25 martie 2020, 19:00 Caleidoscop views 1939
Horoscopul pentru 26 martie 2020
25 martie 2020, 19:00 Caleidoscop views 1939

Horoscopul pentru 26 martie 2020

BERBEC

Participi la un eveniment emoţionant, care scoate la iveală latura ta sensibilă. Te întâlneşti cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care îţi era dor, cu un grup de persoane adunat în jurul unui moment cu tentă emoţională extrem de intensă, care te va afecta şi pe tine. Deşi vrei să bravezi şi să nu recunoşti că ai şi tu inimă, de data aceasta eşti copleşit de sentimente şi trăiri şi participi trup şi suflet la tot ce se întâmplă.

TAUR

Te simţi blocat într-un punct mort şi nimic nu se mai mişcă, dar norocul tău e că dai exact peste persoanele ce pot face din nou căruţa împotmolită să meargă. Apelează la ei cu încredere, chiar dacă e un ajutor amical sau un serviciu plătit unor specialişti, pentru că ai nevoie de această intervenţie. Singur nu poţi trece peste acest hop, ci baţi pasul pe loc la nesfârşit, dar dacă baţi la uşa potrivită, vei vedea din nou lucrurile pe drumul cel bun. Ia-ţi inima în dinţi şi cere ajutor!

GEMENI

Inima ta bate mai tare pentru că azi ţi se oferă pe tavă sentimente sincere, şanse de a te îndrăgosti din nou, cuvinte dulci şi declaraţii de dragoste… Cum să nu te simţi în al nouălea cer cu astfel de momente în meniu? Profiţi din plin de clipele de intimitate petrecute alături de persoana care te atrage şi dacă amândoi sunteţi pregătiţi pentru o idilă, din întâlnirea voastră se poate naşte o poveste de dragoste de toată frumuseţea. Emoţiile sunt la cote maxime pentru că treci prin momente care te impresionează profund, până la lacrimi!

RAC

Talentul tău de judecător este recunoscut în acele situaţii cu mai multe direcţii de interpretare, ca atare azi vei interveni în mod salvator în problema altei persoane. Datorită ţie, datorită judecăţii tale juste şi la obiect, detaşat de orice influenţe din afară, se face lumină în viaţa celuilalt, care te va privi ca pe eroul zilei. Ai toate şansele să câştigi prietenia, admiraţia şi recunoştinţa acestui om, pentru că ai jucat un rol important în depăşirea unei situaţii capitale pentru el. Datorită ţie, acest om zâmbeşte din nou!

LEU

E un moment bun să arunci o privire înapoi şi să descoperi cu alţi ochi că nu a mers totul chiar perfect, dar poţi depăşi acest sentiment printr-un proces personal de purificare. Porneşti pe un drum care îţi va aduce nenumărate şanse de succes, dar e bine să dai startul acestui nou capitol din viaţa ta pe un teren complet nou, purificat, curăţat de amintiri şi regrete. Gândeşte-te la un ogor complet nou pe cere poţi începe să însămânţezi viitoarea recoltă, deci contează enorm ca pământul să fie eliberat de buruieni şi dăunători, orice i-ar putea încetini dezvoltarea. Curăţă deci locul: inima, mintea, spaţiul!

FECIOARĂ

Adu-ţi aminte şi de cei care crezi că ar avea azi nevoie de compania ta pentru că tu le faci bine. Găseşti cuvântul potrivit, ai darul adecvat, găseşti uşor gestul cel mai compatibili cu dorinţele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru că vei reuşi să alungi tristeţea din ochii cuiva drag. Dacă ai un prieten cu probleme sau o rudă în vârstă sau care se simte singură, treci pe la ei sau dă-le un telefon, arătând că-ţi pasă de soarta lui. Va fi cel mai minunat gest pe care îl vei face şi vei câştiga recunoştinţa şi dragostea lor.

