22 mai 2020, 14:00 Caleidoscop views 4336
Noua ordine sacrală şi Piramida mondială a puterii
22 mai 2020, 14:00 Caleidoscop views 4336

Noua ordine sacrală şi Piramida mondială a puterii

Primăvara anului 2020 a devenit timpul în care noi am reuşit să vedem adevăratul chip al lumii noastre, fără ochelarii de cal, pe care ni-i pusese mass-media mondială şi internetul. Realitatea s-a dovedit a fi neunivocă.

Ei cunoşteau ceva?

Pe fundalul crizei, a devenit limpede dedublarea realităţii noastre şi a piramidei sociale în care trăim. Ieri încă mai credeam că lumea integrată total a comunităţii postindustriale, informative este o realitate pentru toţi şi fiecare. Dar criza pandemiei a dezgolit esenţa lucrurilor. A reieşit, că noi trăiam într-o lume cu nouă niveluri. Unii cunoşteau că se apropie o criză, alţii nici nu bănuiau de existenţa ei. Unii politicieni, economişti, savanţi ani în şir s-au aflat într-un spaţiu informaţional care le permitea să presupună, mai exact – să cunoască esenţa catastrofală a viitorului. Şi nu e de mirare, căci anime ei pregăteau acel viitor. Alţii trăiau într-o societate a spectacolului, în care continuă să trăiască şi după şocul pandemic.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

puterea , lume

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
673 locuitori

Codru este un sat din cadrul comunei Mîndreşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 15 km de oraşul Teleneşti şi la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 673 de oameni. Satul Codru a fost menționat documentar în anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.