24 aprilie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3360
Horoscopul pentru 24 aprilie 2020
24 aprilie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3360

Horoscopul pentru 24 aprilie 2020

BERBEC

Este o zi generoasă în roade minunate, de parcă orice interacţiune cu cei din jur se soldează cu o anumită răsplată. Dai de oameni care au ceva de oferit şi de împărtăşit, nu numai de primit de la tine, încât e o reală plăcere să vă oferiţi unii altora darurile pe care fiecare le deţine. Simţi că ziua se încheie cu un puternic sentiment de bogăţie, de prosperitate de parcă tot ce ai primit cu drag de la ceilalţi a construit o adevărată zestre personală pe care te vei putea baza de acum înainte. Ai primit veşti bune, informaţii folositoare, sfaturi benefice, stimulente pozitive, soluţii practice la ceea ce te preocupă şi când faci inventarul tuturor acestor daruri, ai motive de reală fericire, spunând: oo, câte am!

TAUR

Ceva se schimbă în viaţa ta de zi cu zi, de parcă trebuie să accepţi o noutate apărută ca din senin, dar care sună foarte bine! O poţi numi chiar o mare bucurie, un motiv de fericire, o reuşită de proporţii, care adună la un loc toată familia. Poate fi vorba de evenimente din viaţa personală care te fac fericit, cum ar fi o viitoare căsătorie, venirea pe lume a unui copil, un moment de-a dreptul special despre care toată lumea vorbeşte cu patos. Transmite mai departe veştile bune care ajung la tine, ia legătura cu cei dragi de departe, pentru că eşti entuziasmat şi-ţi place să fii mesagerul unor evenimente atât de frumoase! Chiar dacă e cu totul altceva decât aveai în plan pentru astăzi, merită schimbarea de direcţie, pentru că sună minunat!

GEMENI

Abia aştepţi să ajungi mai repede la finalul mult visat al unui proiect care evoluează excelent, într-un ritm promiţător, cu paşi mari şi siguri spre scopul la care visezi. Mai participă şi alţii la acelaşi plan minunat şi dacă vă uniţi cu toţii forţele, progresele vor fi mai rapide şi mai vizibile. Nu te opri din elan, lasă-te condus de acest chef fantastic de reuşită, pentru că eşti pe drumul cel bun, indiferent cât va mai dura, dar tu ai convingerea din ce în ce mai bine fundamentată că totul va ieşi perfect! Da, continuă, eşti tot mai aproape de finish!

RAC

Nu primeşti întotdeauna de la viaţă chiar tot ce ţi-ai dori, nu în forma visată sau nu la momentul dorit, dar nu trebuie să-ţi pierzi credinţa. Chiar şi aceste mici eşecuri au rolul lor, pentru că ele te ajută să-ţi educi răbdarea, să-ţi cultivi credinţa, pentru că, dacă le-ai primi pe toate pe tavă, ai avea o viaţă foarte banală. Aşa lupţi permanent cu piedicile, descoperi cât de puternic şi ambiţios poţi fi, şi tocmai pentru că unele vise sunt mai greu de atins, cu atât mai mult te motivează lupta! Uneori primeşti altceva în schimb, semn că legea compensaţiei funcţionează, ca atare acceptă înlocuitorul, până una – alta!

LEU

Nimic nu se repară peste noapte, ci e nevoie de o perioadă de convalescenţă pentru ca totul să se echilibreze. Eşti pe calea cea bună, spre momentul în care vei spune că totul a revenit la normal, dar trebuie să mai ai răbdare. Mai sunt unele mici semne care te tot trag înapoi, te mai încearcă unele mici dureri, fireşti după o perioadă de criză. Priveşte aceste cuvinte ca pe o metaforă, pentru că tu eşti într-o astfel de etapă, cea de după boală: acum urmezi cu sfinţenie tratamentul potrivit pentru a te vindeca. Continuă ce ai început, eşti aproape de vindecare!

FECIOARĂ

Încetul cu încetul se face oţetul. Aşa şi tu, eşti într-un prelung proces de dezvoltare, de perfecţionare, dar eşti pe calea cea bună. Se văd deja efectele studiului tău aprofundat, şi eşti din ce în ce mai mulţumit de tine. Multă lume vede ce mult ai evoluat, apreciază progresele tale şi te motivează să mergi mai departe în efortul tău de cizelare şi desăvârşire. Într-o zi vei ajunge la nivelul visat, dar acum eşti conştient că încă mai ai câte ceva de acumulat, câteva etape de parcurs, câteva etaje de ridicat la propria ta construcţie, deci continuă-ţi munca!