BALANȚĂ

Meriţi ce e mai bun, ca atare stabileşte-ţi chiar azi noi și mari scopuri! Tu eşti un spirit întreprinzător care nu poate sta locului. Eşti conştient că dorinţele pe care ţi le-ai pus deja depind numai de eforturile tale, ca atare nu numai că-ţi doreşti ceva anume, dar pui deja şi umărul la această viitoare construcţie. Pui inca o cărămidă la temelie, un gând, o idee, ceva care să stea la baza reuşitei tale de acum încolo şi eşti foarte entuziasmat de ceea ce te aşteaptă. Parcă nici nu mai poți aştepta câteva zile până când vei putea continua edificiul promiţător.

SCORPION

Nu lăsa amintirile neplăcute sau resentimentele să te copleşească. Iartă, uită, închide acele capitole dureroase şi deschide-te spre altceva. Ce a fost a fost, trebuie să mergi mai departe cu inima nouă şi cu energie pozitivă. Purifică-te aşa cum ştii tu şi lasă trecutul în urmă. Te aşteaptă evenimente speciale şi nu le poţi primi în viaţa ta dacă tu ai inima şi mintea împovărate de amintiri triste. Curăţă locul, pentru că acolo vor veni numai evenimente minunate!

SĂGETĂTOR

Dacă ai fost plecat o vreme din locul tău obişnuit, acum e vremea să te întorci acasă. E ca şi cum s-ar termina concediul sau o vizită într-o altă locaţie decât cea normală, dar ca la orice final de perioadă în care te detaşezi de toate, revenirea la viaţa cotidiană e un pic decepţionantă. O vreme rămâi cu sufletul ataşat de locul de care tocmai te-ai despărţit şi trăieşti din amintiri, dar totuşi trebuie să revii cu picioarele pe pământ cât mai repede. Nici un miracol nu ţine veşnic.

CAPRICORN

Te apropii încet de finalul unei activităţi care te-a solicitat la maximum din punct de vedere fizic şi mental, dar rezultatele bune se prefigurează la orizont şi eşti foarte mulţumit de tine însuţi. Ţi se citeşte pe chip satisfacţia, mândria că ai ajuns aici prin forţe proprii, dar mai bine stai un pic să savurezi reuşita înainte de a te apuca de altceva. E mai bine să te opreşti din avânt, să te bucuri de nivelul pe care l-ai atins, şi, pornind de la reuşitele deja acumulate, să stabileşti noile ţeluri.

VĂRSĂTOR

Nu porni ziua cu nu în braţe, dimpotrivă, încearcă azi să eviţi acest cuvânt, să transpui fiecare frază într-o afirmaţie, fugind de orice tip de negaţie. Ai să vezi că se rearanjează totul în viaţa ta dacă ocoleşti negaţiile în tot ce ai de spus şi clădeşti noi planuri într-o notă pozitivă. Priveşte spre viitor ca la o şcoală a vieţii la care urmează să afli o mulţime de pilde importante, vei primi răspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit până în acest moment, tocmai de aceea trebuie să iei startul cu mintea limpede, cu inima încărcată de tot ce e mai frumos şi cu dorinţa imensă de a deveni mai bun.

PEȘTI

Lasă-ţi mintea să zboare încotro vrea, pentru că din această totală libertate se nasc idei strălucite. Pe de altă parte, trebuie să deschizi un pic fereastra gândurilor tale şi să laşi să intre puţin aer curat, pentru că e posibil să fi acumulat în ultima vreme resentimente, regrete, gânduri negative care acum te fac mai confuz şi mai ostil. Lasă lucrurile care nu-ţi plac sau nu-ţi mai trebuie să iasă din mintea ta, detaşează-te de ceea ce nu-ţi face bine. Ai mare nevoie de această purificare, aerisire, detoxifiere, spune-i cum vrei, ca să laşi mintea limpede şi liberă pentru gânduri mai luminoase.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
2089 locuitori

Oniţcani este un sat şi comună din raionul Criuleni. Oniţcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2089 de oameni. Satul Oniţcani a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.