06 aprilie 2020, 09:00 Caleidoscop views 7187
Horoscopul pentru 6 aprilie 2020
06 aprilie 2020, 09:00 Caleidoscop views 7187

Horoscopul pentru 6 aprilie 2020

BERBEC

Berbecii au probleme în a înțelege starea de spirit a celor dragi. Copleșiți de propriul entuziasm și cu gândul doar la planurile pe care le-au pus la punct în cele mai mici detalii, nativii din această zodie nu pot concepe cum ceilalați nu sunt în culmea fericirii. În cele din urmă, energia Berbecilor va câștiga sufletele celor din jur. Spre seară se anunță o petrecere-monstru, care vi fi ținută minte și peste ani. Nu sunt excluse nici vești bune cu privire la bani. Mulți bani!

TAUR

Unii nu-şi dau seama că ai ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile tale, ceea ce te va răni şi mai mult. Încearcă să te molipseşti un pic de la cei din jurul tău care încearcă să-ţi distragă astfel atenţia de la grijile tale actuale. Puţină veselie nu-ţi strică nici ţie, deci cel mai bine ar fi să faci ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să-ţi împovărezi mintea şi sufletul cu atâtea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideală pentru a le depăşi mai repede, dar ce păcat că azi tu nu prea ai chef de glume.

GEMENI

Nervii par să explodeze la tot pasul, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore. Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite, pentru că nu are rost să le vezi ca pe nişte mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea că lumea începe să te evite şi chiar să-ţi întoarcă spatele dacă le vorbeşti tuturor cu capsa pusă.

RAC

Din cauza unor limite impuse de alţii mai puternici, nu ai voie să ajungi acolo unde ţi-ai propus. Cam baţi pasul pe loc, dar, răbdător din fire, îţi spui că aşa e mersul firesc al lucrurilor şi încerci să i te adaptezi. Există reguli, legi, restricţii, interdicţii, şi trebuie să te supui lor orbeşte, altfel tot ele vor lucra împotriva ta, sancţionându-te drastic. Mai bine faci cum ţi se spune fără să comentezi, decât să te ridici împotriva unor aspecte pe care oricum nu le poţi controla sau schimba.

LEU

Toată viaţa eşti judecat şi judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru că aşa e gura lumii: slobodă. Azi eşti lăudat şi apreciat, mâine eşti criticat şi etichetat, dar din toate acestea înceţi să devii din ce în ce mai bun. Şi tu emiţi opinii greşite la adresa altora, şi alţii te analizează pe tine cu ochi sever, dar nu trebuie să transformi relaţiile cu ceilalţi într-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevăr, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasă loc de interpretări, şi aşa nimeni nu se va simţi vinovat de nimic.

FECIOARĂ

Resursele financiare nu sunt dintre cele mai bune. Trebuie să te bazezi pe rezerve mai vechi sau pe veniturile comune ale familiei. E posibil ca cineva să-ţi ofere o sumă de bani pentru a te ajuta să achiţi vreo datorie din trecut, dar nu este exclus să intri în posesia unei sume care ţi se datorează de mai multă vreme şi tot întârzia să apară, deci se poate regla oarecum balanţa. Nu prea ştii să-ţi administrezi banii, eşti tentat să-i cheltui pe tot felul de obiecte care te atrag la prima vedere, care îţi plac sau care îţi inspiră un anume sentiment, fără a te gândi şi la utilitatea acestuia sau la oportunitatea achiziţionării lui.

BALANȚĂ

Deşi ar fi mai bine să te abţii să-ţi dai cu părerea despre o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, nu poţi tăcea şi deschizi gura, dar ce emiţi nu e chiar ceea ce trebuie. Pentru replicile tale, vei fi privit ca un ciudat, ca şi cum n-ar fi nici locul, nici momentul să emiţi opinii, de aceea ar fi bine să te gândeşti de zece ori înainte de a vorbi, ca să nu deranjezi pe cineva cu părerea ta un pic neobişnuită. Poate eşti cu un pas înaintea celor din jur şi eşti mult prea original pentru capacitatea lor de înţelegere, deci mai bine taci, aşteptând alt moment mai adecvat.

SCORPION

Nu te deranjează nimic în jurul tău, abordezi o atitudine relaxată indiferent ce ai auzi de la ceilalţi. Deşi nimereşti de multe ori în medii tensionate în care planează animozităţi şi neînţelegeri, parcă nici nu le vezi. Perfect, rămâi aşa de detaşat până la capăt ca să nu-ţi strici ziua din cauza nervilor altora. Simte-te bine şi ocupă-te de ceea ce-ţi face ţie plăcere, fără a asculta problemele interminabile care îi frământă pe ceilalţi. Le ai şi tu pe ale tale, fără îndoială, dar azi faci complet abstracţie de motivele de supărare de până mai ieri.

SĂGETĂTOR

Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal şi reuşeşti să te relaxezi şi tu cât de cât. Discuţiile pe care le porţi cu cei din jur, sfaturile prieteneşti pe care le primeşti de la aceştia, odihna suplimentară şi starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru că aşa reuşeşti să îţi reîncarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranţă, pace interioară, armonie, împăcare cu sine şi cu ceilalţi. Te simţi bine printre oamenii care îţi oferă câte ceva din toate acestea.

CAPRICORN

Când priveşti spre etapele următoare ale planurilor la care îţi aduci contribuţia, te cuprinde entuziasmul şi nerăbdarea. Probabil se prefigurează deja rezultatele pe care le-ai visat, încât simţi că nu mai poţi aştepta până acolo. Nu te grăbi totuşi, fiecare pas are rolul său în construcţia finală, şi dacă ai încerca să sari peste unele etape care ţi se par neimportante, ai putea scăpa din vedere momente esenţiale. Încet, pas cu pas, totul înaintează spre ţelul cel mare, dar parcă nu mai ai răbdare: ai vrea rezultate mai rapide.

VĂRSĂTOR

Ai grijă la deciziile cu impact major ale acestei perioade, pentru că par a fi unele din cele mai dificile din ultima perioadă. Practic, stabileşti ce trebuie făcut cu o sumă de bani pe care ai acumulat-o în timp mai îndelungat, o investiţie, o achiziţie majoră, ceva scump ce nu-ţi permiţi decât de câteva ori în viaţă. Dacă eşti convins că vei face faţă acestor cheltuieli, nu mai sta pe gânduri, pentru că banii oricum trebuie să circule. Dacă e ceva ce ţi-ai dorit enorm şi dacă tot ai banii necesari la îndemână, de ce nu acum?

PEȘTI

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situaţia, deci te poţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de tine. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că tu înţelegi situaţia cel mai corect. Într-o zi îşi vor da seama şi ceilalţi!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1963
Populația:
3093 locuitori

Biruinţa este un oraş în raionul Sîngerei, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul drept al rîului Răut, oraşul Biruinţa este situat la o distanţă de 27 km de orașul Sîngerei și la 134 km de Chișinău. Orăşelul Biruinţa a fost înfiinţat în anul 1963, pe lîngă fabrica de zahăr din Alexăndreni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.