30 martie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2131
Horoscopul pentru 30 martie 2020
30 martie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2131

Horoscopul pentru 30 martie 2020

BERBEC

Nu te lua doar după ce vezi uşor în jurul tău, adevăratele lucruri bune sunt cele la care ajungi mai greu, care cer o anumită sondare, cercetare, căutare în profunzime. Ia-ţi o pauză în iureşul vieţii şi stai de vorbă cu sinele tău, cu cel pe care îl ascunzi în inimă, cel pe care nu-l ştie nimeni decât tu, pentru că acea parte din tine are acum nevoie de atenţie, de concentrare, de energie. Şi tu poţi primi de acolo, din interior, nişte sfaturi excelente, dar şi tu poţi linişti acest ungher al fiinţei tale cu o rază de lumină şi de pace. Roagă-te azi mai mult şi mai intens, pentru că cele mai adânci dorinţe ajung mai repede sus, la ceruri!

TAUR

Nu te aştepta ca lumea să fie de acord cu tine, pentru că nu ai alături de tine oameni care gândesc la fel. Unii îl iau pe nu în braţe, alţii critică tot ce aud, dar tu continuă să crezi în direcţia ta şi gândeşte pozitiv până la capăt. Nu te lăsa învins de negaţii, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai încing, ci contează să-ţi păstrezi tonusul pozitiv şi să nu ţii cont de nimeni. Vei ajunge acolo unde doreşti şi vei fi mândru că ai rămas ferm pe poziţie, iar cei care acum te critică, îşi vor recunoaşte înfrângerea, dar nu atât de simplu.

GEMENI

Atmosfera din familie este extrem de vie, de animată, poate datorită unor planuri noi pe care fiecare îl alimentează în felul său. Cineva trebuie să preia conducerea acestor planuri, şi tu eşti persoana cea mai potrivită pentru acest rol, deci asumă-ţi cu bucurie responsabilitatea de a-i îndruma pe toţi ai casei într-o direcţie avantajoasă pentru toată lumea. Se petrece ceva special între pereţii casei tale, telefoanele zbârnâie toată ziua, musafirii nu se mai opresc, deci poate fi o zi extrem de plină în evenimente de familie. Poate afli şi veşti minunate despre venirea pe lume a unui copil, sau dacă visai la acest lucru chiar în cuplul tău, cine ştie, poate afli că va veni barza curând!

RAC

Încearcă să nu-i judeci pe cei care ţi se opun azi cu agresivitate, pentru că, pe undeva, s-ar putea ca ei să aibă dreptate. Rănit în orgoliu propriu, ai fi tentat să-i priveşti ca pe nişte duşmani care îţi vor răul, dar nu e deloc aşa. Criticile care îţi sunt azi adresate, deşi tu spui că nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la bază. Chiar dacă azi le respingi cu vehemenţă, supărat pe tonul agresiv, va veni o zi când îţi vei aminti ce ţi se reproşează acum şi s-ar putea să regreţi că nu ai ţinut cont de sfaturi. Dacă unii au ceva de comentat, s-ar putea să-ţi transmită chiar o informaţie utilă.

LEU

Ai aşteptat tu ceva vreme ca să ajungi aici, încât nici nu mai credeai că se va mai întâmpla vreodată, dar iată că toată aşteptarea a meritat. Aduni acum roadele eforturilor depuse de atâta timp! Ai dat dovadă de o răbdare de care nici tu nu te credeai capabil, pentru că lucrurile au evoluat extrem de lent şi de anevoios, dar nu ai abandonat totuşi. Acum meriţi felicitări pentru perseverenţa ta, pentru capacitatea de a clădi totul pas cu pas cu atât stăruinţă, pentru că rezultatele sună mai mult decât promiţător.

FECIOARĂ

Adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi comportă-te ca atunci. Eliberează-te de griji, de frici, de stresul vârstei actuale. Simte-te bine, liber să faci ce vrei, redescoperă copilul din tine. Îţi dedici timpul lucrurilor frumoase, jucăuşe şi simple ale vieţii alături de cei mici care sunt încântaţi de atenţia pe care le-o acorzi. În fond, în adâncul sufletului, ai rămas şi tu ca şi ei, un copil dornic de distracţie şi joacă, deci lasă la o parte problemele specifice adulţilor. Chiar dacă ai în agendă mai multe treburi de om mare, tratează-le cu un soi de lejeritate şi divertisment, ca şi cum ar fi floare la ureche şi ai să vezi ce repede le duci la îndeplinire.

