11 aprilie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3515
Horoscopul pentru 11 aprilie 2020
11 aprilie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3515

Horoscopul pentru 11 aprilie 2020

BERBEC

Simţi că ceva urmează să se întâmple în viaţa ta, că eşti în faţa unei alegeri importante, dar îţi cam lipseşte curajul. Linişteşte-te un pic şi priveşte în inima ta şi ai să descoperi colosale resurse de elan şi de curaj, perfecte pentru a da drumul acum acelui plan care te atrage ca un magnet. Hai, porneşte, nu mai amâna, pentru că poate fi o schimbare de bun augur, dar succesul depinde enorm de felul cum iei tu acum startul. Deci cu fermitate, încredere, siguranţă şi optimism, fă primul pas, pentru că restul vor veni de la sine! Eşti protejat de tot felul de auspicii norocoase, deci n-ai de ce să-ţi faci griji. Spune start!

TAUR

Ca să fii primit cu adevărat într-un mediu în care visezi să intri, trebuie să gândeşti ca ei, să vorbeşti ca ei, să adopţi modul lor de a fi. Poţi face asta, deci nu încerca să-i schimbi tu pe ceilalţi după şablonul tău, ci invers: ajustează-ţi tu comportamentul pentru a deveni unul de-al lor din toate punctele de vedere. Adaptarea nu e uşoară, dar comunicând în permanenţă, cerând ajutorul la nevoie celor mai vechi din acest grup, acceptând sfaturile, vei vedea că nu va trece mult şi nu va mai exista nicio diferenţă între tine şi tovarăşii tăi. Dacă îţi doreşti să faci parte din acest grup, fă un efort să te integrezi, pornind cu modul de gândire!

GEMENI

Priveşte în trecut, la vechile tale reuşite, şi ai să vezi câte poţi face. Nu contează că e greu drumul până la împlinirea acestui scop, ci contează că poţi! Ai putut şi atunci, se poate repeta succesul şi de data aceasta, totul e să priveşti spre trecut cu înţelepciune şi cu dorinţa de a prelua de atunci resursele pozitive. Nu privi în urma ta ca să-ţi aduci aminte că ai şi greşit, că ai primit şi lecţii de la viaţă, ci priveşte spre cel care ai fost cândva doar ca să descoperi cât de bine ai reuşit altădată într-o situaţie similară celei de azi.

RAC

Caută o cale de a elimina acele emoţii care nu-ţi fac bine şi ai suficiente căi de vindecare şi de eliberare, dacă încerci! Sigur există ceva frumos care face plăcere inimii tale şi care poate contrabalansa perfect situaţia către optimism, deci foloseşte-te mai mult de acele instrumente de gândire pozitivă. Caută acele plusuri ale vieţii tale din acest moment şi umple toate golurile din inima ta. Ai să descoperi cu uimire că balanţa înclină vizibil mai mult către cât de multe lucruri frumoase ai la dispoziţie!

LEU

Te afli într-un mediu în care, altădată, te simţeai mult mai bine şi aveai relaţii amicale cu toată lumea, dar de data aceasta ceva te irită şi te face să te comporţi ostil. Fă un efort să te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru că tu eşti factorul perturbator care dă peste cap armonia şi buna înţelegere. Dacă ai mereu ceva de comentat şi critici părerile cu care ceilalţi reuşesc să se pună de acord, e semn că cel recalcitrant eşti tu, deci trebuie să îţi revizuieşti cumva atitudinea agresivă.

FECIOARĂ

Ai grijă cum te foloseşti azi de talentul tău de a manipula şi de a disimula adevărul, pentru că cineva e gata să ia măsuri dure cu tine, dacă te prinde cu cioara vopsită. Se ştie că te pricepi să învârţi cuvintele în aşa fel încât să ascunzi realitatea în spatele lor, dar azi altul ştie să scoată la iveală acest adevăr şi ai putea avea de suferit. Evită să păcăleşti, să manipulezi, ba chiar să faci şi o banală glumă cu iz de farsă, pentru că există cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume în defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minţi!

BALANȚĂ

Nu te crampona de o situaţie care nu merge tocmai bine în acest moment, ci priveşte undeva în depărtare, spre etapele următoare. Acum poate că da, eşti blocat, dar dacă transformi un hop într-o obsesie, fii sigur că vei rămâne aici multă vreme. Cu cât priveşti mai detaşat piedica de acum, cu atât vei trece mai repede peste ea, pentru că important acum e să te concentrezi asupra scopului spre care te îndrepţi. E ca şi cum contează destinaţia drumului pe care îl faci acum, nu nivelul în care te afli în această călătorie, deci priveşte peste toate etapele direct la ţinta cea mai înaltă. Nu-i aşa că arată promiţător?