BALANȚĂ

Ai ocazia de a sta în compania unei persoane care îţi inspiră virtuozitate, măiestrie, perfecţiune! Îţi este net superior şi onoarea de a-i sta alături e în beneficiul tău, primeşti de la el informaţii valoroase, sfaturi utile, deci ţine-le minte, pentru că le vei folosi cândva. Că e un expert într-un domeniu pe care tu abia acum îl studiezi, că e un nume de răsunet sau o celebritate, îl priveşti cu un sentiment de extaz, de beatitudine, de admiraţie sinceră, de parcă nu-ţi vine a crede că ai asemenea şansă. Foloseşte din plin acest prilej unic de a învăţa mai mult, mai sus, mai bine!

SCORPION

Iubirea cere responsabilitate, fermitate, maturitate, nu mai e de joacă. Simţi că pe umerii tăi apasă acum o greutate cu totul specială. Vine vremea unor angajamente serioase din partea ta, prin care trebuie să-i arăţi persoanei iubite ce eşti în stare să faci pentru relaţia voastră. E vremea logodnelor sau căsătoriilor, a mutării împreună sau a legămintelor de iubire în care nu mai e loc de distracţie, de glumă, de experimente. Dacă nu ai făcut pasul căsătoriei, începi să te gândeşti din ce în ce mai serios la asta, pentru că doar o astfel de sarcină matur asumată i-ar arăta celui drag ce eşti în stare să faci pentru a-l păstra alături.

SĂGETĂTOR

Nu poţi să nu arunci o privire în stânga şi-n dreapta şi să observi aspectul fizic al celor din jur, şi, prin comparaţie cu ei, îţi dai seama că ai unele mici lipsuri. Dacă vezi în jur corpuri masculine sculptate sau corpuri feminine superbe, de ce nu le-ai urma exemplul să faci şi tu ceva în direcţia aceasta? O cură de slăbire, dacă e nevoie, un program serios de sport de remodelare corporală ar merge de minune pentru ca măcar un vis din acest vis să se împlinească, dar pentru asta trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să faci primul pas. Cel mai greu e să te decizi, restul vine de la sine!

CAPRICORN

Dacă ai putea prelungi cât mai mult acest moment frumos care are loc în casa ta, ai fi fericit. Au loc evenimente de vârf în familia ta, care îţi încarcă sufletul de bucurie, şi norocul tău e că ai impresia că timpul încetineşte în aceste momente, parcă pentru a-ţi oferi cât mai mult timp senzaţia de bucurie de care ai parte. Altădată, orele s-ar fi scurs într-o clipă, momentele frumoase s-ar fi terminat repede şi ai fi regretat că s-au dus, dar de data aceasta eşti uimit şi tu cât de mult poţi trage de acest moment ca să dureze mult, mult! E un miracol, pentru că de obicei orele frumoase se consumă rapid, dar nu şi cele de astăzi!

VĂRSĂTOR

Deplasările acestei zile generează o stare de stres mult peste capacitatea ta de acceptare, încât ar fi de preferat să nici nu mai pleci la drum, dacă s-ar putea. Orice fleac te irită, nu găseşti la destinaţie oamenii cu care aveai întâlnire, ba şi maşina îţi mai creează unele mici probleme, încât călătoria în sine nu-ţi face nicio plăcere. Se pare că e obligatorie, nu o poţi amâna pe altădată, fiind una în interes de serviciu, dar nu prea reuşeşti să duci la bun sfârşit scopul pentru care pleci la drum. Apar tot felul de situaţii obositoare care te fac să te întorci acasă un pachet de nervi şi cu sarcinile neterminate.

PEȘTI

La ton ridicat, tu răspunde cu toleranţă, la critici, tu răspunde cu apreciere, la nervi, tu răspunde cu bunătate, pentru că numai aşa poţi contracara atitudinea agresivă din partea celor cu care intri azi în contact. Nu pune la suflet răutăţile lor, ci încearcă să-i înţelegi tu pe ei, să le tolerezi nazurile şi hachiţele inerente într-o perioadă atât de tensionată, deci taci şi suportă, pe cât posibil. Nu turna gaz pe foc la o banală ceartă, pentru că i-ai putea dezarma mult mai uşor cu vorbă dulce şi cu amabilitate, decât dacă ai folosi aceleaşi arme! Zâmbeşte, chiar dacă ceilalţi ţipă: aşa se vor potoli mai repede!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1628
Populația:
898 locuitori

Lencăuţi este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lencăuți și Verejeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ocnița și la 221 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 898 de oameni. Satul Lencăuți a fost atestat documentar în anul 1628.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.