BALANȚĂ

Chiar dacă vezi cu ochii tăi că nu poţi duce chiar acum la îndeplinire un plan în care ţi-ai pus atâtea speranţe, hei, nu abandona! Ce-i cu figura asta lungă şi bosumflată? Totul va merge ca pe roate altădată, dar nu azi şi nu în aceste condiţii, ca atare vezi ce ai scăpat din vedere, de ce nu merg lucrurile aşa cum ai dorit, pentru că sigur ai uitat să rezolvi ceva la timpul potrivit. Uneori, un hop, chiar dacă pe moment de demoralizează, se va dovedi a fi cel mai bun lucru pentru a te motiva să te apuci de altceva. Aşteaptă, mai caută şi alte variante, pentru că cea pe care te-ai fixat nu e nici singura şi nici cea mai bună cale de a ajunge acolo unde visezi.

SCORPION

Ritmul foarte dinamic în care înaintezi spre un anumit scop devine punct de plecare spre o etapă şi mai palpitantă. De altfel, succesul de acum te motivează, te stimulează să te dedici şi mai serios acelui proiect ce evoluează atât de bine. Te bazezi pe principul bate fierul cât e cald, şi bine faci, pentru că atât timp cât îţi menţii acest tonus ridicat şi interesul viu pentru ceea ce vei obţine la final, vei face paşi foarte mari înainte. Ai numai motive de satisfacţie când vezi cât de bine şi repede ai mai încheiat o etapă şi deja ai trecut la următoarea. Pas cu pas, totul merge ca pe roate!

SĂGETĂTOR

Se iveşte o şansă nouă la orizont şi te atrage din ce în ce mai tare! Eşti conştient că nu e uşor de dus la capăt ceea ce vrei să începi, dar merită eforturile. Apucă-te serios de treabă, oricât ar dura şi oricât de greu ar fi, pentru că la capăt te aşteaptă numai rezultate excelente. E o idee bruscă ce-ţi vine dintr-o inspiraţie genială şi te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald şi începi să construieşti ceea ce se naşte acum în mintea ta. Cere ajutor la nevoie, ascultă sfaturile practice care vin de la alţii care poate au trecut şi ei prin provocări similare şi nu te opri din elan. Acceptă schimbarea şi menţine ritmul alert până la capăt!

CAPRICORN

Cântăreşte cu sinceritate resursele de care dispui în faţa unei noi provocări ce ţi se deschide înainte. Fii corect în aprecieri, nu supraestima, dar nici nu subestima ceea ce poţi face, ca să nu trezeşti mai târziu în faţa unui impas. Primul pas pentru a porni în această nouă direcţie ar fi să arunci o privire foarte clară asupra paşilor parcurşi anterior şi să îţi dai seama ce ştii, ce poţi, ce ai. Nu e în avantajul tău nici să te crezi mai puternic decât eşti, dar nici invers, să-ţi găseşti doar slăbiciuni şi defecte. Dacă singur nu te poţi aprecia, priveşte-te prin ochii altora: oare ei cum te văd?

VĂRSĂTOR

Nu te crampona de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acorzi atâta atenţie detaliilor. Fii mai superficial, mai lejer în aprecieri, şi ignoră acele mărunţişuri care, dacă te opreşti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan. Spune de fiecare dată când dai piept cu un hop că va trece, că nu-i nimic, că e o bagatelă, şi această atitudine pozitivă se va dovedi a fi salvatoare. Cu cât stai şi analizezi orice detaliu, cu atât consumi din resursele tale de timp, de energie, de optimism. Eşti pe drumul cel bun spre reuşita finală, dar nu-ţi pune singur piedici de la orice nimic. Spune sigur pe tine: merge excelent!

PEȘTI

Spune cu încredere ce gândeşti, pentru că există în jurul tău oameni care chiar au nevoile de părerile sau informaţiile tale. Vorbeşte răspicat, argumentează-ţi opiniile şi nu te lăsa influenţat de ceilalţi care cred că numai ei au dreptate. Tu ştii foarte bine ce spui şi pe ce te bazezi, pentru că ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfază. Unii chiar ţin cont de ceea ce le transmiţi, ca atare exprimă-te cu atenţie, oferind toate detaliile ca să fii corect înţeles. Nu ţi-ar plăcea ca cineva să facă ceva pornind de la datele transmise de tine şi să descoperi că nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos şi în detalii, dacă tot îi oferi atâtea sfaturi bune.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1699
Populația:
5465 locuitori

Lipcani este un oraş în raionul Briceni, Republica Moldova. Oraşul Lipcani este cea mai nordică localitate urbană din Moldova. Amplasat la frontiera de nord-vest a Moldovei cu România şi Ucraina, pe malul stîng al rîului Prut, oraşul Lipcani este situat la o distanţă de 252 km de Chișinău.  Denumirea localităţii vine de la tătarii lipcani care au fost strămutaţi în 1699 din Cameniţa, populînd localitatea. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.