SCORPION

Nu te uita la ceilalţi şi nu te compara cu ei: că au mai mult, că sunt mai norocoşi, că o duc mai bine, pentru că nu de aici îţi extragi tu fericirea. Gândeşte-te la abundenţa de daruri frumoase pe care le ai la dispoziţie, la cât de multe ţi-a oferit ţie viaţa, pentru că sigur rezultatul sună mult mai optimist. Întotdeauna vor exista oameni cu ceva mai presus decât tine, dar cu siguranţă ai şi tu atuurile tale pe care merită să le pui mai bine în valoare. Azi ai ocazia să descoperi că, deşi cineva are aparent mai mult decât tine, sigur are şi ceva ce-i lipseşte iar tu ai. El are noroc, dar n-are sănătate, are bani, dar n-are caracter ş.a.m.d. Tu ai atâtea altele care să compenseze!

SĂGETĂTOR

Implică-te serios la treabă, pentru că succesul proiectului început depinde de felul cum fiecare îşi joacă rolul care i se potriveşte. Te vei integra şi tu perfect în această piesă de teatru care se joacă sub ochii tăi şi în care şi tu ştii foarte bine ce ai de făcut. Te simţi bine în acest grup foarte bine închegat, în care fiecare îşi cunoaşte rolul şi nu deranjează pe nimeni în jur, încât e mai mare dragul să îţi aduci contribuţia şi tu cu ce ştii mai bine să faci. Intervii exact la locul şi momentul potrivit pentru a duce totul la capăt cu brio. asta da colaborare eficientă!

CAPRICORN

Te uiţi în jurul tău şi vezi că e cam gol pe lângă tine, încât ai fi tentat să spui că nu ai pe cine te baza. Greşit: eşti singur pentru că eşti cu o sută de metri înaintea celorlalţi care alergă în spatele tău. Bucură-te de această solitudine – seamănă cu singurătatea alergătorului de cursă lungă – pentru că, neavând pe nimeni alături de tine, e semn că tu eşti în fruntea plutonului, că eşti cel mai aproape de finish, şi deci nu ai motive să te temi de concurenţa care e atât de departe în urmă. Tu eşti liderul, deschizătorul de drumuri, căpitanul de echipă, şi, prin exemplu personal, le arăţi ce înseamnă să fii primul!

VĂRSĂTOR

Ce-i cu suspiciunea aceasta care te-a copleşit? Nu cumva ai alunecat spre un pesimism neconstructiv care nu te ajută să treci peste o situaţie mai simplă decât ai putea crede? Ridică un pic capul din pământ şi priveşte dincolo de limitele pe care singur ţi le-ai impus. Există căi mai multe şi mai simple decât ţi se pare ţie acum, dar din cauza emoţiei negative care te stăpâneşte, e normal să nu le vezi încă. Eşti încet-încet condus spre răspunsul la marile tale întrebări, dar ca să le auzi, trebuie să renunţi la atitudinea de orb şi surd în faţa soluţiilor care apar de pretutindeni. Deblochează-te singur, pentru că eşti aproape de soluţia mult căutată, dar nu ţi se oferă cu forţa dacă tu îl iei pe nu se poate în braţe. Ba se poate, şi încă foarte uşor!

PEȘTI

Sunt mulţi care ar vrea să-ţi ţină companie şi să-ţi ridice moralul, dar tu te refugiezi într-o zonă sumbră care nu-ţi face bine. Chiar dacă familia te înconjoară ca în fiecare zi, parcă nu-ţi găseşti locul nici măcar la tine acasă. Planează o tensiune, te simţi singur, părăsit, dat la o parte, dar e o senzaţie greşită. Nimeni nu te-a abandonat, aşa cum ai fi tentat să spui, ci doar o vagă depresie îţi dă târcoale şi te face să te simţi ciudat oriunde te-ai afla. Lasă-i pe cei care ţin la tine să se apropie de tine, deschide-le poarta sufletului, pentru că tu eşti cel care taie orice legătură cu ei.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
842 locuitori

Şipoteni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Şipoteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 842 de oameni. Satul Șipoteni a fost menționat documentar în anul 1641 cu denumirea Spărieți.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.