi, să te cerţi fără motiv sau să vezi în jurul tău numai obstacole. Azi se echilibrează atât de bine o situaţie, încât te întrebi de ce nu ai folosit reţeta şi până acum. Rămâi calm şi cântăreşte pe îndelete toate aspectele ca să readuci totul pe făgaşul cel bun!

BALANȚĂ

Te simţi blocat într-o situaţie neclară cu privire la bani, dar azi se poate ivi de undeva o soluţie, cum ar fi obţinerea unei amânări în plata datoriilor, o scutire de obligaţii financiare sau obţinerea unui credit prin care îţi poţi acoperi nişte cheltuieli stringente. Parcă simţi şi tu că mai respiri un pic după o perioadă în care ai stat cu sufletul la gură, numărând fiecare bănuţ din portofel, dar această calmare a spiritelor are un efect relaxant asupra ta. Cât timp erai atât de obsedat de problemele băneşti, nici nu respirai, dar acum lucrurile se mai liniştesc, eşti la final de stres, deci cere şi acceptă ajutor sau sfaturi de la alţii!

SCORPION

Ceva te scoate dintr-o pasă proastă exact când aveai mai mare nevoie de un nou început. Gata, lasă tristeţea, depresia, frica la o parte, pentru că ceea ce se prefigurează acum într-o lumină atrăgătoare la orizont are rol binefăcător asupra psihicului tău obosit. Reuşeşti cu brio să închizi un capitol nefast din trecut pentru a începe altul cu şi mai mult chef şi entuziasm. Parcă îţi recapeţi buna dispoziţie dintr-o dată şi cine te vede spune că ai luat o supradoză de vitamine care îţi turează acum motoarele la maximum. Menţine acest tonus viu cât mai mult posibil!

SĂGETĂTOR

Pui multă pasiune într-o nouă perspectivă profesională care se deschide în calea ta. E atât de atractivă, de incitantă, de tentantă, încât nu poţi sta locului până nu parcurgi câteva etape dintr-un foc, la primul impuls. Totuşi, linişteşte-te un pic, ştii că eşti o fire cam impulsivă şi te aprinzi repede, iar situaţia de faţă, chiar dacă e promiţătoare şi interesantă, s-ar putea să necesite o evoluţie mai lentă şi mai atent administrată. E un progres, cu siguranţă, deja simţi că ai urcat un pic mai sus în planurile tale, dar totuşi încearcă să-ţi stabileşti o strategie pe termen lung, etapă cu etapă, fără atâta grabă, ca nu cumva să fie totul un foc ce arde repede.

CAPRICORN

Aştepţi de undeva un miracol care să te scoată dintr-o stare de teamă sau de suspiciune, care de fapt nu e o noutate la tine. de multe ori priveşti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperând să apară ceva care să-ţi abată gândurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decât tine apare în calea ta şi reuşeşte să te molipsească şi pe tine de bună dispoziţie, la timp pentru a duce la capăt o acţiune faţă de care aveai iniţial unele motive de îndoială. Recapătă-ţi gândirea pozitivă, face minuni!

VĂRSĂTOR

Eşti cam neatent, gata să porneşti pe o altă cale într-un moment de comoditate, spunând că e prea greu să duci mai departe planul deja început. Există riscul ca sensul cel nou asupra căruia te aventurezi atât de entuziast să nu ducă acolo unde ai sperat, ci celălalt drum, pe care eşti gata să-l abandonezi acum, ar fi fost varianta mult mai potrivită. Cântăreşte cu atenţie înainte de a alege încotro vrei să mergi, ca nu cumva să alegi varianta cea mai facilă, dar care se va dovedi a avea şi urmări mediocre. Calea cealaltă poate era mai grea şi mai lungă, dar mult mai sigură!

PEȘTI

Ai mari rezerve dacă să porneşti pe noul drum care ţi se deschide acum. Nu eşti suficient de bine informat despre ce te aşteaptă la capăt, de aceea ai prefera chiar să renunţi. Nu eşti nici în cea mai bună formă psihică pentru a face o astfel de schimbare, ci respingi din start variantele care ţi se oferă. Dacă nu poţi evita totuşi schimbarea de direcţie, ar fi bine să te informezi din cât mai multe surse ca măcar să porneşti pe acest drum cu sufletul împăcat că ştii ce se poate întâmpla pe parcurs sau la destinaţie, altfel vei face fiecare pas cu frică, de parcă ai călca pe gheaţă subţire.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
596 locuitori

Ocniţa este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Ocniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Ocniţa alcătuia 596 de oameni în anul 2012. Satul Ocnița a fost menționat documentar în anul 1769.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.